Η περίπτωση Τρανάκου ή «στην τρέλα τους επάνω»!!!

Ο Γ. Τρανάκος - εδώ με την διοικούσα του Μουστακείου - κάθισε επί 5ετία πλάι στον έπαρχο Δημήτρη Λοτσάρη χωρίς να βγάλει τσιμουδιά. Μόλις εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του Σουσούδη επιτέθηκε στο νέο έπαρχο Δ. Λάσκαρη και στο νέο δήμαρχο Δημήτρη Λοτσάρη! Τους αποκάλεσε "υποχείρια" και "τρελούς"! Ιδού το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού από το οποίο ξέφυγε η Άνδρος στις 2/3/19.

Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τρανάκος δημοσίευσε στο F/B κείμενο το οποίο έστειλε για να αναδημοσιευτεί προεκλογικά και στο Εν Άνδρω σαν σχόλιο. Το διαβάσαμε και μείναμε άναυδοι. Το κρατήσαμε και απαντάμε σήμερα με ηρεμία στυλιτεύοντας το απίστευτο επίπεδο αθλιότητας που ο κ. Τρανάκος έριξε τον πολιτικό διάλογο στην Άνδρο, αλλά και τα παράλογα των ισχυρισμών του: 

ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΤΡΑΝΑΚΟΥ

(α) Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο νεοεκλεγείς Τρανάκος - που ομολογεί πως ψήφισε Βουραζέρη/Μ. Γλυνό (ΣΥΡΙΖΑ/ΚΙΝΑΛ) - ζητά από τον Δημήτρη Λάσκαρη που εξελέγη με τον συνδυασμό Γ. Χατζημάρκου (ΝΔ) να… παραιτηθεί!!!  Ως λόγο επικαλείται πως δεν θα μπορεί να συνεργαστεί "με τον Θεοδόση"  όταν εκλεγεί δήμαρχος!!! Τι πρέπει να γίνει τώρα - κατά τον κ. Τρανάκο - αφού δεν εξελέγη δήμαρχος ο "Θεοδόσης";  Να παραιτηθεί ή όχι ο Λάσκαρης; Αυτό δεν το προέβλεψε ο νέος πολιτικός ανήρ. Λέτε να ζητήσει τώρα και την παραίτηση και του νέου δημάρχου ο κ. Τρανάκος!!! Τρελά πράγματα...

(β) Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο νέος πολιτικός ανήρ κ. Τρανάκος αποκάλεσε τον έπαρχο Λοτσάρη και τον δήμαρχο Λοτσάρη "υποχείρια" του "Ρασπούτιν" Χατζημάρκου!!! Τρελά πράγματα. Κι όλα αυτά αφού πρώτα περίμενε ο "παντελονάτος" κ. Τρανάκος να εκλεγεί σύμβουλος του Θεοδόση! Μετά ξιφούλκησε κατά του επάρχου! Με τον οποίο όλως περιέργως συνεργάστηκε στο Μουστάκειο επί 5ετία χωρίς να βγάλει τσιμουδιά! 

(γ) Ο νεοεκλεγείς πολιτικός ανήρ Τρανάκος δεν έμεινε όμως μόνο στα "υποχείρια" και στον "Ρασπούτιν"! Προχώρησε και σε αξιολογήσεις του είδους: "μέσα στην τρέλα τους"...  Και μετά προέβλεψε σίγουρη νίκη "του Θεοδόση"! Ζητώντας όπως είπαμε από τον Λάσκαρη να παραιτηθεί μετά από αυτή! 

(δ) Το δύσκολο είναι πως δεν του βγήκαν του Τρανάκου οι προβλέψεις και οι βλέψεις! Βιάστηκε να βγάλει γλώσσα! Και σήμερα βρίσκεται μπροστά στη νέα ηγεσία της Άνδροθ: τον δήμαρχο Δ. Λότσαρη και τον έπαρχο Δ. Λάσκαρη! Που και τους δύο έβρισε λυσσαλέα!!! Τι θα πει σήμερα ο πολιτικός ανήρ Τρανάκος μετά την αυτογελοιοποίηση του; Με τι μούτρα θα συνεργαστεί την επόμενη 4ετία με το νέο δήμαρχο, με το νέο έπαρχο, αλλά και με άλλους περί αυτών; 

(ε) Την ώρα που η Άνδρος είχε ανάγκη ηρεμίας ο κ. Τρανάκος έκανε ότι μπορούσε να τινάξει με τις αθλιότητες που έγραψε στον αέρα το προεκλογικό κλίμα! Ευτυχώς κανείς δεν του απάντησε - όλοι τον αγνόησαν - και η Άνδρος πορεύθηκε ήρεμα προς τις εκλογές. 

