ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ: Μπατσί, Γαύριο και Χώρα

  

(Από τους υποψηφίους δύο ανεξάρτητων τοπικών συμβουλίων, Μπατσί και Γαύριο, λάβαμε και δημοσιεύουμε τους συνδυασμούς τους μαζί με τα σήματα τους (όπου υπάρχουν) και τους στόχους τους για την κοινότητα τους. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρατηρούμε πως υπάρχει κινητικότητα σε τοπικό επίπεδο. Από την μεριά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο για να την προβάλουμε. Παρακαλούνται και τα άλλα τοπικά συμβούλια της Άνδρου να επικοινωνήσουν ή να στείλουν τους υποψηφίους, τα σήματα τους (όπου υπάρχουν) και τους στόχους τους στο site για να τα αναρτήσουμε  - Εν Άνδρω) 

Με γνώμονα το κοινό συμφέρον του τόπου μας και με αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε μια ομάδα νέων ανθρώπων να συγκροτήσουμε ανεξάρτητο συνδυασμό για το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μπατσίου. Καλούμαστε όλοι μαζί να βγούμε από τη στασιμότητα στην οποία έχει επέλθει το Μπατσί. Προσδοκούμε όσοι έχουν ως προτεραιότητα το καλό του τόπου μας, να μας στηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από τους εξής τοπικούς συμβούλους με αλφαβητική σειρά:

1) ΒΟΛΙΚΑ ΑΝΝΑ του Δημητρίου

2) ΚΑΤΣΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ του Δημητρίου

3) ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου

4) ΜΠΑΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Δημητρίου

5) ΤΟΥΝΤΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Δήμα

6) ΤΟΥΡΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Κωνσταντίνου

7) ΨΩΜΑ ΑΝΝΑ του Νικολάου

ΓΑΥΡΙΟ 

Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών

 Αγαπητές συμπατριώτισσες – αγαπητοί συμπατριώτες

Σας ενημερώνουμε ότι, καταθέσαμε στο Πρωτοδικείου Σύρου, την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μας, για την εκλογή μας στη διοίκηση του 5μελούς του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητα Γαυρίου. Με τη νέα προοπτική που ανοίγει η καινούρια νομοθεσία για την επαναλειτουργία στην ουσία της γνώριμης σε όλους μας Κοινότητας Γαυρίου και χωρίς την ταύτισή μας με κανέναν από του υποψήφιους Δημάρχους και τις δημοτικές παρατάξεις. 

Επιδιώκουμε να μας στηρίξουν αν είναι δυνατόν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί συνδυασμοί γιατί θέλουμε να γίνουμε μια νέα Κοινοτική Αρχή, με τους δημότες μαζί μας, δίπλα ο ένας στον άλλον. Έτοιμοι σήμερα, ώστε άλλο πλέον «γην και ύδωρ» στην υποβάθμιση του τόπου μας, σε όποιον και να εκλεγεί Δήμαρχος Άνδρου, Έπαρχος ή Περιφερειάρχης αφού μέσα και από αυτούς θεσμικά εξαρτάται το Γαύριο και η προοπτική του.

Αυτή τη φορά ενωμένοι να αξιοποιήσουμε τις δημιουργικές και με όρεξη δυνάμεις, να μη διστάσουμε να σπάσουμε αυγά, να μην σκεφτούμε ότι πιθανόν να δυσαρεστήσουμε μερικούς, αλλά ταυτόχρονα θα έχουμε ανοίξει πόρτες επιτέλους στο Γαύριο με τους οικισμούς του, αυτή τη φορά να προχωρήσουν μπροστά.

Να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους και τις νέες, τους ίδιους τους κατοίκους αυτού του τόπου, τους ίδιους του επιχειρηματίες που αναπτύσσονται και θέλουν να ζουν αλλά και επιβιώνουν με αμοιβαίο όφελος όλων μας.

Το Γαύριο, όλοι οι οικισμοί του, με τον φυσικό τους πλούτο, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, σαν η πύλη εισόδου της Άνδρου μαζί με το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, να βρεθεί στη θέση που πραγματικά αξίζει, για τους πολλούς και όχι ευκαιριακά για τους λίγους.

Σας καλούμε λοιπόν, όσους και όσες δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό, όσους και όσες δεν βολεύονται να τα λένε μόνο στα καφενεία, στις παρέες και το διαδίκτυο, τώρα να συστρατευθούμε όλοι μαζί.

Ας ψηφίσει ο καθένας όποιον Δήμαρχο θέλει, αλλά εδώ στο Γαύριο – τώρα με τον νέο νόμο – μπορούμε να είμαστε ανεξάρτητοι και να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν.

Αυτό σημαίνει ότι στις εκλογές του Μαΐου μπορείτε να ψηφίσετε όποιον Δήμαρχο είναι της αρεσκείας σας και διαφορετικά για το νέο Κοινοτικό Συμβούλιο Γαυρίου.

Ας μην μπλέξουμε σε αψιμαχίες και και απόψεις περί της εκλογής Δημάρχου, είναι μία άλλη διαδικασία, είναι εντελώς ξεχωριστές μαχες.

