ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ: Ένα ευχαριστώ και μια πολιτική απάντηση...

Ο Λ. Μπάλλας προεδρεύει στο Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου (φωτ. Εν Άνδρω).

(Από τον πρόεδρο του ΔΣ Δήμου Άνδρου κ. Λ. Μπάλλα και υποψήφιο Δήμαρχο Άνδρου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή στην οποία ευχαριστεί όσους συμπαραστάθηκαν στον χαμό του πατέρα του. Και συγχρόνως απαντά στην πρόταση που κοινοποίησε στους συνυποψηφίους του - μέσω των ΜΜΕ της Άνδρου - ο κ. Γιαννίσης - Εν Άνδρω). 

Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους από όλα τα  διάφορα μέρη της Άνδρου τίμησαν τον πατέρα μου και κατ’ επέκταση εμένα και την  οικογένεια μου με την παρουσία τους στην κηδεία. Τα λόγια τους ήταν μια αναγνώριση για την προσφορά αυτού του ανθρώπου στα κοινά των χωριών μας αλλά και της καλοσύνης και της ανθρωπιάς του.

Ευχαριστώ ειλικρινά το «Εν Άνδρω» για την, με ιδιαίτερη  ευπρέπεια,    δημοσιογραφική κάλυψη  του θανάτου του πατέρα μου.

Ευχαριστώ τους δημοτικούς, τοπικούς συμβούλους και τους συνυποψήφιους μου για το αξίωμα του Δημάρχου Άνδρου για την χωρίς πολιτικά λόγια παρουσία τους και τον σεβασμό που δείξαμε να μη γίνει η κηδεία ενός καλού ανθρώπου προεκλογική τελετή.

Ευχαριστώ το τοπικό συμβούλιο Λαμύρων, τον εξωραιστικό σύλλογο των χωριών μας, για τα ψηφίσματα τους και τον συνάδελφο και συνοδοιπόρο μου Βασίλη Πομόνη για τα προσεγμένα λόγια που εκφώνησε για τον πατέρα μου.

Ήταν σχεδόν όλοι εκεί.  Όλοι εκτός από τον κ. Γιαννίση, ο οποίος όχι μόνο δεν παραβρέθηκε, αλλά αντίθετα στις 14.34 μ.μ, την ώρα που το νεκρό κορμί του πατέρα μου έρχονταν σε επαφή με το χώμα του χωριού μας, έστειλε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο το μήνυμα του για συζήτηση στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου σχετικά με τα προβλήματα του νησιού!

Ξέχασε ο κ. Γιαννίσης ότι το 1998 που εκλέχθηκε Δήμαρχος, αυτός ο άνθρωπος, που την στιγμή εκείνη έμπαινε στο χώμα, είχε κατέβει μαζί του και τον είχε βοηθήσει να εκλεγεί Δήμαρχος. Με τέτοιες ενέργειες  θα βοηθήσει ο κ. Γιαννίσης «να ανέβει το επίπεδο μας» όπως ισχυρίζεται στην εκλογική του διακήρυξη;

Να θυμίσω στον κ. Γιαννίση ότι ακόμα και στους πολέμους στην αρχαιότητα γίνονταν ανακωχή για να θαφτούν και τιμηθούν οι νεκροί του πολέμου όπως τους άξιζε. Φαίνεται ότι η παραζάλη στο κυνήγι της εξουσίας, η αγωνία για την κατάρτιση ψηφοδελτίου κάνει να ξεχνούν τα αυτονόητα.

Θέτουν  μια κίνηση πολιτικού εντυπωσιασμού (γιατί μόνο ως τέτοια μπορώ να την χαρακτηρίσω) πάνω από τον ανθρώπινο πόνο. Και κάνουν μια κίνηση εντυπωσιασμού με πρόταση για «τηλεμαχίες» χωρίς τηλεόραση στο νησί!

Θέλω να πω στον κ. Γιαννίση, που μετά από την μακροχρόνια απουσία του από την Άνδρο επέστρεψε και θέλει μέσα σε τρεις προεκλογικούς μήνες να λύσει τα προβλήματα του νησιού, ότι ανάμεσα στα μεγάλα προβλήματα του τόπου, όπως η απουσία ΧΥΤΥ, η έλλειψη βιολογικού καθαρισμού στις περιοχές αιχμής, ήταν και είναι Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, που δυστυχώς δεν προάγεται με μια τόσο άκαιρη πρόταση.

