Υποψηφιότητα Δημήτρη Γιαννίση και μερικές αναγκαίες επισημάνσεις

(Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάσαμε, σε άλλα μέσα επικοινωνίας του νησιού, την πέμπτη κατά σειρά υποψηφιότητα για το Δημαρχείο της Άνδρου, αυτή του Δημήτρη Γιαννίση. Μια υποψηφιότητα που ψιθύριζαν πολλοί. Που την έγραφαν αρκετοί. Αλλά για την οποία δεν υπήρχε τίποτα επίσημο. Το Εν Άνδρω είχε απευθύνει εγκαίρως έγγραφο ερώτημα (SMS) στο οποίο απαξίωσε o κ. Γιαννίσης να απαντήσει! Και σήμερα που έβγαλε την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του φρόντισε… να μην μας την στείλει!

Αποτελεί έκπληξη η στάση του. Με την πρώτη επίσημη εμφάνιση του – αυτός που ισχυρίζεται πως «η Άνδρος μας ενώνει» - ξεχωρίζει κάποια «δικά του ΜΜΕ»! Αποτελεί έκπληξη - αυτός που δηλώνει «έμπειρος»  και «ενωτικός» - να διαιρεί τα ΜΜΕ του νησιού στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του. Αποτελεί όμως έκπληξη και η μικροψυχία του, καθώς «ξεχνά» πως το Εν Άνδρω ήταν το μόνο ΜΜΕ - όλα αυτά τα χρόνια της πολυετούς απουσίας του από το νησί - που έγραψε για τα έργα που είχε αφήσει ως δήμαρχος στην Χώρα της Άνδρου το 2002.

Λυπούμαστε γιατί στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του κ. Δ. Γιαννίση είμαστε αναγκασμένοι να του υπενθυμίσουμε πως η Άνδρος δεν είναι μόνο «οι δικοί του»! Λυπούμαστε που βλέπουμε στην πρώτη εμφάνιση του να συνεχίζει διχαστικές πρακτικές - ως προς το Εν Άνδρω - που ακολουθεί και ο σημερινός δήμαρχος. Ελπίζουμε κάποιοι σύμβουλοι του να τον συμβουλεύσουν να σταματήσει τέτοιες διχαστικές πρακτικές.

Και ευχόμαστε στον κ. Δ. Γιαννίση καλή επιτυχία. Γιατί εμείς δεν είμαστε ίδιοι. Δεν ξεχνάμε πως στηρίξαμε το έργο του (ας ρίξει μια ματιά στον Εν Άνδρω οι δημοσιεύσεις υπάρχουν όλες ώστε να τις "θυμηθεί"), όπως στηρίξαμε και όπου χρειάστηκε και τον σημερινό δήμαρχο (χωροθέτηση ΧΥΤΥ). Το ότι ο κ. Γιαννίσης «ξεχνά» τις αναφορές μας στο έργο του και ο κ. Σουσούδης «ξεχνά» την στήριξη μας στην κρίσιμη επιλογή της 5ετίας του απλώς φανερώνει την κοίτη του κοινού διχαστικού ποταμού στον οποίο κυλούν και οι δύο.

Το Εν Άνδρω στην πορεία προς τις εκλογές δεν θα κρίνει μόνο πρόσωπα και χαρακτήρες, θα κρίνει και πολιτικές θέσεις. Με παρρησία καλούμε τον κ. Γιαννίση να απαντήσει κι αυτός ως υποψήφιος δήμαρχος στα μεγάλα πολιτικά ερωτήματα που απασχολούν την Άνδρο. Και αυτά δεν είναι ευχολόγιο. Αλλά συγκεκριμένα και πολύ σοβαρά.

Μερικά πράγματα δεν είναι λόγια κι ευχές. Απαιτούν θέσεις και δεσμεύσεις. Καλούνται οι 5 υποψήφιοι δήμαρχοι να πάρουν θέση στο μέγα πρόβλημα που απεικονίζεται στην φωτογραφία.

