Τα πρώτα 15 ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού Γ. Καπάκη

 

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε τα πρώτα 15 ονόματα του συνδυασμού Γ. Καπάκη προς ενημέρωση των κατοίκων/ψηφοφόρων της Άνδρου. Από μια πρώτη ανάγνωση δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Αρκετά ονόματα παραμένουν ίδια με αυτά του 2014. Παραμένει στον συνδυασμό η κ. Μαρία Βασιλοπούλου. Φαίνεται πως ξεπεράστηκε η εκ διαμέτρου αντίθετη θέση στο καίριο θέμα της χωροθέτησης ΧΥΤΥ με τον κ. Καπάκη. Στην ομάδα προστέθηκε - όπως ήταν αναμενόμενο - ο κ. Φρ. Αθανασίου προερχόμενος από την ομάδα Ανδριακή Ενότητα, της οποίας για ένα διάστημα βρέθηκε επικεφαλής. Να σημειώσουμε πως κατεβαίνει ως υποψήφιος και ο κ. Δημήτρης Ζάννες σήμερα σύμβουλος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στα θέματα Αλιείας. Δεν βλέπουμε την κ. Α. Σαπουνά γιατί όπως φαίνεται προτίμησε την κυβερνητική θέση στην οποία διορίστηκε πριν λίγο καιρό. Να σημειώσουμε οι παραπάνω δύο μαζί και με τον κ. Καπάκη είναι οι τρεις από την Άνδρο που διορίστηκαν σε κυβερνητικές θέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την δύσκολη τετραετία - Εν Άνδρω).

ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ: Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων μας

Μετά από ώριμη σκέψη, με ευθύνη με πνεύμα συναινετικών διαδικασιών και πλήρ  επίγνωση τω  δυσκολιώ  της ερχόμενης νέα  4ετίας  για τον ΔΗΜΟ  ΑΝΔΡΟΥ, σήμερα δηλώνουμε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων μας.

Μέσα από τον δρόμο της συνεργασίας για το καλό της Άνδρου και  των  κατοίκων  της, εμπλουτίζουμε την Δημοτική μας  Κίνηση,  με  πλουραλιστικές  απόψεις  χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, με ανθρώπους κάθε φάσματος, αλλά με έναν κοινό στόχο, να πάμε το τόπο μας παρακάτω, σε κάθε του επίπεδο.

Η Δημοτική μας Κίνηση, είναι γνωστό κι από την προηγούμενη εκλογή, όταν δημιουργήθηκε και συμμετείχε στις εκλογές, ότι επεδίωξε να έχει στους κόλπους της, έμπειρα και  ικανά  στελέχη  της  τοπικής  αυτοδιοίκησης  αλλά  και  νέους ανθρώπους,  που  οραματίζονται  να  συμβάλλουν  στην  ανάπτυξη  του τόπου μας.

Βάζουμε ξανά και πάλι  προτεραιότητες  και στοχεύσεις,  στην  καθημερινότητα,  στην  παιδεία,  την  κοινωνική  πολιτική και μέριμνα, την ασφάλεια των πολιτών, τον αθλητισμό, το φυσικό περιβάλλον, τον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα, τον υδάτινο πλούτο της Άνδρου.

Να προσπαθήσουμε για ένα σαφές και ξεκάθαρο πλαίσιο λειτουργίας στο χωροταξικό και πολεοδομικό σχέδιο του νησιού μας, ζώνες εκμετάλευσης, αρχαιολογικοί χώροι, λιμάνια, κλειστό αθλητικό κέντρο νεολαίας και πολιτισμού κλπ, πάντα με ανοιχτές διαδικασίες διαβούλευσης και διαφάνειας.

Ανοίξαμε και από την προηγούμενη εκλογική μάχη,  τον  δρόμο,  σε  συμμετοχικές  διαδικασίες  με  όραμα  δημιουργώντας  πολιτικές  και  πρακτικές  τέτοιες που θα προωθούν την ισόρροπη και προ πάντων την αξιοβίωτη ανάπτυξη ολόκληρου του νησιού μας, με διαφάνεια, με δημοκρατικές  διαδικασίες που θα δίνουν ρόλο τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στα νέα πλέον αυτόνομα, Κοινοτικά  Συμβούλια  και  τους  Προέδρους  όσο  και  στον  ίδιο  τον  πολίτη,  που  σήμερα  δεν έχουν.  Καλούμε κάθε Ανδριώτη κάθε Ανδριώτισα,  να  συσπειρωθεί  μαζί  μας,  να  τον  ακούσουμε και να μας ακούσει, να προσπαθήσουμε, όλοι μαζί ενωμένοι,  για μια καλύτερη Άνδρο, για μας και τα παιδιά μας.

Σήμερα ανακοινώνουμε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων της Δημοτικής μας Κίνησης.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ  του Ευαγγέλου

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΚΟΥΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ  του Ιωάννη

ΓΛΗΝΟΥ ΑΝΝΑ του Νικολάου

ΔΑΦΝΙΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του Δημητρίου

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ  του Αλεξάνδρου

ΖΑΝΝΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  του Αντωνίου

ΖΕΡΒΟΥ  ΕΛΕΝΗ  του Θεμιστοκλή

ΚΑΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  του Πέτρου

ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του Αντωνίου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του Σταύρου

ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη

ΡΕΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του Δημοσθένη

ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Λεωνίδα

ΦΩΛΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ  του Νικολάου

ΨΑΡΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Βασιλείου

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΗΝ ΤΑΣΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΣΗ!!! ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΛΟΤΣΑΡΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ???? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Την Μ. Α. δεν βλέπουμε στην λίστα...... Α ξέχασα τα καλά χαρτιά τα κρατάει για το τέλος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το κείμενο είναι ένα κακογραμμένο (από ξωφαλτσο ακροατή συνεδρίων) πλατό λέξεων. Μα πόση μπουρδα; έλεος ρε παιδιά θα τον βγάλετε και δημοτικο συμβουλο; Βάζει ανθρώπους χωρις εμπειρία στο ψηφοδέλτιο γιατι δεν μπορεί να σταθεί δίπλα τους. Στο καλό πια.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΑΝΙΚΟΣ στα παπαγαλάκια. Μπερδεύουν ονόματα ακρωνύμια και ότι τους κατέβει! Τρικυμία εν κρανιω ακούνε και ψαλμωδίες! Αυτό να το κοιτάξουν επειγόντως. Άμα αρχίσεις να ακούς καμπάνες καί ψαλμωδίες θέλει άμεσα φροντίδα για να μην καταστεί ανίατο.

Όσον αφορά την απονομή των αποδεικτικών φοίτησης στο ΙΕΚ αυτή θα γίνει το βράδυ της πρώτης Κυριακής των εκλογών στην κεντρική πλατεία της Χώρας. Παρακαλειτε ο αρχηγός να περάσει να παραλάβει το …. ΑΠΟΛΥΤΉΡΙΟ του.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ ΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!! ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ !!!

ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ ΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ εύστοχο το σχόλιο επισκεπτη ότι όλες οι παρεμβάσεις εκπορεύονται από τον ίδιο συντάκτη, αφού έχουν ταυτόσημο περιεχόμενο και σκεπτικό. Ιδιαίτερα προξενεί εντύπωση, σύμφωνα με το σκεπτικό τους, ότι στην προηγούμενη θητεία του μαθήτευσε στο δημοτικό συμβούλιο για να μάθει για τα αυτοδιοικητικά.
Τώρα εξηγούνται πολλά: Το δημοτικό συμβούλιο ήταν τελικά ΙΕΚ Σχολής Δημάρχων γι'αυτό και δεν καταπιάστηκε με θέματα ανάπτυξης του νησιού. Χοραρχης στο ΙΕΚ ο Σουσουδης οπότε ισχύει σοποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις ή αρχαιορεπεστερα εκ κακού κορακος κακόν ωον. Και τρίτον έτσι εξηγείται η έγγραφη στήριξη του αρχηγού!!! στον Σουσουδη όταν έχασε την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, ήταν μαθητής και δεν είχε ολοκληρώσει την μαθητεία του και δεν ήθελε να του χαλάσει τόν βαθμό.
Ε,ρε πού μας πάνε οι φραγκοπαπαδες!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το περιεχόμενο των παρεμβάσεων που καταγράφονται το τελευταίο 8ωρο στο φιλόξενο ενΑνδρω, από φαινομενικά διαφορετικούς επισκέπτες, δείχνει να εκπορεύεται από τον ίδιο λογογράφο του αυτού εκλογομαγειρείου, που προσπαθεί μάλλον να πείσει εαυτούς (αλλά όχι αλλήλους) για το κάτι νέο στο ψηφοδέλτιο του μαθητευόμενου επί πενταετία που μάθενε στου κασίδι το κεφάλι πώς να διορθώσει τα πράγματα και τώρα που τάμαθε θα μας σώσει και άλλες περίτεχνες φανφαροπαρόλες. Ομως γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι και το παρελθόν είναι πρόκριμα για το μέλλον. Παρότι προσπαθούν φιλότιμα, με τ'άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε που αραδιάζουν σε διατεταγμένη υπηρεσία, δεν μπορούν να συγκαλύψουν τα αμείλικτα ερωτήματα επισκέπτη προ 3ημέρου που για να τα ξαναθυμηθούμε τ'αραδιάζω:
..................
Θράσος να κατεβάζεις αυτό το ψηφοδέλτιο και ταυτόχρονα να περιτρεχεις την Υδρούσα προβάλλοντας την θέση του αγωνιστή της Πλουσκας.
Απύθμενο θράσος δύο μέρες πριν κατεβάσεις αυτό το ψηφοδέλτιο να ανεβαζεις στην Άνδρο της ζωής σου δακρυβρεχτο μελόδραμα για τόν αγώνα σου για την Πλούσκα.