(στ) Περιμένουμε λοιπόν την παραίτηση του κ. Τρανάκου. Ότι είπε για τους άλλους πρέπει να ισχύει και γι' αυτόν. Η παραίτηση του σήμερα θα διευκόλυνε το Κόρθι να συνεργαστεί αρμονικά με τις νέες αρχές της Άνδρου, καθώς θα το εκπροσωπούσε ο Ιακωβος Σκόρδος. Ένας σύμβουλος ήπιων τόνων που δεν δημιούργησε ποτέ εντάσεις και συνεργάστηκε με όλους χωρίς προβλήματα. Η Άνδρος χρειάζεται σύνεση και μετριοπάθεια μετά τις extreme καταστάσεις που έζησε επί Σουσούδη και τις οποίες επιβεβαίωσε με τον φανατισμό του ο κ. Τρανάκος. Αντιγράφουμε αυτό που ο ίδιος έγραψε για τους άλλους: "Το νησί μας δεν αντέχει τέτοια καραγκιοζιλίκια"...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

Ο ΛΙΒΕΛΟΣ ΤΟΥ κ. ΤΡΑΝΑΚΟΥ:

 

"ΣΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ - ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ

Αυτό που συνέβη στο νησί μας δεν έχει πολιτικό προηγούμενο!! Ο νεοεκλεγείς Έπαρχος να δηλώνει ότι αποχωρεί από την Δημοτική παράταξη με την οποία συμπορεύτηκε μέχρι που εκλέχθηκε Έπαρχος γιατί λέει, δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον Δήμαρχο του Θεοδόση Σουσούδη!!

Και το θυμήθηκε μόλις τέσσερις ημέρες πριν τις Δημοτικές εκλογές, αφού είχε χρησιμοποιήσει τις παρουσιάσεις του Δημάρχου και στην Άνδρο και στην Αθήνα για να παρουσιάζεται!!! (Ποιον μου θυμίζει άραγε??)

Δεν τον έχει πλέον ανάγκη, εκλέχτηκε ο εκλεκτός.

Ένας αιρετός που δεν άρθρωσε λόγο στο νησί μας πλην στημένων συνεντεύξεων, που καλύφθηκε πίσω από την κομματική παράταξη της Ν.Δ και πίσω από το έργο του Περιφερειάρχη Χατζημάρκου. (Ποιον μου θυμίζει άραγε??)

Ειλικρινά, Χαίρομαι που δεν τον ψήφισα.

Το λέω, το γράφω και το υπογράφω.

Περίμενα να πέσουν οι μάσκες αλλά όχι τόσο γρήγορα!!!

Στην τρέλα τους επάνω για την θέση του Δημάρχου δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Αλλά ένα του λέω : όταν βγει Δήμαρχος πάλι ο Θεοδόσης Σουσούδης την Κυριακή, να φορέσει το παντελόνι του και να παραιτηθεί από την θέση του Επάρχου, αφού δεν θα συνεργαστεί μαζί του!!

Δεν αντέχει άλλο το νησί μας τέτοια καραγκιοζιλίκια, πάρτε το χαμπάρι!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥΣ ΤΟΥ"

 

ΥΓ: Σκεφτείτε τι περίμενε την Άνδρο αν είχε εκλέξει δήμαρχο ο "συνεργατικός" κ. Τρανάκος; Τίποτα άλλο...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς όλο αυτό που παρουσίαζε όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ψεύτικο. Κρίμα γιατί κάποιοι επένδυσαν συναισθήματα πάνω του. Τώρα φαίνεται ο πραγματικός άνθρωπος. Πολύ κρίμα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Γράφετε: "Αλήθεια πως κέρδισε εκλογές χωρις να είναι στην Άνδρο;" Έλα ντε! Αλλά μάλλον δεν είναι δύσκολο να το ερμηνεύσουμε: δουλέψετε πολλοί και πολύ γι αυτό!...

