Πολάκης/Τσίπρας vs Κυμπουρόπουλος: Στάνταρ 2

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: PRONEWS.GR

Τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο τον συνάντησα πριν χρόνια στο MDA Hellas, σωματείο ανθρώπων με νευρομυϊκές παθήσεις. Σπούδαζε ιατρική. Η μητέρα κι ο πατέρας του είχαν αφιερώσει την ζωή τους και την ψυχή τους σε αυτό το παιδί. 

Συναντηθήκαμε γιατί τυχαίνει ένα από τα τρία παιδιά μου να πάσχει από μυϊκή δυστροφία. Έχω λοιπόν ιδίαν πείρα. Ακόμα έχω και την εμπειρία συναδέλφου που πάσχει από αντίστοιχη ασθένεια και διδάσκει στο πανεπιστήμιο Πειραιά. Τα περιστατικά αυτά με έχουν ευαισθητοποιήσει ιδιαίτερα. Γιατί η αρρώστια χτυπά τους πάντες και τους πλούσιους και τους φτωχούς και τους εξουσιομανείς και τους αντιεξουσιαστές και τους νέους και τους γέρους. 

Χθες είδα λοιπόν την είδηση για την «αήθη επίθεση Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο» κούνησα το κεφάλι με θλίψη και διάβασα όλα τα σχετικά με την αθλιότητα του αναιδέστερου και αθλιοδέστερου πολιτικά υπουργού Υγείας όλων των εποχών. 

Μετά διάβασα και τις σχετικές διαμαρτυρίες του Νίκου Φίλη (τον ξέρω από 16 ετών) που είπε πως η φράση Πολάκη «δεν εκπροσωπεί το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ» και ζήτησε «να επανορθώσει την αστοχία του»!!! 

Εντυπωσιακό: Ο Νίκος Φίλης – που κάποτε έτρεχε για τα χιλιάδες πολύχρωμα κινήματα όλων των μειοψηφιών - μιλά πλέον ως καθεστωτικός, ζητώντας απλή επανόρθωση της «αστοχίας» του κ. Πολάκη κατά της μόνης μειοψηφίας που έχει την μεγαλύτερη ανάγκη όλων! 

Δεν τολμά ουσιαστικά να καταδικάσει απερίφραστα την ολοκληρωτική και φασιστική πολιτική άποψη που εξέφρασε ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησης που από κοινού στηρίζουν. Και δεν λέει λέξη όταν την επομένη για την αήθη επίθεση που συνέχισε ο υπουργός του λέγοντας ακόμα χειρότερα. Αυτή την φορά μάλιστα με πλήρη κάλυψη και του Αλέξη Τσίπρα!!!

Αυτό λοιπόν είναι το «ήθος του ΣΥΡΙΖΑ» και της καθεστωτικής νοοτροπίας του! Και αυτό το «ήθος» ο Νίκος Φίλης - των κάποτε πολύχρωμων κινημάτων και μειοψηφιών - δεν τολμά να το καταδικάσει στο πρόσωπο του Πολάκη μιλώντας για «αστοχία»!!! Και φυσικά δεν τολμά να πει λέξη για τις μικροπολιτικές και άθλιες κουτοπονηριές με τις οποίες κάλυψε ο Τσίπρας τον Πολάκη!

Ακόμα και ένας υπέρμαχος των μειοψηφιών δεν μπορεί πια να αντισταθεί στα μικροκομματικά οφέλη που επιδιώκει η καθεστωτική Αριστερά της σήμερον! Όλα πλέον υποχωρούν εμπρός στο μικροκομματικό συμφέρον της μέρας, που επιβάλει να αγνοούν οι «ηθικοί» κυβερνήτες μας μια μειοψηφία που έχει περισσότερο την ανάγκη όλων των ανθρώπων. Ιδού ο πολιτικός πολιτισμός τους...

Μπράβο στον πρωθυπουργό της «πρώτης φοράς καθεστωτικής Αριστεράς» που φορτώνει όλη την αθλιότητα και το νταβαντζιλίκι κατά των ΑΜΕΑ στο «αψίκορο» του Πολάκη! Και μετά το ξεφορτώνει στις πλάτες όλων των μελών της κυβέρνησης του! Μετατρέποντας έτσι την ύβρη σε βλαστήμια!!! Ας σηκώσουν λοιπόν όλοι μαζί - και ο Νίκος Φίλης – την ύβρη και την βλαστήμια τους ανεβαίνοντας Μ. Πέμπτη τον Γολγοθά της αθλιότητας τους! 