Ποια είναι η θέση του κ. Γιαννίση για την χωροθέτηση του ΧΥΤΥ στην Άνδρο; Υπάρχει ήδη χωροθέτηση από το ΠΕΣΠΑ. Θα την τηρήσει ή θα την αγνοήσει; Ποιες είναι οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει άμεσα για την απομάκρυνση της παράνομης χωματερής από τον ΣΤΡΟΦΙΛΑ; Τον σπουδαιότερο αρχαιολογικό χώρο του νησιού μας.

Τον καλημερίζουμε και πάλι στον χώρο της ενεργούς πολιτικής της Άνδρου - μετά από 9 ολόκληρα χρόνια απουσίας - και περιμένουμε να δούμε την συνέχεια του πολιτικού βηματισμού του ελπίζοντας πως θα αλλάξει ο ίδιος πριν να επιχειρήσει να αλλάξει την Άνδρο… ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

 Αντιγράφουμε απο τα άλλα ΜΜΕ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΙΣΗ

Φίλες και φίλοι,

τα τελευταία χρόνια οι πολίτες σ’ ολόκληρη σχεδόν την επικράτεια επέλεξαν καινούρια σχήματα στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η ψυχολογική πίεση εξαιτίας της κρίσης ήταν μεγάλη.

Το ίδιο πιεστική ήταν και η ανάγκη να αποδοθούν ευθύνες από  τον ίδιο το λαό μήπως καταλαγιάσει κάπως η οργή του.

Οι κοινωνίες αποφάσισαν εν θερμώ και συνεπώς τα κριτήρια επιλογής δεν απαντούσαν ικανοποιητικά στο βαθμό αριστείας, στο μέγεθος των αναγκών και στις ειδικές ικανότητες και τα βιογραφικά που επιβάλλει η σύγχρονη διακυβέρνηση.

Οι πολίτες έδωσαν εύκολα την ψήφο τους σε πρόσωπα άφθαρτα, που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν εκτεθεί στο προσκήνιο σε θέσεις καίριας ευθύνης.

Με λίγα λόγια δεν είχαν διοικήσει απολύτως τίποτα.

Η αναζήτηση ενός νέου αφηγήματος καθώς και η οικονομική ανέχεια επέβαλλαν σε μέγιστο βαθμό την τάση ¨ανανέωσης¨ και έτρεξαν τα πράγματα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, δίνοντας έτσι την χαριστική βολή στους εκπρόσωπους του ¨παλαιού¨, στα λάθη, στις αστοχίες και τις παραλείψεις ενός συστήματος εξουσίας που θεωρήθηκε μαζικά ότι απέτυχε.

Ωστόσο, η μικρή βελτίωση του οικονομικού κλίματος μαζί με την κραυγαλέα ανεπάρκεια των ¨νέων¨ και άπειρων αυτοδιοικητικών, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες επανεκλογής τους.

Ο κόσμος στη μεγάλη του πλειοψηφία, ύστερα από πέντε χρόνια υπομονής, αρνείται κατηγορηματικά ν’ ακούσει τις ίδιες φωνές και αναζητά ένα καινούριο αφήγημα, μία πληρέστερη και έμπειρη εκπροσώπηση.

Ξαναβρίσκει το νήμα και στρέφει το ενδιαφέρον του σε ικανές, δοκιμασμένες και ολοκληρωμένες προσωπικότητες, που διαθέτουν τη γνώση και δεν επιδίδονται σε επικοινωνιακούς τακτικισμούς και σε λαϊκίστικες προπαγάνδες.

Οι πολίτες επιδιώκουν ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό, να καταδείξουν ότι κανένας πολιτικός δεν μπορεί να πειραματιστεί πάνω τους με ψεύτικες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Οι νέοι επίσης με τη δυναμική που αναπτύσσουν, αναζητούν ξεκάθαρα την έμπνευση αλλά και την ελπίδα σε προσωπικότητες πρώτης γραμμής που άντεξαν στην κρίση, δεν δείλιασαν και κυρίως λειτούργησαν ως σταθερά αντίβαρα για να σταθεί όρθιο και να μην συρθεί προς τα κάτω ένα ολόκληρο οικοδόμημα από αξίες και ιδανικά.