Λευτέρης Μπάλλας

Πρόεδρος ΔΣ Δήμου Άνδρου

Υποψήφιος Δήμαρχος Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπάλλας με Λόντσαρη δεύτερη Κυριακή για να αλλάξουν τα πράγματα στην Ανδρο επιτέλους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Λευτέρη θερμά συλλυπητήρια. Ελπίζω να μη διαβάζεις τα σχόλια που γράφουν οι άνθρωποι του Γιαννίση όπως η κ. Σοφία. Αν τα διαβάζεις μην στεναχωριέσαι. Γνωριζόμαστε όλοι στην Ανδρο και ξέρουμε το ήθος, την εντιμότητα, την αγάπη για τον πατέρα σου και την πολιτική σου επάρκεια. Ξέρω οτι θα πάς στο ντιπέιτ την ώρα που πρέπει να γίνει και ίισαι ο μόνος που μπορεί να σταθεί σε αυτό.Ο Γιαννίσης δεν θα έρθει στο ντιπέιτ γιατί πρέπει να μας πεί που θα πάει τα σκουπίδια τώρα που έχει μαζί το Βώσσο που ορκίζεται οτι τα σκουπίδια δεν θα πάνε στην Μπλούσκα οταν εκλεγεί ο Γιαννίσης.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι συμπολίτες μας που κοπτονται για το πού ήταν ο κ.Γιαννισης όταν κατέρρευσε η Σταυρόλεξα, ας μας πουν και εμάς πού βρίσκονταν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι;; Το επάγγελμα των υποψηφίων δημάρχων και το πού βρίσκονταν ανά πάσα στιγμή αποτελεί σοβαρό κριτήριο που μετρά στην ψήφο μας;; Όχι βέβαια ..... Τα έργα, οι δράσεις, οι συμπεριφορές, το επίπεδο είναι τα κύρια που μετράνε σε σκεπτόμενους ανθρώπους και όχι σε μαριονέτες. Όλοι έχουν δώσει δείγματα γραφής και από αυτά θα κριθούν....Πάντως κάποιοι άθελά τους έχουν κάνει τρομερή διαφήμιση στον κ Γιαννιση. Τον ανέδειξαν στον μοναδικό υποψήφιο που αξίζει να συζητιέται με κάθε τρόπο....

This comment was minimized by the moderator on the site

Λυπάμαι πραγματικά για την απώλεια όπως και για κάθε απώλεια γνωστών μας ανθρώπων. Περισσότερο όμως με θλίβει η εκμετάλλευση της μνήμης των νεκρών και μάλιστα από τους άμεσα συγγενείς. Μερικοί τα έχουν όλα ισοπεδώσει. Πώς συνδέεται το προσωπικό θέμα του θανάτου γονιού με τα διαδικαστικά των δημοτικών εκλογών; Ντροπή λοιπόν και μόνο ντροπή γιατί το χώμα είναι ακόμα φρέσκο. Και μια ερώτηση για το εν Ανδρω. Όποιος αγαπάει τον παππού του και την γιαγιά του και ευτυχώς είναι πολλοί, μπορεί να σας στέλνει επιστολή που να κοινοποιεί αυτή την αγάπη του, και πότε;; Όταν βρίσκονται οι παππούδες εν ζωή ή μετά θάνατον;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Φυσικά αν ο παππούς του ή γιαγιά του είχε δράση στα κοινά ή ηταν κοινοτάρχης π.χ. της Πίσω Μεριάς, των Λαμύρων, του Μακροτάνταλου. Και πολύ περισσότερο αν του έχουμε αφιερώσει για την δημόσια δράση του και δύο λόγια για επικήδειο.
Το κάναμε με τον Γιάννη Γλυνό. Με τον Νίκο Θεολόγου. Με τον Κωβαίο. Με την Ζωή Μήλιου. Για τον δάσκαλο στο Γάυριο και με αρκετούς άλλους που μάς έστειλαν οι φίλοι τους ή οι οικείοι τους...
Έχετε μήπως εσείς κ. Πολίτη κάποιον που έχει δημόσια δράση που να έχουμε κι εμείς μια εικόνα και τον ξεχάσαμε; Η πρόσφορα, η όποια δημόσια προσφορά, πρέπεο να αναγνωρίζεται και από φίλους και από αντιπάλους. Παρεπιπτόντως για να ξέρετε ο μπάρμπα-Γιώργης κάποτε από υπερβολικό ζήλο για το χωριό του μάς είχε αδικήσει και είχαμε αντιδικήσει. Όμως για το χωριό του το έκανε δεν το έκανε για τον εαυτό του. Και εμείς τον τιμήσαμε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο...
Καλημέρα σας....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κ. ΣΟΦΙΑ, Δεν είδα τον Μπάλλα να κάνει πολιτική αυτές τις μέρες. Αλλοι τον καλούν σε ντιππειτ για να μάθουν τα προβλήματα την ώρα που θάβει τον πατέρα του. Δεν είδα να κάνει πολιτική και όσο για τις βρισιές σίγουρα δεν τις αξίζει. Αλλά αυτό είναι το επίπεδο σου.Και κ. ΠΕΤΡΟ και κ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ γράφω εγώ ΤΟ ΕΠΊΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. Ξαναδιαβάστε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Παρατηρώ πανικό, ο Γιαννίσης έθεσε υποψηφιότητα έχει να δείξει έργο ικανότητες έχει, γνώσεις επίσης έχει, έχετε πέσει να τον φάτε, δεν μπορούμε μετριότητες & θα θα θα, γράφετε συνέχεια με αρνητικό συναίσθημα και αγνοείται την πρα

γματικότητα, η Άνδρος έχει μείνει πολλά χρόνια πίσω,ο Κάβουρας ξέρει και είναι εδώ πέρα από συμπάθειες η αντιπάθειες ας είμαστε ρεαλιστές

This comment was minimized by the moderator on the site

Χρυσόστομε πες μας επακριβώς ποιος είναι αυτός ο Γιαννάκης που αναφέρεσαι τόσο απαξιωτικά και γιατί θα φοβηθεί να σταθεί απέναντι στο κύριο Μπάλλα?

This comment was minimized by the moderator on the site

Λευτεράκι αντί να θρηνήσεις τον πατέρα σου κάθεσαι κ ασχολησαι με την πολιτικέ ρε... (διαγράφεται μια λέξη - Εν Άνδρω); Ούτε μια βδομάδα δεν πενθησες! Ντροπή για (διαγράφεται μια λέξη - Εν Άνδρω) είσαι
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Θα παρακαλούσαμε μόνο πολιτικά επιχειρήματα και όχι βλαστήμιες ή προσωπικές ύβρεις...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Για πες μας ρε φίλε GM για τον επικοινωνιολόγο του Γιαννίση.

Ποιος είναι?
Τον ξέρουμε?
Τι μέρους του λόγου είναι?
Καλό παιδί είναι ή όχι?
Έντιμος είναι?
Πληρώνεται για τις υπηρεσίες του?
Αγαπάει την Άνδρο?
Τη νοιάζεται?

Μάλλον ξενόφερτος θα είναι για να μιλάς έτσι απαξιωτικά...

Δεν ξέρουμε κάποιον επικονωνιολόγο στην Άνδρο που να νοιάζεται για κινήσεις εντυπωσιασμού

Επικοινωνιολόγος άλλωστε κατ' επάγγελμα μονάχα ο κύριος Διαμαντής Μπασαντής είναι Και αυτός αγωνίζεται μονάχα για την ουσία και τα προβλήματα του νησιού

Περιμένω την απάντησή σου φίλε...

This comment was minimized by the moderator on the site

Πές τα Χρυσόστομε. Αν θέλει ο Γιαννίσης φροντιστήριο για το ποιά είναι τα προβλήματα της Ανδρου να σε καλέσει να του τα μάθεις. Βάλε όρους για το debate. Μόνο με χρόνο, μόνο με υπαρκτούς συνδυασμούς όπως σωστά λέει και ο Λότσαρης. Βάλε όρο οτι θα πάς μόνο αν υπάρχει και ένας απο κάθε συνδυασμό που θα κάνει ερωτήσεις σε κάθε θέμα στους αρχηγούς. Να δούμε ποιόν θα φέρει ο Γιαννίσης. Θα φέρει τον Γιαννάκη να σταθεί απέναντι σου;. Για να δούμε. Μπράβο ρε φίλε και συλλυπητήρια για την απώλεια του μπάρμπα Γιώργη. Κάντον υπερήφανο στις εκλογές που έρχονται. Ξέρεις οτι μπορείς.

Περισσότερα