Οι πολιτικάντηδες δικαιούνται να έχουν κοντή και επιλεκτική μνήμη. Ο Λαός όμως έχει ιστορική και συλλογική μνήμη. Μην αυταπατασαι, δεν υπάρχουν πια ζαβαντριωτες. Έχουμε και κρίση και μνήμη.

Πες μας πού και πότε έχεις ξεκάθαρα καταγράψει ότι είσαι κατά της χωροθέτησης χυτυ στην Πλουσκα. Διαβάζοντας προσεκτικά την τοποθέτηση σου στο δημοτικό συμβούλιο που αναδημοσιευσες διαπιστώνει κανείς ότι μαλώνεις τον Κυριάκο Θωμά γιατί ξεσήκωσε τον κόσμο της Υδρούσας κατά της χωροθέτησης στην Πλουσκα που προχωρούσε ο Γλυνος, οτι ψεγεις τον Σουσουδη γιατί σαν αντιπολίτευση επί Γλυνού δεν άφησε να χωροθετηθεί χυτυ στην Πλουσκα όπου θαχε τελειώσει το θέμα και δεν θα σε ενοχλούσε στο νέο δημοτικό συμβούλιο!, τέλος ψηφίζεις αρνητικά γιατί δεν πείστηκες από το διαδικασία και όχι κατά της Πλουσκας! Θυμόμαστε επίσης πολύ καλά ότι σε αυτή την ψηφοφορία ο συνδυασμός σου είχε δύο έδρες και ενώ εσύ καταψηφισες την διαδικασία η κα Βασιλοπούλου του συνδυασμού σου ψήφισε ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΩΡΟΘΈΤΗΣΗΣ ΧΥΤΥ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ. Κι έτσι παταγες σε δύο βάρκες , και με τον χωροφύλακα και ολίγον με τον αστυφύλακα.

Για την Πλουσκα έγιναν τρεις συνεδριάσεις του ΠΕΣΠΑ , Περιφέρεια.Συμβ. Περιβάλλον.Αδειοδοτησης, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου. Μια το 2016 και δύο το 2018. Μπορείς να μας πεις σε πια απολες παραβρέθηκες για να στηρίξεις ότι η θέση Πλουσκα είναι ακατάλληλη για χυτυ? Σε καμία! Γιατί ήσουν γαντζωμενος στην καρέκλα σου και φοβοσουν. Βέβαια απ’το πολύ σφιχταγκαλιασμα τελικά η καρέκλα κάηκε από μόνη της! Αντίθετα όμως με σένα έδωσαν το παρόν υπέρ της Πλουσκας στα Συμβούλια οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Βοσσος, Μαρία Μαμάη, Άννα Βολικα που τίμησαν αυτούς που τους εξέλεξαν.

Αλήθεια, επικαλεισαι επίμονα και επιτακτικά τα δεκάδες έγγραφα σου που έχεις κάνει που αναδεικνύουν την ακαταλληλότητα της θέσης Πλουσκα για χωροθέτηση χυτυ. Μπορείς να μας παρουσιάσεις έστω και ένα τέτοιο έγγραφο πρωτοκολλημενο σε υπουργειο ή την Αποκεντρωμένη?? (και δεν εννοώ τα έγγραφα διαμαρτυρίας σου στην Αποκεντρωμένη ότι δεν σε παίζει ο Σουσουδης ή για μη τήρηση διαδικασιών).
.................

This comment was minimized by the moderator on the site

ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ '' ΕΝ ΑΝΔΡΩ''....
ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ....
ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ,ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΛΤΑΜΠΕ...
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΑΚΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΟΣΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥΣΠΟΥΔΗ, ΝΑ ΔΟΥΜ ΕΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ...
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΝΕΙ, ΝΑ ΦΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ...ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ...
ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί έχει τόσο μεγάλη αγωνία η Μαρία Τασούλα Γαύριο Άνδρου για τους συμβούλους ενός και μόνο υποψηφίου δημάρχου; Μήπως επειδή είναι στρατευμένη σε άλλο υποψήφιο αλλά όπως πάντα στο παρασκήνιο ή υπάρχει άλλος λόγος; Πάντως η Μαρία Τασούλα έχει κάνει λάθος στον τόπο διαμονής της που είναι το Μπατσί ....και όχι το Γαύριο....

Περισσότερα