Η κοινωνία γενικευμένα πια φαίνεται ν’ αναζητά εξωστρεφείς ανθρώπους με εγνωσμένο κύρος, διορατικότητα, παραστάσεις και έργο, που ν’ αποθεώνουν με χειροπιαστό τρόπο την ελπίδα και ν’ αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα, στιβαρότητα και γνώση το συνάνθρωπο και τα προβλήματά του.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

οι εξελίξεις διαρκώς τρέχουν και συνεπώς επιβάλλεται η σύνθεση, σε αρμονία με τα οράματα και τους στόχους μας.

Οι ραγδαίες διακυμάνσεις της ζωής χρειάζονται αποφασιστικότητα και ενότητα για ν’ αντιμετωπιστούν.

Χρειάζεται σκληρή δουλειά χωρίς εντάσεις, αποκλεισμούς και ταξικές ή άλλες διακρίσεις.

Και επειδή η οικονομική κρίση εξακολουθεί να μαίνεται, η διαρκής επίδειξη και οι προσβολές, η απαξίωση των συνειδήσεων και οι αναίτιοι χαρακτηρισμοί που διχάζουν τις κοινωνίες, δεν έχουν θέση στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνουν καθημερινά οι πολίτες με τις πράξεις τους.

Σ’ αυτό το πραγματικά καινούριο που επιβάλλουν οι ανάγκες της νέας εποχής, κάνω ένα βήμα μπροστά!

Ένα βήμα ώριμο και δημιουργικό, που θα συνθέτει και δεν θα μηδενίζει.

Δεν θα πειραματίζεται, ούτε φυσικά θα κατεδαφίζει.

Φίλες και φίλοι γνωριζόμαστε από παλιά!

Αυτό μου δίνει το θάρρος να εξακολουθήσω να μιλάω στις καρδιές σας με έργα πνοής, που αναβαθμίζουν περαιτέρω την ποιότητα σας!

Με την εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίζω να κοιτάζω εκεί που πραγματικά πρέπει να πάω τον τόπο μου!

Στις δημοτικές εκλογές του Μαίου, όποιος αληθινά διαθέτει τη γνώση και συνομιλεί με τους πολίτες θα πρέπει να απευθυνθεί προς το μέρος τους με σιγουριά και απλότητα, αναφωνώντας ευθαρσώς την φράση ¨ΚΑΤΑΛΑΒΑ¨!

Τα αλλεπάλληλα ¨πιστεύω¨ που θ’ ακουστούν είναι απλώς μια επανάληψη, μια παλινωδία, το περιτύλιγμα που χρυσώνει το χάπι και ντύνει ξεκάθαρα την ένδεια επιχειρημάτων…

Το Μάιο του 2019 επενδύουμε στο κομμάτι της γνώσης!

Την επόμενη τετραετία τολμούμε τις αλλαγές!

Η Άνδρος αλλάζει! Πάει μπροστά!

Και εμείς μπορούμε και θέλουμε να καταλάβουμε τον κόσμο καλύτερα!

Η Άνδρος μας ενώνει όλους! 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ 5-2-2019

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πάμε για debate??? Ωραία πράγματα κι όποιος αντέχει συμμετέχει. Οι δημότες σίγουρα θα χαρούν αποκαλύψεις.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το θεμα με τη ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ στο Εν Αδρω ειναι οτι οι περισσοτερες γνωμες προερχονται απο τι ιδιο ατομο (το διαχειρηστη του). Ασε φιλε σε πηραμε χαμπαρι
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αγαπητέ λέτε να έχουμε γράψει μόνοι μας περίπου 35.000 χιλιάδες σχόλια σε 4 χρόνια; Λέτε να έχουμε γράψει επιπλέον μόνοι μας 4.789 άρθρα σε 5 χρόνια, μόνο και μόνο, για να ξεγελάσουμε κάποιον που γράφει τις παραπάνω αρλούμπες ανώνυμα; Ή, μερικούς αστοιχείωτους αθλιογράφους που ενίοτε μας βρίζουν στο προφίλ τους;
Νομίζεις πως η μεγαλύτερη εθελοντική προσπάθεια γενικής ενημέρωσης, συστηματικής ανάδειξης και καταγραφής της ιστορίας και του πολιτισμού της Άνδρου, λεπτομερούς περιγραφής του φυσικού της περιβάλλοντος της και μεγαλύτερου σοβαρού πολιτικού διαλόγου που έγινε και γίνεται επί 5,5 χρόνια στο Εν Άνδρω και τους φίλους του έγινε μόνο και μόνο για να πειστούν μερικοί να ψηφίσουν κάποιον δήμαρχο;
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πες τα Θύμιο, κακομοίρη, αλλού αυτά. Όσοι ήμασταν εκτός συνδυασμών -συμμοριων- κουμπάρων είχαμε το καθαρό μυαλό να δούμε και να καταλάβουμε τι γινόταν γύρω μας. Οι εμπλεκόμενοι με γνωστά καλοπαιδα μπορείτε να ανησυχείτε που δεν ξεχάσαμε την δράση σας και δεν θα φοβηθούμε να την υπενθυμίσουμε σε όλους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν διαβάσει κανείς τα περισσότερα σχόλια θα καταλάβει ότι υπάρχει μεγάλη ταραχή από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Γιαννιση.Αυτο και μόνο αποδεικνύει την πραγματική αξία του. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα στο νησί με δήμαρχο που θα μπορεί να σταθεί στα πόδια του, να είναι αυτοφωτος και με σεβασμό στους συνεργάτες του για συλλογική δουλειά. Από τα παραδείγματα που έχουμε ως τώρα αν αναλύσουμε τις συμμαχίες από υπάρχοντα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής που συνεχίζουν να ζητούν την ψήφο μας.... θα οδηγηθούμε σε αντικειμενικά συμπεράσματα πολύ χρήσιμα για τις αποφάσεις μας. Καλή επιτυχία κ Γιαννιση , προχωρήστε δυνατά και με ηθικές αξίες. Το νησί σας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ επιγράφεται ο παρακάτω μύθος του Αισώπου και τον αφιερώνω στον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Γιαννίση με την προτροπή να ακολουθήσει την σοφία του Αισώπου και την ευχή να εκλεγεί σε πείσμα του αντριακού κατεστημένου και των τελάληδων του.

Ένας χωρικός αποφάσισε να πουλήσει το γάιδαρο του στο παζάρι και μια Κυριακή πρωί πήρε το μικρό γιο του, έβαλε το γάιδαρο πάνω σ' ένα χειράμαξο και ξεκίνησε. Και αποφάσισε να πάει με το αμάξι το γάιδαρο για να φθάσει ξεκούραστος στο παζάρι και να τον πουλήσει σε καλύτερη τιμή. Όμως, τον είδαν μερικοί χωρικοί κι έβαλαν τα γέλια.
- Τι κάνεις εκεί; του είπαν. Αν σε δουν να πας το γάιδαρο με το αμάξι θα πουν ότι είσαι άρρωστος, ότι τρελάθηκες. Καβάλησε τον, όπως κάνει όλος ο κόσμος Ο χωρικός ξεκαβάλησε αμέσως, κι έβαλε το παιδί του στο γάιδαρο, ενώ εκείνος ακολούθησε με τα πόδια. Όμως, ένας χωρικός που συνάντησε σε λίγο, του είπε.
- Τι ντροπή! Το παιδί να πηγαίνει καβάλα και ο πατέρας με τα πόδια!Γιατί δεν καβαλάς κι εσύ;
«Έχει δίκιο», είπε με το νου του ο χωρικός και καβάλησε κι αυτός.
Πιο κάτω όμως, συνάντησε ένα άλλο χωρικό, που μόλις τον είδε κούνησε το κεφάλι του.
Ο χωρικός κατέβασε τότε το γάιδαρο από το αμάξι, τον καβάλησε και ξεκίνησε. Μα, πιο κάτω συναντήθηκε με δυο γυναίκες, που μόλις τον είδαν, άρχισαν να του φωνάζουν.
- Δε ντρέπεσαι, να πηγαίνεις εσύ καβάλα και το παιδί σου να 'ρχεται με τα πόδια;
- Τι έπαθες και κουνάς το κεφάλι σου; τον ρώτησε ο χωρικός.
- Μα... δε ντρέπεσαι; του είπε ο άλλος.
- Γιατί να ντραπώ; Τι έκανα;
- Δύο πάνω σ' έναν γαϊδαράκο; του είπε. Είναι ντροπή! Δεν το λυπόσαστε το άμοιρο το ζώο;
Ο χωρικός έγινε τότε έξω φρενών.
- Δε φταίτε εσείς! φώναξε. Φταίω εγώ που σας ακούω! Κάθε άνθρωπος έχει και τη γνώμη του,
κι αν ακολουθήσεις όλες τις γνώμες θα τρελαθείς! Λοιπόν, θα κάνω ό,τι μου αρέσει εμένα. Γε-
λάστε και κουνήστε όσο θέλετε τα κεφάλια σας, δεν πρόκειται να σας δώσω σημασία!
Και γυρνώντας πίσω, φόρτωσε ξανά το γάιδαρο στο χειράμαξο και ξεκίνησε για το παζάρι...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΙΣΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΥΤΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ '' Α ΜΠΑ ! ''....ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ....ΚΑΛΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ...ΟΠΩΣ ΛΕΣ...
ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΤΑΤΕ, ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ...
ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙ ΤΟΝ Ο ΔΗΜ. ΓΙΑΝΝΙΣΗ ...ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜ. ΓΙΑΝΝΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ...ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ...
ΜΟΝΟ ΤΗΝ CIA KAI THN KGB...ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ..ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΙΣΗ...
ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΟΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....
ΜΑ ΚΑΛΑ ΖΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ Ή ΟΣΕΣ...ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ _ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ- ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΤΟΡΟΣ...
ΘΥΜΙΟΣ ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ ===ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ===

This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτέλους κι ένας σοβαρός υποψήφιος για το Δήμο της Ανδρου.
Εύχομαι να το δουν αυτό και οι υπόλοιποι Ανδριωτες, για το καλό του πολύπαθου νησιού μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μάλλον Θύμιε, δεν έχεις καμμιά σχέση με την περιοχή της Χώρας, τον τότε απόμακρο Δήμο Άνδρου, που σε χρόνο ρεκόρ έστησε στα πόδια του ο Γιαννίσης. ΑΤΥΧΩΣ για τον Δήμο Άνδρου, αυτός που εσύ αποκαλείς ¨βλαχοδήμαρχο¨ έπεσε θύμα καλοοργανωμένης πολιτικής επίθεσης και η διοίκηση πέρασε τα επόμενα χρόνια σε νύχια άσχετων, άβουλων και κακόβουλων. Όσοι ζήσαμε και τα μεν και τα δε ελπίζουμε στην επιτυχία του Γιαννίση!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΥΔΡΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΑΚΗ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΒΟΣΣΟΣ ΙΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ...ΜΕ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΟ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΖΟΥΜΕ.
ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ.....
ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ....
ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ...ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...ΓΕΝΙΚΗΣ ...ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΠΟΧΗΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ...
ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ, ΤΟΝ ΛΟΤΣΑΡΗ,ΤΟΝ ΚΑΠΑΚΗ,ΤΟΝ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΣΗ ???
ΓΙΑ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ -ΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ...ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΨΥΧΡΑΙΜΑ, ΟΤΙ, ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΨΕΙΣ...
ΟΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ...ΕΝΑ ΚΑΡΩ ΑΜΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ.....ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ....
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/2/2019
ΘΥΜΙΟΣ ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ ===ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ===

Περισσότερα