Έκτακτη βοήθεια σε 5 πληγείσες περιοχές της Άνδρου: Αποίκια, Βουρκωτή, Μπατσί, Κόρθι, Καππαριά.

 

Όπως όλα δείχνουν ο Δήμος Άνδρου κινήθηκε έγκαιρα αυτή την φορά και η ΓΓΠΠ κήρυξε 5 περιοχές της Άνδρου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ελπίζουμε να διορθωθεί σύντομα με τα χρήματα που θα δοθούν τα μεγάλα προβλήματα στην παραλία του Μπατσίου που προκλήθηκαν από το γκρέμισμα των στηθαίων του δρόμου από την θαλασσοταραχή του Ιανουαρίου.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, κήρυξε σήμερα 6/3/19 τις Τοπικές Κοινότητες Αποικιών και Βουρκωτής της Δημοτικής Ενότητας Άνδρου, τη Δημοτική Κοινότητα Μπατσίου της Δημοτικής Ενότητας Υδρούσας και τις Τοπικές Κοινότητες Κορθίου και Καππαριάς της Δημοτικής Ενότητας Κορθίου του Δήμου Άνδρου της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η ζημιά στον παραλιακό δρόμο του Μπατσίου που πρέπει να επιδιορθωθεί πριν το Πάσχα αν είναι δυνατόν.

Ο λόγος είναι η αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την θαλασσοταραχή, τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις. που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονες βροχοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι κ.ά.) οι οποίοι εκδηλώθηκαν στις 13-14/02/2019, 24-25/02/2019, 28/02/2019 και 01/03/2019, αντίστοιχα, στις παραπάνω περιοχές.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"


 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet