Οι εξελίξεις περί το ντιμπέιτ: Ανακοινώσεις Δ. Γιαννίση, Δ. Λοτσάρη, Δήμου Άνδρου. Ρεπορτάζ του Εν Άνδρω...

 

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Άνδρου επιβεβαιώνεται πλήρως το χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ του Εν Άνδρω για το αλαλούμ που προκάλεσαν οι κκ Σουσούδης και Καπάκης με τον αυταρχικό και ελάχιστα δημοκρατικό τρόπο που χειρίστηκαν όλες αυτές τις εβδομάδες το θέμα του ντιμπέιτ.

Την ευκαιρία για διάλογο την μετέτρεψαν σε επιβολή των απόψεων τους αποδεικνύοντας το πόσο φοβικοί είναι μπροστά σε μια δημοκρατική διαδικασία όπου όλοι μαζί πρέπει λαμβάνουν αποφάσεις. Μάλιστα με την ανακοίνωση τους προεξόφλησαν κάτι για το οποίο ουδέποτε ρωτήθηκαν ποτέ οι δύο αποχωρήσαντες σε ένδειξη διαμαρτυρίας υποψήφιοι.

Το Εν Άνδρω επικοινώνησε με τους τρεις από τους πέντε συνδυασμούς μετά την σύσκεψη. Κι αυτό γιατί είναι γνωστό πως με τους δύο συνδυασμούς δεν μπορούμε να έχουμε αξιοπρεπείς πολιτικές σχέσεις λόγω της εχθρικής στάσης τους προς κάθε κριτική.

Θυμίζουμε πως ο κ. Σουσούδης δεν δέχεται να συνομιλήσει μαζί μας όταν δεν τον υποστηρίζουμε. Μας μιλά μόνο όταν υποστηρίζουμε τις ενέργειες του. Θυμίζουμε πως πέρσι που στηρίξαμε τις ενέργειες του για χωροθέτηση ΧΥΤΥ μας μιλούσε. Αλλά εφέτος όχι. Αυτή είναι η αντίληψη που έχει ο δήμαρχος για την πολιτική. Τι να κάνουμε;

Επίσης είναι γνωστό πως ο κ. Καπάκης από τον καιρό που είχε τον θώκο του ΓΓΠΠ - από τον οποίο τόσο άδοξα και τραγικά αποπέμφθηκε μετά την καταστροφή στο Μάτι - μάς είχε εξυβρίσει χυδαία απλώς επειδή ασκήσαμε κριτική στις θέσεις του για τον ΧΥΤΥ. Μια θέση που τώρα όπως βλέπουμε αλλάζει σταδιακά και αποδέχεται την θέση της Πλουσκας.

Ως προς την αντιπαράθεση περί την κ. Βαρλάμη επικοινωνήσαμε και με παράγοντα του Δήμου Άνδρου και ρωτήσαμε προς τι όλη αυτή η αντιπαράθεση. Μας εξήγησε πως η επίμαχος κ. Βαρλάμη είναι μάρτυρας σε μήνυση του κ. Χ. Βουραζέρη (π. αντιδημάρχου Άνδρου) κατά διευθύντριας του Δήμου... «για συκοφαντική δυσφήμηση»! Η «ανεξάρτητη» κ. Βαρλάμη έχει εμπλακεί και δικαστικά στα του Δήμου Άνδρου με τον πιο στενό συνεργάτη του κ. Σουσούδη! Άρα γι’ αυτό διαμαρτυρήθηκαν οι δύο υποψήφιοι. Αυτά λέει το ρεπορτάζ. Αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο ευχαρίστως θα τον ακούσουμε...

Επικοινωνήσαμε, επίσης, με τον κ. Πομόνη (συνδυασμός Λ. Μπάλλα) ο οποίος ευγενικά μας εξήγησε πως ο συνδυασμός τους θα κατέβει πανέτοιμος για το ντιμπέιτ. Μας είπε επίσης πως κατέβαλε κάθε προσπάθεια, αλλά η τελική πρόταση του δεν έγινε αποδεκτή από τους Σουσούδη και Καπάκη. Επικοινωνήσαμε και με τους κ.κ. Γιαννίση και Λοτσάρη. Μας είπαν πως αποχώρησαν από την συνάντηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις μεθοδεύσεις. Αλλά όχι από το ντιμπέιτ και πως θα εξέδιδαν ο καθένας τη δική του ανακοίνωση την επομένη (σήμερα).