Προσκαλούμε όλους να συμμετάσχουν ενεργά, να έχουν τον κύριο λόγο για την ανάπτυξη της περιοχής μας, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων με αμεσότητα και ευαισθησία, με τόλμη και δυναμική, να σπάσουμε αυγά όπου και όταν χρειαστεί για το κοινό όφελος.

Να δημιουργήσουμε ένα νέο Κοινοτικό Συμβούλιο, που θα είναι καθοριστικός παράγοντας στη λήψη αποφάσεων του τόπου μας, σε καθημερινή βάση και όχι απλά σε κάθε 4ετία των εκλογών.

Ελάτε μαζί μας χωρίς στεγανά και κρυφές δεσμεύσεις, έξω και μακριά από αόρατες διεργασίες του παρασκηνίου, να δημιουργήσουμε μία Τοπική Δημοτική Αρχή, που σε συνεργασία με τον κεντρικό Δήμο, θα ξέρει πως να διεκδικεί, πως θα δίνει λύσεις βήμα – βήμα,

Ας συστρατευτούμε όλοι μαζί, για να δώσουμε τον καλό αγώνα για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Γαυρίου και των οικισμών του Άγιος Πέτρος, Άνω Άγιος Πέτρος, Γίδες και Κυπρί.

Ας ενεργοποιήσουμε όσους μπορούν κι έχουν όρεξη, χρόνο, ανησυχίες, αγάπη αλλά και θυμό και δεν αποδέχονται το ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.

Όσους και όσες έχουν κοινά οράματα, να σκεφτούν και να πράξουν όσα μπορούν για το κοινό καλό, μέσα από ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο δουλειάς και με μπόλικη αισιοδοξία μαζί τους για το μέλλον.

Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι κατά αλφαβητική σειρά:

ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, του Παναγιώτη

ΚΑΤΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, του Κωνσταντίνου

ΜΑΝΑΛΗ ΜΑΡΙΑ, του Κωνσταντίνου

ΝΤΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, του Ευαγγέλου

ΣΚΕΝΔΕΡΟΓΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ (ΜΑΝΙΑ), του Βασιλείου

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΑΡΙΑ, του Νικολάου

ΤΡΙΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, του Αδάμ

ΧΕΛΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, του Δημητρίου 

 
ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ
 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ
 
 
Ο συνδυασμός για την Κοινότητα της Χώρας
 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ουδεις ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθεντα αχαριστο. Εκτός από τους ψήφους που παρακαλουσες για να της δώσεις έβαλες και βέτο στον δήμαρχο για να την κάνει αντιδημαρχο. Έχει ο καιρος γυρίσματα.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΠΕΤΡΙΣΗ? ΑΝ ΝΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά ο Ερντοραν άμα χάσει θα αφήσει μουσι;;? ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Εσυ πρόσεχε μην φας καμία παντοφλια από την σύζυγο που τις έχει και πολλές εκεί στην πλατεία και κλαίμε από τα γέλια .

This comment was minimized by the moderator on the site

Κάποιοι κάποιες κλαινε και πονουν για το αποτέλεσμα που θα δουν

This comment was minimized by the moderator on the site

Για την Συναγρίδα : επειδή το μόνο που ξέρεις να κανείς είναι να ρίχνεις λάσπη θα σε ενημερώσω λοιπόν ότι η Αμερικάνα από την αρχή πληρώνει μόνη της για την δουλειά στο αγροτικό ιατρείο είναι καθολα νόμιμη η δουλειά και καλά θα κανείς να σταματήσεις να λες βλακείες για τον πρόεδρο. Αυτό το έργο πρέπει να τελειώσει επιτέλους και να σταματήσουν οι επιτήδιοι να κάνουν καταγγελίες επώνυμες και ανώνυμες δεν κάνουν ζημιά στον πρόεδρο αλλά σε όλο το χωριό . Ξυπνήστε επιτέλους .

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί ο ανεξάρτητος συνδυασμός το Μπατσί Αλλάζει δεν παραβρέθηκαν στη ομιλία του κυρίου Σουσουδη στο πολύ χώρο στο Μπατσι;πάρα μόνο στους κυρίου Καπάκι!

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντη δεν βλέπω να έχετε την ίδια αντιμετώπιση στα «ονόματα «......τι έγινε τα έχεις κάνει πλακάκια με την μπουμπου ......τον ερντογαν και τον ψωμα δεν σε βλέπω να τους προστατεύεις με τον ίδιο ζήλο ....καλά θα κανείς να είσαι δίκαιος και αντικειμενικός για όλους όχι μόνο για τα φιλαράκια σου ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν βγει η (διαγράφεται μια προσβλητική φράση - Εν Άνδρω) θα φέρει την κάθαρση στο Μπατσι ? Ας γελάσω .....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτό που έκανε ο Φ.Χ λέγεται ασεβεια στους συγχωριανούς του. Ρουφιανιά και κακοήθεια. Δήμαρχε πες το ονομά του αποψε να μαθει ο κοσμος γιατι ο κυριος εχει το θράσος...
(Διαγράφεται μια πρόταση με υπαινιγμούς χωρίς στοιχεία - Εν Άνδρω).

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα