Πολιτική δήλωση Κώστα Ίσσαρη

 

(Από τον κ. Κώστα Ίσσαρη υποψήφιο με τον συνδυασμό του Μανώλη Γλυνού «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» λάβαμε χθες την παρακάτω πολιτική δήλωση και το βιογραφικό του. Τα δημοσιεύουμε με την επισήμανση ότι ο κ. Ίσσαρης, άνθρωπος χαμηλών τόνων έχει εκλεγεί στο παρελθόν στην τοπική αυτοδιοίκηση, αρχικά ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Γαυρίου (2007-2010) και στη συνέχεια ως περιφερειακός σύμβουλος (2011-2014) – Εν Άνδρω).

Πάντα δυνατά τώ πιστευοντι.  (κατά Μάρκον - θ'23)

Με γνώμονα την κοινή συμπόρευση για την ανάπτυξη των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, αποφάσισα να συστρατευθώ στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Μανώλη Γλυνού με καταγωγή από την Άνδρο.

Στα χρόνια που υπηρέτησα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στον πρώτο και το δεύτερο βαθμό της, ενήργησα λαμβάνοντας υπόψη το δίκαιο, το ηθικό και το νόμιμο και με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Βεβαιώνω τον κάθε Ανδριώτη ότι θα συνεχίσω –στο μέτρο των δυνατοτήτων μου- να εργάζομαι προς όφελός του με την ίδια εργατικότητα και την ίδια σύνεση ενσκήπτοντας πάνω στα προβλήματά του μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Τίθεμαι, λοιπόν, εκ νέου υποψήφιος στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ζητώντας την ψήφο των συντοπιτών μου, πιστεύοντας στο σύνολο της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».

Βιογραφικό Σημείωμα Κώστα Ίσσαρη

Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1973 στο Άνω Γαύριο, όπου εξακολουθεί να διαμένει. Προέρχεται από την αγροτική οικογένεια  του Δημήτρη και της Μαργαρίτας Ίσσαρη. 

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Γαυρίου το 1990. Για δέκα χρόνια εργάσθηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχειρήσεις εστίασης στο Γαύριο, σε συνδυασμό με την ενασχόλησή του με τον πρωτογενή τομέα. 

Από το 2000 υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα (Πυροσβεστικό κλιμάκιο Άνδρου) με τον βαθμό του Αρχιπυροσβέστη. Παράλληλα ασχολείται ενεργά με τον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα με την μελισσοκομία.

Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου γονέων του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου την περίοδο 2004-2005 και είναι μέλος του Συνεταιρισμού Άνδρου. Σημαντικό ρόλο στη ζωή του έχει και η ενασχόλησή του με τη βυζαντινή μουσική. Τα τελευταία χρόνια διακονεί το ψαλτήρι στην περιοχή Απροβάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Κολοκυθά, υπάλληλο ΟΤΕ, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Δημήτρη, τη Ντορίτα και τον Ευγένιο.

Πολιτική δραστηριότητα

Το 2006 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Υδρούσας με το συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες» του Κυριάκου Θωμά και τη διετία 2008-2010 ανέλαβε τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Γαυρίου, ασχολούμενος κυρίως με θέματα καθημερινότητας και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής του πολίτη.

Το 2010 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου με το συνδυασμό «Νότιο Αιγαίο: Αρχιπέλαγος δημιουργίας» με επικεφαλής το Γιάννη Μαχαιρίδη. 

Διετέλεσε Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου, έχοντας ως αρμοδιότητα την εποπτεία της λειτουργίας των υπηρεσιών του Επαρχείου Άνδρου.

Διετέλεσε επίσης μέλος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής, Αλιείας, Αγροτικής Βιοποικοιλότητας, Ποιότητας Ζωής και Αειφόρου Ανάπτυξης της Υπαίθρου. 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet