Μπαίνει εμπρός η συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου

Το στάδιο της Άνδρου έχει πολλά χρόνια να συντηρηθεί. 

Υπογράφηκε σήμερα η Προγραμματική Σύμβαση για την συντήρηση-επισκευή του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Άνδρου, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Η χρηματοδότηση είναι της τάξεως των 60.000 ευρώ αναφέρεται στην συντήρηση του ταρτάν που σε πολλά σημεία είναι κατεστραμμένο, στην αντικατάσταση κάποιων καθισμάτων, στη συντήρηση του χλοοτάπητα και στην συντήρηση δύο πυλώνων του σταδίου που δεν λειτουργούν. Τα έργα εκ μέρους του Δήμου Άνδρου εκκρεμούσαν αρκετά χρόνια.

Το ίδιο και οι πυλώνες φωτισμού του.

Τα χρήματα βρέθηκαν από το πρόγραμμα συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφέρειας. Την μελέτη έκανε η Τεχνική Υπηρεσία του Επαρχείου. Το έργο θα υλοποιηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Άνδρου. 

Τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Άνδρου να δημοπρατήσει το έργο ώστε να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΡΕ.....ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ! !
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ
ΑΙΔΩΣ....ΑΙΔΩΣ ....ΤΙ ΑΛΛΟ Ν ΑΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ
Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΤΣΑΡΗ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κόβουμε μόνο τους υπαινιγμούς σας ως απαράδεκτους. Αφήνουμε το σχόλιο σας με την επισήμανση πως το γήπεδο είναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ και είναι στην δικαιοδοσία του ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ. Το να βρίζετε τον Χατζημάρκο που χρηματοδοτεί την επισκευή δείχνει πως δεν θέλατε να γίνει (έστω και προεκλογικά) και απλώς θέλετε να βρίσετε τον Λοτσάρη γιατί στηριίζετε αυτόν που κρύβετε τις ευθύνες του. Μπορείτε να βρίσετε ελεύθερα και τον Χατζημάρκο και τον Λοτσάρη δεν μας ενδιαφέρει. Ο κόσμος έχει διαβάσει εδώ και ένα χρόνο την ανάρτηση του τότε υπεύθυνου του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ Άρη Διαπούλη που εξηγούσε τα χάλια του γηπέδου επί 5ετία και είχε κατανείμει τις ευθύνες προσωπικά και πολιτικά. Δεν περιμένει από εσάς να μάθει την πραγματικότητα

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πως φαίνεται ότι οι εκλογές έρχονται...ξαφνικά όλα γίνονται εκ ....θαύματος !

This comment was minimized by the moderator on the site

Για το ταρτάν βρέθηκαν χρήματα , για το ταβαν'???