Υγ. Νο1: Κάπου εδώ ένα «πολιτικώς ορθό» κλείσιμο επιβάλλει να πει κανείς στον Πολάκη και στον Τσίπρα να μην τύχει σε αυτούς και στην οικογένεια τους μια κατάσταση σαν του Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Όμως πώς να φανείς τόσο γενναιόδωρος απέναντι σε τέτοια απίστευτη θρασυδειλία, σε τέτοια καθεστωτική αμετροέπεια, σε τέτοια ανθρώπινη αναισθησία; 

Τους εύχομαι λοιπόν να βρεθούν κάποια μέρα κι αυτοί - μαζί ή δίπλα - σε αυτούς που περιφρονούν βαθύτατα και βρίζουν σήμερα. Μέχρι τότε ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους από το «σύνδρομο πολιτικο-εγκεφαλικής διαστροφής» από το οποίο πάσχουν…

Υγ. Νο2: Είναι τόσο πολιτικά ηλίθιος ο Πολάκης και τόσο κουτοπόνηρα οκνός ο Τσίπρας που κατάφεραν το ακατόρθωτο. Μια απλώς «πολιτικά ορθή» και «συμβατικά αντισυμβατική» υποψηφιότητα - όπως αυτή του Στέλιου Κυμπουρόπουλου – που ίσως πέρναγε χωρίς εξάρσεις, να την μετατρέψουν σε «σημείο αναφοράς» των ευρωεκλογών, αλλά και της πολιτικής τους ανηθικότητας! 

Ποιος Μητσοτάκης θα τα κατάφερνε καλύτερα από αυτούς; Ποιος Μητσοτάκης θα πετύχαινε τέτοιο εντυπωσιακό σκορ χωρίς αγώνα;  Ποιος Μητσοτάκης θα έσερνε τον πρωθυπουργό της αμετροέπειας, της αγραμματοσύνης και του πολιτικού διχασμού σε μια «ψήφο εμπιστοσύνης» μιας παραπαίουσας πλέον κυβέρνησης; Αν μάλιστα εκλεγεί ο νεαρός Στέλιος στο ευρωκοινοβούλιο θα έχουν πετύχει μόνοι τους τον πανευρωπαϊκό στόχο του πλήρους αυτο-εξευτελισμού τους.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΑ ΠΟΣΟ...
(διαγράφηκαν ακραία ψέμματα και χαρακτηρισμοί - Εν Άνδρω)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριοι του εν Άνδρω ........ περαστικά και σ εσάς , μιας και ανταλλάσσουμε ..........τους πόνους μας χα χα χα. Καλή Ανάσταση

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν και δεν είναι ημέρα για τέτοιες συζητήσεις εξακολουθώ να ρωτάω που είναι οι βρισιές οι λέξεις με τις οποίες έβρισε ο Πολάκης τον Κυμπουρόπουλο ;; Δεν τις βλέπω στην ανάρτηση γι αυτό ρωτάω όλους εσάς που μιλάτε για βρισιές.Από πότε το ΦΕΚ είναι βρισιά;; Τελικώς η ιστορία θα του κάνει καλό του νεαρού θα τον στείλει στις Βρυξέλλες σίγουρα .Το άλλο για το καπέλο του Σαμαρά στους ψυχασθενείς το κάνατε γαργάρα.Βγάλτε τα γαλάζια γυαλάκια σας καμιά φορά να δείτε....... Μετά το Πάσχα θα δούμε πράγματα και θάματα στην πολιτική ζωή της Χώρας μας. Να δούμε αν ο Τσίπρας θα προχωρήσει σε πρόταση εμπιστοσύνης. Οψόμεθα .....Καλή Ανάσταση με λιγότερο μίσος εναντίον του Τσίπρα σαν καλοί χριστιανοί που είσαστε εσείς η γαλάζια γενιά..Πρέπει να κάνω μια διευκρίνηση ,είμαι ΚΚΕ. η γνήσια αριστερά..... Και πάλι καλή Ανάσταση.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όσο είστε εσείς ΚΚΕ είμαστε κι εμείς "γαλάζια γενιά". Περαστικά σας. Σίγουρα η τύφλωση είναι κακή αρρώστια. Τις ύβρεις τις είδαν και μερικοί υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και περισσότεροι βουλευτές του Τσίπρα. Μόνο εσείς ως γνήσια αριστερά δεν τις είδατε και αντί αυτών βλέπετε "μίσος" και "γαλάζιες γενιές"! Και πάλι περαστικά σας μέρες που είναι. Ο μεγαλοδύναμος ας στέρξει στην περίπτωση σας. Η επιστήμη πια σηκώνει ψηλά τα χέρια...
Καλή φώτιση...
ΥΓ Πάντως ο παλιός φίλος Νίκος Φίλης τον οποίο και κοντράραμε και προφορικά και γραπτά (στη διάθεση σας και τα SMS) ήταν λίαν απολογητικός: "Να δεις όλη την ομιλία μου στη Βουλή" κλπ. Αυτά και πάλι περαστικά σας..

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να ρωτήσω κάτι ,διαβάζω σε Αθηναικές σελίδες και σε τούτη της Άνδρου ότι ο Πολάκης έβρισε τον Κυμπουρόπουλο. Ποια ήταν η βρισιά ;;;; με ποιες λέξεις;;; Ο πολιτικός πια, Κυμπουρόπουλος έγραψε πρώτος, ότι δεν θέλει μόρια χάρες κ.λ.π αφού είχε κάνει ήδη χρήση αυτών για να διορισθεί και αυτό του είπε ο Πολάκης δείχνοντας το ΦΕΚ του διορισμού του που δείχνει παρεπιπτόντως με ποιες διατάξεις ,ποιων κομμάτων εννοώ και ποια χρονική περίοδο διορίστηκε.Βρισιές δεν διάβασα.Αν καταλαβαίνω ο Πολάκης την ''''έπεσε'' στον πολιτικό Κυμπουρόπουλο που δεν καταλαβαίνω γιατί έκανε αυτή την ανάρτηση ότι δεν θέλει χάρες κ.λ.π .Δεν νομίζω ότι θα ασχολείτο αν δεν ήταν πολιτικός ο Κυμπουρόπουλος αλλά σαν ΑμΕΑ μόνο είχε κάνει αυτή την ανάρτηση Εξ άλλου ο Κυμπουρόπουλος πρέπει, σαν πολιτικός πια, να προσέχει τι γράφει γιατί μπορεί τα γραφόμενα του να είναι και πολιτικές τοποθετήσεις και δικές του και του αρχηγού του.Δηλαδή τα ΑμΕΑ είναι στο απυρόβλητο;;'όταν γίνονται πολιτικοί.βλέπε Κουρουμπλή. Είτε δεν πρέπει να τους απαντούν από οίκτο;;;Και κάτι ακόμα η Ν.Δ με πρωθυπουργό τον Σαμαρά νομοθέτησε 2012 και πληρώνουν οι ψυχικά ασθενείς που νοσηλεύονται σε κλινικές 10% στα νοσήλια και στα φάρμακα τους.Τώρα την έπιασε την Νοδούλα η ευαισθησία για τα ΑμΕΑ......προεκλογικώς.....
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τι ρωτάτε αφού έχετε την απάντηση; Φταίει η ΝΔ. Φταίει ο Κυμπουρόπουλος. Φταίει ο Μητσοτάκης. Ο Πολάκης ποτέ. Ο Τσιπρας ουδέποτε. Συμφωνούμε απολύτως. Να σας ρωτήσω κάτι γιατί ρωτάτε όταν ξέρετε την απάντηση;
Να ρωτήσω και κάτι ακομα; Γιατί ο πρωθυπουργός δεν προχώρησε στην πρόταση εμπιστοσύνης που εξήγγειλε; Μήπως σκέφτηκε πως κάτι δεν πάει καλά με όσα λέει;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είναι ένας άνθρωπος που πάλεψε πολύ στη ζωή του. Όλα αυτά που για μας είναι αυτονόητα- όλα τα καθημερινά αυτονόητα, ακόμα και το πώς θα κάτσεις να φας ή να διαβάσεις- ήταν γι αυτόν ένας καθημερινός, διαρκής αγώνας. Η υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. προφανώς είχε θετικό πρόσημο, ειδικά όταν τα ευρωψηφοδέλτια είναι γεμάτα από σταρούμπες και πολιτικούς καριέρας. Ο Κυμπουρόπουλος είχε διαγράψει μια αξιοθαύμαστη διαδρομή, έχει αφήσει ένα κοινωνικό αποτύπωμα.