Σήμερα το πρωί λάβαμε τις ανακοινώσεις του κ. Λοτσάρη και του κ. Γιαννίση και τις αναρτούμε. Όπως αναρτούμε και την ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου που βρήκαμε στο διαδίκτυο. Προσθέτουμε και το ρεπορτάζ του Εν Άνδρω. Τα διαβάζετε όλα και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματα σας. Για τις μεθοδεύσεις, για τις συγκλήσεις των συνδυασμών, για την αμηχανία και τον φόβο κάποιων, αλλά και τι κρύβεται πίσω από την αντιπαράθεση για τον συντονιστή της συζήτησης.

Το ντιμπέιτ, λοιπόν, μάλλον θα γίνει, αλλά προφανώς σε κλίμα έντασης, μετά από όσα προηγήθηκαν από τις μεθοδεύσεις των κκ. Σουσούδη και Καπάκη... - ΕΝ ΑΝΔΡΩ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΙΣΗ

 Υποψηφίου Δημάρχου Άνδρου

Μπροστά στην αδυναμία του Συστήματος Σουσούδη – Καπάκη να αντέξει στον ελεύθερο και δημοκρατικό διάλογο. Μπροστά στην έλλειψη κάθε δημοκρατικής ευαισθησίας και διάθεσης συνεργασίας από μέρους τους, που οδήγησε να προτείνουν αυτοί τον χρόνο, τον τόπο, τις θεματικές ενότητες, τους ερωτώντες, αλλά και την συντονίστρια και να μην δεχτούν καμία από τις προτάσεις μου, οι οποίες μοναδικό στόχο είχαν την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του ντιμπείτ  

Απευθυνόμενος στους Ανδριώτες,

θέλω να καταγγείλω τις μεθοδεύσεις του συστήματος Σουσούδη - Καπάκη και θα προσέλθω σε μια συζήτηση μέσα σε ένα προστατευμένο δημοσιογραφικό περιβάλλον που αυτοί δημιούργησαν για να θέσω τα προβλήματα του τόπου που αυτοί ποτέ δεν συνεργάστηκαν για να λύσουν επί πενταετία.

Έτσι κι αλλιώς το άγχος και ο φόβος είναι του συστήματος Σουσούδη και Καπάκη για να δικαιολογήσει τα επί πενταετία αδικαιολόγητα από μια πορεία διαίρεσης και διχασμού του νησιού πάνω σε όλα τα μεγάλα προβλήματα στα οποία ούτε στιγμή δεν συνέκλιναν στο δημοτικό συμβούλιο.

Και εκεί που δεν τα βρήκαν ποτέ σε κανένα θέμα επί πενταετία τα βρήκαν μπροστά στην κάλπη δημιουργώντας από αδυναμία διαλόγου νέες διαιρέσεις με ένα ντιμπέιτ σε προστατευμένο γι’ αυτούς δημοσιογραφικό περιβάλλον.

Διαμαρτυρήθηκα και αποχώρησα από μια σύσκεψη χωρίς νόημα. Ας φέρουν τους δικούς τους δημοσιογράφους, ας φέρουν τους δικούς τους θεατές να τους χειροκροτάνε όσο θέλουν, ας τους βάλλουν να κάθονται σαν στρατιωτάκια ξεχωριστά – όπως πρότεινε ο κ. Καπάκης - επιτείνοντας ακόμα και σε αυτή την στιγμή του δημοκρατικού διαλόγου τις διαιρέσεις του νησιού. Αυτό ήξεραν κι αυτό κάνουν και τώρα.

Εγώ θα είμαι εκεί να καταγγείλω αυτή την αντιδημοκρατική νοοτροπία τους και να θέσω τα προβλήματα του τόπου. Αυτά που δεν έλυσε ο κ. Σουσούδης ως δήμαρχος, αυτά που δεν συζήτησε ποτέ ο κ. Καπάκης ως αντιπολίτευση. Προτείνοντας λύσεις που αυτοί ποτέ δεν τόλμησαν.

Δεν θα με εμποδίσει το προστατευμένο δημοσιογραφικό περιβάλλον που δημιούργησαν.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ

Επειδή το μέλλον δεν φοβάται το παρελθόν και επειδή χωρίς να έχω εκφραστεί οι κκ Σουσούδης και Καπάκης έσπευσαν παρερμηνεύοντας, όπως τους βόλευε, την διαμαρτυρία μου, δηλώνω προς τους Ανδριώτες ότι όλα όσα υπαινίχθηκαν αυτοί για μένα είναι αυτά που θα ήθελαν. Όχι αυτά που είπα εγώ.

Θα παραβρεθώ στο ντιμπέιτ, που αυτοί έστησαν. Όμως πριν φτάσουμε στο ντιμπέιτ θέλω να καταγγείλω το ψευδές συμπέρασμα των ανακοινώσεων τους. Έσπευσαν χωρίς να με ρωτήσουν να υπαινιχθούν πως δεν θα παραβρεθώ στο ντιμπέιτ. Κάτι που ουδέποτε δήλωσα.

Οι κκ Σουσούδης και Καπάκης βιάστηκαν λίγο. Πρώτα ρωτάνε τον υπεύθυνο και μετά μιλάνε. Αυτοί όμως πρώτα μιλάνε ή στήνουν ένα ντιμπέιτ όπως τους αρέσει - με δικούς τους δημοσιογράφους - και μετά ρωτάνε!

Γιατί φοβούνται πως θα χάσουν την εξουσία. Τον κ. Σουσούδη τον φοβίζει να πάψει να συμπεριφέρεται ως «κληρονομικός δήμαρχος»! Τον κ. Καπάκη ως επισπεύδων εταίρος στη νέα δημαρχία. Τώρα μάλιστα που έχασε ανεπιστρεπτί τον κυβερνητικό θώκο μετά την αποπομπή του από την κυβέρνηση. Προφανώς τώρα προσβλέπει σε μια θέση στον Δήμο Άνδρου υπό τον κ. Σουσούδη.

Τους φοβίζει λοιπόν η απώλεια της εξουσίας. Τόσο που ξέχασαν τους επί πενταετία καυγάδες τους. Έφτασαν αυτοί που ουδέποτε έσκυψαν στα προβλήματα του νησιού να ασχολούνται προεκλογικά μαζί τους! Προβλήματα που ξέχασαν γύρω από το τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου μη συμφωνώντας ποτέ σε τίποτα, όπως αποδεικνύουν οι αλλεπάλληλες καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες επί πενταετία του κ. Καπάκη κατά του κ. Σουσούδη.

Κι όμως ξαφνικά συνέκλιναν προεκλογικά. Κι άρχισαν τις μεθοδεύσεις μετατρέποντας μια ευκαιρία δημοκρατικού διαλόγου σε φοβικούς παράλληλους μονολόγους.

Πέταξαν στον «κάλαθο των αχρήστων» την προσπάθεια ειλικρινούς συνεργασίας μου και αρνήθηκαν κάθε διάλογο ακόμα και για την τυπική θέση – όπως αυτοί είπαν - του συντονιστή της συζήτησης. Ελέγχοντας τα πάντα και δείχνοντας έτσι τον αυταρχισμό και τον φόβο τους.

Αγαπητοί Ανδριώτες,

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου πρέπει να στείλετε τους κ.κ. Σουσούδη και Καπάκη στο παρελθόν, που ανήκουν.  Ένα παρελθόν που θα το θυμούνται όλοι ως μια κακή ανάμνηση ανθρώπων που μπροστά στην κατάληψη της εξουσίας δεν δίσταζαν σε τίποτα. Όλοι οι Ανδριώτες έχουμε και μνήμη και γνώση. Ας προχωρήσουμε με το νέο και τους νέους που έρχονται με τον συνδυασμό μας στην πολιτική.

Επιχειρήσαμε μια μεγάλη ανανέωση. Ηλικιακή και εμπειρίας. Επιχειρήσαμε όμως και να σμίξουμε την πείρα και τους νέους. Ψηφίσετε το νέο που φέρνουμε στην πολιτική της Άνδρου κι αφήσετε στην λήθη αυτούς που σκόρπισαν επί πενταετία τις ελπίδες σας.