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ειρωνική σας απάντηση στερείται επιχειρημάτων. Επιπλέον η ουσία του σχολίου λογοκρίθηκε και εξέλιπε.
Λυπάμαι και για το χαμηλό επίπεδο των δικών σας σχολιασμων, απλά δεν θα ασχοληθώ ξανά.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν πειράζει χαλάλι σας. Δεν μπορούμε να απαντάμε σε εκτός θέματος σχόλια. Δεν απαντησατε ποτέ αν ο Τρανάκος έγραψε ή όχι αθλιογραφημα. Πετάξατε την μπάλλα στην εξέδρα να αποδείξουν οι άλλοι ότι δεν είναι ελέφαντες γιατί έτσι θέλατε εσείς. Ε, αυτά δεν αναρτώνται,
Διαβάστε αν θέλετε την σημερινή απάντηση μας. Ο διάλογος γίνεται με επιχειρήματα κι όχι η μπάλλα στην εξέδρα...
.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Με εντυπωσιάζει πόσο εθελοτυφλούν ο Τρανάκος και μερικοί φίλοι του, όπως η κ. Τσατσομοίρου. Επισημάναμε ένα κείμενο πολιτικά άθλιο, με ύβρεις, με μαγκιές, με καφενόβιες εκφράσεις, με πρόγκα, με θράσος, το οποίο "αποδοκίμαζε" θεωρητικά ένα καλογραμμένο, πολιτισμένο και πολιτικό κείμενο του Λάσκαρη.
Ερώτηση πρώτη: Τι σχέση σε ύφος και ήθος είχε το ένα κέιμενο με το άλλο; ΚΑΜΙΑ...
Ερώτηση δεύτερη: Μπορεί κανείς να διαφωνεί με τον χρόνο που εκδηλώθηκε η ρήξη Λάσκαρη - Σουσούδη. Πάντως ρήξη υπήρχε. Πως μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τις ακραίες αντιδράσεις των οπαδών του Σουσούδη;
Ερώτηση τρίτη: θα επέλεγε η κ. Τσατσομοίρου να συστησει στον κύκλο της που γνωρίζει γραφή και ανάγνωση να διαβάσουν το κείμενο του Λάσκαρή ή του Τρανάκου;
Ερώτηση τέταρτη: Τι και πως απαντά ο Τρανάκος και η Τσατσομοίρου επί της ουσίας της κριτικής μας που ήταν το άθλιο κείμενο του Τρανάκου;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Με νέες προσωπικές επιθέσεις κατά του Site και του διαχειριστή του. Έχασαν τις εκλογές βρίζοντας μας. Έβρισαν τους πάντες επί 5ετία. Έκαναν ότι πιθανό και απίθανο για να κερδίσουν τις εκλογές και πήραν 50% κάτω από το 2014. Στο τέλος τους ξεπέρασε ένας συνδυασμός νέων και ορισμένων παλαιών που είχε ζωή μόνο 3 μήνες. Και αντί να σκεφτούν τι λάθος έκαναν συνεχίζουν να απαξιώνουν και να βρίζουν παρά την αποδοκιμασία του 36% (με σπρωξίματα και εκφοβισμό).
Αγαπητοί κάτι τέτοια κάνατε επί 5ετία και χάσατε. Μιμηθήκατε τον Τσίπρα και χάσατε. Μιμήθηκε ο Τρανάκος τον Πολάκη και απώλεσε την αξιοπρέπεια του βριζοντας, ενώ ζητώντας παραιτήσεις αυτογελοιοποιήθηκε μετά το αποτέλεσμα.
Και τι κάνει; Συνεχίζει να βρίζει...
Ατυχώς δεν ξέρει τίποτα από αυτοκριτική - που είναι αναγκαία στην πολιτική. Δεν ξέρει από πολιτική - που είναι αναγκαία για κάθε αιρετό. Δεν ξέρει από αξιολόγηση, ξέρει μόνο να απαξιώνει ότι δεν του αρέσει ή ότι δεν έχει τα φόντα να αντικρούσει.
Το ότι επικαλείται "φίλους" και "φιλίες" ή τον Ι. Σκόρδο για να κρυφτεί από πίσω τους δεν παυει να είναι έκθετος σε όλη την Άνδρο γιατί έβρισε χυδαία αυτούς που μόλις εκλέχθηκαν. Με τους οποίους συνεργαζόταν μέχρι χτες! Και ακόμα έβρισε χυδαία ένα Site που τον έχει τιμήσει στο παρελθόν.
Τέτοιος κατήφορος... Κρίμα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Μου αρέσει που πετάγονται κάποιοι - ες σαν τις πο..ές να τον δικαιολογήσουν.Δε ξεχνάμε τα αίσχη σας!!!! Και ο νοών νοείτω!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το κόκκινο τζιπ εννοείς;. Δικό του καλε!...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ασημί ΙΧ. Το κόκκινο είναι στο γκαράζ 7 μήνες. Τόσο θα έχεις να έρθεις Άνδρο καλή μου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εεε...και τον "κατηγορούμενο" απο τον κ. Τρανακο νέο Έπαρχο...
... γενικώς επίπεδο πολύ χαμηλό που δεν αρμόζει στην Άνδρο.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχετε μπερδέψει τον έντιμο με τον καρπαζοεισπράκτορα. Πάντως αν κρινουμε από το επίπεδο κάποιων σχολιαστών που τους κόβουμε έχετε δίκιο είναι χαμηλό...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα μπορούσαμε να μάθουμε ποιο είναι το ΙΧ του Λοτσάρη...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αυτό που κυκλοφορεί εδώ και μήνες κάθε μερα. Αλλά αν μένεις στην Αθήνα που να το δεις...
Αλήθεια πως κέρδισε εκλογές χωρις να είναι στην Άνδρο;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Συμφωνει ειπε η κυρια Αθηνα, η οποια δεν μας ειπε με ποιο δικαιωμα εχει κανει το αυτοκινητο του Δημου ΙΧ της
(ολο το 24ωρο, γι'αυτους που θα πουν οτι το εχει για δουλειες του Δημου)
Δεν μας ειπε επισης η κυρια Αθηνα το ονομα της αλλης κυριας που δεν της εδωσαν ψηφοδελτιο του Σουσουδη
την Κυριακη στην Χωρα (δεν νομιζω να ηταν υποψηφια συμβουλος της παραταξης,οπως ακουγετε?)
Πολλα δεν μας εχετε πει κυρια Αθηνα και καλο ειναι να μας τα πειτε καποια στιγμη

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιώργο λυπάμαι γιατί έχεις καταντήσει « μπροστινός « του Τάκη του Μέγα!

Περισσότερα