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος αποφάσισε να πολιτευτεί. Το οποίο σημαίνει ότι κάθε δημόσια τοποθέτησή του θα κρίνεται. Και θα κρίνεται και θετικά και αρνητικά. Τι είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής στο επίμαχο tweet του; Ότι δεν χρειάζεται μόρια και επιδόματα, θεωρώντας τα "δώρα" και "χάρες". Εξαιρετικά προβληματική θέση όταν διατυπώνεται από έναν άνθρωπο με αναπηρία. Πρόκειται για προβληματική αντίληψη όσον αφορά το κοινωνικό κράτος. Τα επιδόματα και η μοριοδότηση είναι υποχρέωση του κράτους και της κοινωνίας. Δεν είναι ούτε "δώρα", ούτε "χάρες". Υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν ακριβώς για να δοθούν στους ανθρώπους με αναπηρία αυτό που ο ίδιος αποκαλεί "ίσες ευκαιρίες". Αλλιώς είναι σα να λέμε ότι βάζουμε στη γραμμή της εκκίνησης ενός αγώνα δρόμου έναν αρτιμελή και έναν ανάπηρο και αυτό το θεωρούμε "ίση ευκαιρία". Ειδικά σε μία χώρα όπου κατηγορίες πολιτιών που έχουν ανάγκη στήριξη και επιδόματα εισπράττουν χαρτζιλίκια ή αγνοούνται απολύτως η απαξίωση των επιδομάτων είναι τεράστιο λάθος. Σε μία χώρα όπου μόλις ένας στους δέκα ανέργους λαμβάνει επίδομα ανεργίας, για να φέρω ένα τρανταχτό παράδειγμα.
Η άποψη ότι "δεν πειράζουμε τον Κυμπουρόπουλο", ότι δεν ασκούμε κριτική στις θέσεις του, γιατί είναι ανάπηρος, γιατί έχει δώσει τον αγώνα που έχει δώσει, συνιστά κατ' εμέ διάκριση. Και τον αδικεί. Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έχει δικαίωμα να αντιμετωπίζεται όπως οποιοσδήποτε άλλος υποψήφιος. Έχει το δικαίωμα να κρίνεται για τις θέσεις που εκφράζει και να μην μετατίθεται αυτομάτως το θέμα στην αναπηρία του. Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι δεν θα κρίνουμε, ας πούμε, τις θέσεις ή τις πράξεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή επειδή είναι τυφλός; Όχι βέβαια. Και πολύ σωστά πρόσφατα δέχθηκε σκληρή κριτική για τη συνάντησή του με τον Αμβρόσιο. Ως πολιτικό τον κρίναμε, όχι ως τυφλό.
Οι άνθρωποι με αναπηρία έχουν ανάγκη τη στήριξη και το σεβασμό μας. Δεν έχουν ανάγκη ούτε τη "συμπάθεια" μας, ούτε τον οίκτο μας. Έχουν δικαίωμα να κρίνουν και να κρίνονται όπως οποιοσδήποτε άλλος, που έχει αναλάβει ανάλογο μ' αυτούς ρόλο.
(Δεν θα μπω στη συζήτηση που γίνεται για την ανάρτηση του Πολάκη, με απωθεί το ύφος του και αυτός ο τσαμπουκαλίδικος ενικός. Οι απόψεις του Κυμπουρόπουλου είναι λάθος να κρίνονται σε σχέση με τον Πολάκη. Είναι λάθος να ετεροπροσδιορίζονται. Όπως ακριβώς κρίνεται ο Πολάκης, θα κρίνεται και ο Κυμπουρόπουλος. Χωρίς καμία διάκριση που βάζει στο επίκεντρο την αναπηρία)