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Οι τρεις προχωρούν κανονικά στη διεξαγωγή του debate

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 13 Μαΐου, και ώρα 11:00 π.μ., στο Δημαρχείο Άνδρου συνάντηση των υποψήφιων Δημάρχων, ύστερα από αίτημα του κ. Δημήτρη Λοτσάρη, για την ανακεφαλαίωση των όρων διεξαγωγής του προγραμματισμένου για μεθαύριο, Τετάρτη, 15/5 (στις 19:00) debate.

Παρόντες ήταν οι τέσσερις επικεφαλής των υποψήφιων συνδυασμών, οι κ.κ. ΘεοδόσηςΣουσούδης, Δημήτρης Λοτσάρης, Νίκος Κατσίκης ως εκπρόσωπος του συνδυασμού του κ. Γιάννη Καπάκη, Λευτέρης Μπάλλας και Δημήτρης Γιαννίσης. Το ζήτημα που προέκυψε εκ μέρους των κ.κ. Λοτσάρη και Γιαννίση αφορά την επιλογή του συντονιστή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το όνομα της συγκεκριμένης δημοσιογράφου για τη θέση της συντονίστριας είχε «πέσει στο τραπέζι» από τον κ. Βασίλη Πομόνη στην προηγούμενη συνάντηση των υποψηφίων (07/05). Στη συνέχεια, άπαντες ενημερώθηκαν τηλεφωνικά την περασμένη Παρασκευή (10/05) τόσο για την πρόταση ονόματος δημοσιογράφου που θα διεξάγει ερωτήσεις, όσο και για την πρόταση ονόματος δημοσιογράφου που θα αναλάβει τον συντονισμό του debate. Ουδείς διαφώνησε στο άκουσμα των ονομάτων αυτών, οπότε προχώρησε η συνεννόηση με τα δύο συγκεκριμένα άτομα (εισιτήρια, διαμονή, κ.λπ.). 

Ωστόσο, στη σημερινή (13/5) συνάντηση, δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του debate, προέκυψε ένσταση εκ μέρους των δύο υποψηφίων (κ.κ. Λοτσάρης και Γιαννίσης) σχετικά με τον συντονισμό, χωρίς προηγουμένως να έχουν εκφράσει και ενημερώσει για τις αντιρρήσεις τους. Η αντιπρότασή τους για τον κ. Διαμαντή Μπασαντή, δεν έγινε δεκτή από τους τρεις συνυποψήφιους και ακολούθως προτάθηκε ο κ. Κυριάκος Θωμάς. Ο κ. Σουσούδης για να μη δημιουργηθεί αναστάτωση την τελευταία στιγμή που μπορεί να έθετε σε κίνδυνο την ίδια τη διεξαγωγή του debate, πρότεινε να τηρηθούν τα ήδη συμφωνηθέντα. 

Σε συνέχεια των προφορικά συμπεφωνημένων από την περασμένη εβδομάδα για την επιλογή της δεύτερης δημοσιογράφου και της συντονίστριας του debate, οι επικεφαλής των υποψήφιων συνδυασμών κ.κ. Σουσούδης, Καπάκης και Μπάλλας αποφάσισαν τη διεξαγωγή του debate, την ημέρα, την ώρα, στην τοποθεσία, με τους καλεσμένους και τους συντελεστές που είχαν συμφωνηθεί. Οι άλλοι δύο, κ.κ. Λοτσάρης και Γιαννίσης, αποχώρησαν από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου γινόταν η συνάντηση.

Όσον αφορά τη μετάδοση του debate, διασφαλίστηκε η live streaming μετάδοσή του και θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με τον σύνδεσμο που θα χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθησή του. Επίσης, το debate θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά -σε live σύνδεση- από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Asteras Radio, 92».

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΕΝ αναρτούμε ύβρεις. Ευχαριστώ

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Φάνηκε χθες γιατί δεν ήθελαν το debate. Εντελώς ανετοιμοι και οι δύο, ασαφείς απαντήσεις με γενικόλογα και χωρίς καμία ουσία. Φυσικά περιμένουμε με αγωνία το ρεπορτάζ σας που θα αποθεώνει τον κ. Λοτσαρη και θα χαντακωνει τον δήμαρχο και τον Καπακη, που όντως ο Καπακης ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Παρακαλώ ενημερώστε μας.
Ανακοίνωσε ο Δήμος τον σύνδεσμο για την live streaming μετάδοση του debate;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχετε διχάσει την κοινωνία!
Χρειαζόμαστε Δήμαρχο οχι διακοσμητική γλάστρα που τριγυρίζει σε γιορτές κ πανηγύρια για φωτογραφήσεις!Κάποιος να βοηθήσει με το επιτελείο του το νησί ν´ αναπτυχθεί και να μη σκεφτεται τους ψήφους και την πάρτη του!
Οι σύμβουλοι να είναι χορτάτοι και να μην έχουν ίδιο συμφέρον !
Να μην έχουν παρελθόν καμμένης γης, γιατί το ίδιο θα επαναλάβουν!
Η Άνδρος ανεβαίνει μόνη της τα τελευταία χρόνια! Απο ιδιωτική πρωτοβουλία! Τα σοβαρά θέματα, όπως σκουπίδια και βιολογικούς δεν τ´ ακουμπάει κανείς!
Το βάρος του τουρισμού το εχει η περιοχή της Υδρούσας. Πάντα το είχε! Η οποία τα 5 τελευταία χρόνια κοντεύει να βουλιάξει αφού δεν έχει εκπροσώπηση! Αν το λιμάνι ήταν στην Χώρα ο Σουσούδης ούτε θα ήξερε που είναι το Μπατσί!
Μια παιδική χαρά παλεύουν να τελειώσουν 5 χρόνια! έλεος!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Σουσουδης δεν μπορεί ούτε το ντιμπέιτ να οργανώσει θα διοικήσει και την Άνδρο?Κρίμα Θεοδόση το χωριό σου το άφησες όπως ακριβώς ήταν δεν έκανες τίποτα Μόνο το σπίτι σου τελείωσες στην ΡΟΔΟ! και αΑυτό στην Άνδρο ήταν και τα μόνα έργα που έκανες

This comment was minimized by the moderator on the site

Από την Κουμουνδούρου ανακοινώθηκε χθες η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ σε υποψήφιους δημάρχους. Για το Δήμο Άνδρου στηρίζει τον συνδυασμό του Γιάννη Καπακη. Περίεργο γιατί ο Καπακης δηλώνει ότι δεν υπήρξε ποτέ ΣΥΡΙΖΑ! Με το ζόρι?

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ,ΚΑΠΟΙΟΙ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ,ΣΤΗΝ 'ΑΣΦΑΛΕΙΑ' ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ,ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ Σ/Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ) ΝΑ ΠΟΥΝ 'ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ' ,ΜΕΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ,ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠ@#@#@ΓΙΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ?

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟς: ΕΝΑΝΔΡΩ και Vasilis Adamis

επιτρέψατέ μας μια μικρή διόρθωση στα όσα αναφέρατε κε Διαχειριστή του ΕνΑνδρω, στην παρέμβασή σας. Οντως η κα Βασιλοπούλου ψήφισε ΝΑΙ για ΧΥΤΥ στην Πλούσκα. Ομως όπως προκύπτει από το Πρακτικό της εν λόγω Απόφασης Δημ.Συμβ. ο κος Νόκας δεν ήταν παρών και ως εκ τούτου δεν ανέτρεψε την άκρως επιστημονική τεκμηρίωση των Καθηγητών Υδρογεωλογίας και Γεωλογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών που απέδειξαν την ακαταλληλότητα της θέσης Πλούσκα για ΧΥΤΥ.
Μπορεί να συγχέετε την παρουσία του κου Νόκα στις τρεις συνεδριάσεις του ΠΕΣΠΑ ΣΤΙς 14-1-2016, 29-3-2018 ΚΑΙ 12-4-2018 στις οποίες συμμετείχε ως νόμιμο μέλος του ΠΕΣΠΑ και στις οποίες υπερθεμάτισε προφορικά και γνωμοδότησε ΓΡΑΠΤΩΣ υπέρ της εγκατάστασης ΧΥΤΥ στην Πλούσκα και κατά των θέσεων των Καθηγητών του Γεωπ.Πανεπιστημίου. Πλην όμως σας υπενθυμίζω και υπάρχουν τα Πρακτικά των συνεδριάσεων από τα οποία προκύπτουν ότι οι θέσεις του κου Νόκα δεν υιοθετήθηκαν από το Συμβούλιο και στην πρώτη περίπτωση ζήτησαν να γίνει υδρογεωλογική μελέτη αντίθετα από την εισήγησή του, στις δε επόμενες αποφάσισαν μεν την έγκριση αλλά με προυπόθεση να γίνουν ειδικές γεωτρήσεις και μελέτες προκειμένου να ισχύσει η Απόφαση. Εδώ να ενημερώσουμε τον κο Vasilis Adamis, ότι ο κος Καπάκης δεν ήλθε στις εν λόγω συνεδριάσεις να υποστηρίξει την όποια θέση του ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΚΑΣ. ΕΦΟΒΕΙΤΟ ΓΑΡ....
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αποδεκτό το ΑΡΓΟΤΕΡΑ. Απλώς χάρη συντομίας και βιασύνης δεν το έγραψα. Ήμουν και στο ΠΕΣΠΑ την δεύτερη φορά. Την πρώτη ο Νόκας αποκάλυψε τι έλεγε ο καθηγητής Σταμάτης μετά βεβαιότητας και διαψεύστηκε και κατέρρευσαν τα "επιστημονικά επιχειρήματα" του. Κάτι που έγινε και την δεύτερη.
Έχετε απόλυτο δίκιο. Ήταν εκεί αρκετοί κατοικοι για την Πλούσκα ΠΛΗΝ Λακεδαίμόνιου. Προφανώς το είχε "ξεχάσει"...
Για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που λέτε συμφωνά απολύτως. Χαίρομαι για τον διάλογο μας. Νάστε καλά...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Διασκεδάζω αφάνταστα με το πόσο επιμελείς και καλλιεργημένους αναγνώστες έχει το Εν Άνδρω. Ή, μήπως η Άνδρος ανέβασε επίπεδο; Διαβάζω την απάντηση του ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΝΗΜΗ = ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ στο Adamis και διασκεδάζω με την έκπληξη του Vasilis. Δεν ξέρει τίποτα από όλα αυτά. Αλλά αυτοσχεδιάζει όπως βλέπω λέγοντας ότι του έρθει συνεχώς...
Συγχαρητήρια για την επιμέλεια σας φίλε μου. Συνεχίστε....
ΥΓ Θυμάμαι ακόμα τον "αψύ" Καπάκη κακοντυμένο εκέινη την ημερά, με σκοτεινό ύφος, να χειροκροτά μανιωδώς τις "επιστημονικές μπαρούφες" του κ. Σταμάτη, που τις ανέτρεψε ο Ηλίας Νόκας εντελώς. Γύρισα και ρώτησα την κ. Βασιλοπούλου που ήταν δίπλα και παρακολουθούσε προσεκτικά: "μα αυτός είναι εδώ για να κρίνει ή για να χειροκροτά σαν οπαδός στο γήπεδο". "Ρώτα τον" ήταν κοφτή η απάντηση της. Μετά αυτή ψήφισε υπέρ της Πλούσκας και ο "αψύς" Καπάκης κατά.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Γλυκειά μου και συνονόματη και αόματη Ξένια. Πόσο σε συμπονάω. Δεν βλέπεις καημένο κορίτσι. Αλλά και δεν ακούς. Ίσως σου διαβάσουν οι φίλες σου αυτό το μηνυμα. Ο Καπάκης όπως λες βγάζει 7 με 10%. Ε, να μην βγάλει άλλους 10 ο Σουσούδης με 38%. Και άλλους 7 ο Μπάλλας με 7% λόγω ποσόστωσης στο Στενό. Ε, δεν θα βγάλει και 10 ο Γιαννίσης λόγω Χώρας. Πόσοι μένουν για τον Λοτσάρη με 30% λόγω ποσόστωσης στο Μακροτάνταλο, και λόγω εμμηνόπαυσης στο Φελό; Περίπου 6. Σύνολο 40 συμβούλους. Πόσους θέλει για να κυβερνήσει αυτοδύναμος ή με τους ΑΝΕΛ ο Καπάκης και να κάψει την Άνδρο. Τουλάχιστον 21. Θα μου πεις λέω κακίες. Οχι δεν λέω. Θα ήθελα π[ολύ να ζούσες καλή μου στις 23 Ιουλίου 2018 στο Ματι να μου πεις πόσους συμβούλους θα συντόνιζε και θα έκαιγε ο Καπάκης;

Περισσότερα