This comment was minimized by the moderator on the site

Θελετε να μας πειτε εν Ανδρω, δηλαδη οτι ο Πολακης, που με νομο επι υπουργιας του, μπηκε ο Κυμπουροπουλος στη θεση που ειναι, ειναι κατα των ΑΜΕΑ ?
Μονος του ο Κυμπουροπουλος αρχισε αυτον τον κυκλο, γιατι αυτο που ειπε ηταν αστοχο, η κανει το λαγο για τις διαταξεις που προκειται να φερει η νουδουλα !
Το ειπε ο Φωτηλας για διευθυντη νοσοκομειου με 92 % αναπηρια, να κατσει σπιτι του, αλλα και ο ιδιος ο κουλης προχθες στον Αλφα, οτι οι προσληψεις με κοινωνικα κριτήρια δεν ειναι δικαιες !
Κανενας δεν εχει αντιρηση για τις διευκολυνσεις στα ατομα αυτα, αρκει να μην εχουν κι αυτα (οπως ο Κυμπουροπουλος)
ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Δεν θέλω να σας πω τίποτα. Ότι είχα να πω το έγραψα και πέραν τούτου ουδέν. Ούτε για εσάς ουτε για τον άλλο αναγνώστη που γράφει όσα πιστεύει για το πως πρέπει να ασκείται η κριτική επί του Κυμπουρόπουλου. Στις δημοκρατίες τελικά οι διαφωνίες λύνονται στην κάλπη. Και κάθε κοινωνία συνήθως έχει τους κυβερνήτες που της αξίζουν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ ΑΜΕΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Παίζετε με τον πόνο των άλλων θεωρητικολογώντας και πολιτικολογώντας ασυστόλως. Εμείς έχουμε ανθρώπους με προβλήματα αναπηρίας. Εσείς μπουρδολογείτε παρέα με τον Πολάκη σας χωρίς αξιοπρέπεια και χωρίς σεβασμό στους άλλους. Ο Κυμπουρόπουλος δεν είναι λαλίστατος. Ένα τουιτ 140 χαρακτήρων είχε γράψει με το πρόβλημα του για ίσες ευκαιρίες. Ο Πολάκης σου το έκανε σημαία ευκαιρίας. Κι εσύ σημαία δυστυχίας. Φουκαρά ε φουκαρά της "πρώτης φοράς καθεστωτικής Αριστεράς"...
Το ότι ένας άνθρωπος με μειωμένο προσδόκιμο ζωης χρειάστηκε να περιμένει 7 μήνες και όχι 5 χρόνια που θες εσύ και ο Πολάκης σου δείχνει τι αμαθής και ασυναρτητος είσαι. Οι υποψηφιοι ΑΜΕΑ δεν είναι υπεράνω κριτικής το απάνθρωπο είδος "αψυς Σφακιανός" που σε ποιο είδος κριτικής συγκαταλεγονται;

This comment was minimized by the moderator on the site

Επειδή δεν μπορεί κανένας να παίζει ,ποτέ με τον πόνο, ποτέ με τον καυμό, του καθενός Ελληνα, οφείλουμε όλοι εδώ να σκύψουμε στο '' πρόβλημα'' που πήρε δημοσιότητα,ως πρός το πρόσωπο του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και να πούμε όλοι, ότι απο την στιγμή που δημόσια δηλώνεις υποψηφιότητα είσαι αυτόματα και δημόσιο πρόσωπο και συνεπώς οι όποιες δηλώσεις σου,θα κρίνονται και η όποια διαδρομή σου ανεξάρτητα, εαν είσαι ΑΜΕΑ ...
Είπε λοιπόν ο λαλίστατος κ.Κυμπουρόπουλος, ότι λέει, κρίθηκε από επιτροπή,αλλά,απέκρυψε το γεγονός ότι η επιτροπή δεν έκρινε το βιογραφικό του και δεν το συνέκρινε με άλλου, έκρινε μόνο αν είναι «επαρκές». Δηλαδή αν υπάρχουν 2 χαρτιά. Πτυχίο και τίτλος ειδικότητας. Αυτό που κρίθηκε επίσης είναι αν πάσχει από την ασθένεια και αν αυτή περιλαμβάνεται στις ασθένειες που ο νόμος καθορίζει.

Είπε επίσης ότι χρειάστηκε να περιμένει 7 μήνες τον διορισμό του (όχι 5 χρόνια όπως άκουσα να λέει δημοσιογράφος που δεν βρέθηκε κανείς να διορθώσει). Σύνηθες σε κάθε διορισμό, τέτοιο δημόσιο έχουμε. Η έγκριση του διορισμού του όμως ήταν περίπου αυτόματη μετά την συνεδρίαση της επιτροπής. Ούτε υπήρχε περίπτωση να απορριφθεί.

Είπε επίσης ότι θα κριθεί ξανά στην πενταετία. Πάλι απέκρυψε τον τρόπο κρίσης του. Η θέση του είναι προσωποπαγής. Δεν θα την διεκδικήσει άλλος. Θα κριθεί ξανά η «επάρκεια» όπως και την 1η φορά.

Ο κος Κυμπουρόπουλος δεν αναφέρθηκε καθόλου στην ουσία παρά του ότι του δόθηκε η ευκαιρία να το κάνει. Δεν είπε τι εννοεί με το «χάρες», που δεν θέλει, και δεν είπε την δική του εκδοχή πως θεωρεί ότι το κράτος πρέπει να εξασφαλίζει τις «ίσες ευκαιρίες», που θέλει.

Ο κος Κυμπουρόπουλος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Αύριο, αν εκλεγεί, θα κληθεί να ψηφίσει υπέρ ή κατά κανονισμών, αποφάσεων ή νόμων που θα παίζουν ρόλο στις ζωές μας, φυσικά και στις ζωές των ΑΜεΑ.

Σε λίγες ημέρες έχουμε ευρωεκλογές. Κάθε τι που λέει ένας υποψήφιος είναι προεκλογική δήλωση. Οι προεκλογικές δηλώσεις δείχνουν τις προθέσεις του υποψηφίου, τι σκοπεύει να κάνει και φυσικά κρίνονται.

Οι υποψήφιοι ΑΜΕΑ δεν είναι υπεράνω κριτικής.

Όλα τα παραπάνω είναι γεγονότα που δεν νομίζω αμφισβητεί κανείς.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Καλό το τρολάρισμα. Μόνο που όλα τα παραπάνω είναι ΔΙΑΤΡΗΤΑ όπως διατείνεται ο έχοντας ελάχιστη γνώση της ελληνικής Α. Τσίπρας. Γιατί ο νέος χρησιμοποίησε διατάξεις ίσων ευκαιριών για αναπήρους. Και ζητά ισότητα στην αντιμετώπιση της βαριάς καθημερινότητας του πέρα απο διατάξεις. Εσείς ως Πολακιστής που να το καταλάβετε; Δεν πειράζει κατάλαβε η ελληνική κοινωνία...
ΥΓ Ξέρετε ποιος είναι ο μέσος όρος ζωής αυτών των ανθρώπων και ζητάτε 5ετίες και 7ετίες;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτή είναι η πλέον κλασσική περίπτωση αυτογκόλ.Και ενώ ο πρόθυμος ''διαιτητής-Τσίπρας'' θα μπορούσε με ένα ''σφύριγμα'' να το ακυρώσει τρόπον τινά, έρχεται και με τις ενέργειές του το κάνει τρίποντο,τετράποντο...δεκάποντο και παρασύρει και όλη την υπόλοιπη ανόητη-ανεγκέφαλη ΑΓΕΛΗ καθιστώντας την συμμέτοχη σε μια απρόκλητη βλασφημία που στο πρόσωπο του ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΜΠΟΥΡΌΠΟΥΛΟΥ γίνεται bullying για τους χιλιάδες συνανθρώπους μας ΑΜΕΑ. Και κανείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το ηθικό ανάστημα να παραιτηθεί θιγόμενος όχι ως πολιτικός αλλά ως άνθρωπος.Βέβαια η κάθε ύβρις που εκστομίζεται απο τους Συριζαίους είναι τίτλος τιμής για πολιτικούς και μη αντιπάλους τους.
Ο Θεός να έχει καλά το παλληκάρι--γιατί αυτά είναι τα πραγματικά παλληκάρια της ζωής--και τα κουτσαβάκια του ΣΥΡΙΖΑ σύντομα ο μακρόθυμος και περήφανος λαός μας (ανεξαρτήτως πολιτικής ταυτότητος) θα τα στείλει εκεί που τους πρέπει. ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

░░░░░░░░░░░░▄▄
░░░░░░░░░░░█░░█
░░░░░░░░░░░█░░█
░░░░░░░░░░█░░░█
░░░░░░░░░█░░░░█
███████▄▄█░░░░░██████▄
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█████░░░░░░░░░█
██████▀░░░░▀▀██████▀

Περισσότερα