Ευχαριστήρια δύο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων...

Ο Κώστας Ίσσαρης με τον Δημήτρη Λάσκαρη προεκλογικά (φωτ. αρχείου Εν Άνδρω).  

(Λόγω  πληθώρας πολιτικής ύλης των ημερών καθυστερήσαμε να δημοσιεύσουμε δύο ευχαριστήριες δηλώσεις των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του υποψήφιου Περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού. Έστω και λίγο καθυστερημένα δημοσιεύουμε τα ευχαριστήρια τους που αποτυπώνουν έναν πολιτικό πολιτισμό που έχει ανάγκη το νησί μας αυτή την ώρα - Εν Άνδρω).

 

 Κώστας Ίσσαρης - Ευχαριστήριο

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την υποστήριξή σας. Την ψήφο εμπιστοσύνης σας που με γέμισε χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Μία ψήφο που μου την έχετε εμπιστευτεί για τρίτη φορά και αυτό δείχνει ότι είμαι στην καρδιά χιλίων περίπου συμπατριωτών μου.

Αλλά νιώθω βέβαιος ότι θα μπορούσα να ήμουν στην καρδιά πολύ περισσότερων αν δεν υπήρχαν πολιτικά αναχώματα και πλέγματα χρωμάτων και παρατάξεων. Και βέβαια το ότι στην εκλογική περιφέρεια Υδρούσας από όπου και κατάγομαι συνδιεκδικήσαμε την ψήφο σας τέσσερις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με διαφορετικούς συνδυασμούς. Αποτέλεσμα να διαιρείται η δύναμη που περιμένει κανείς κακά τα ψέματα από την εκλογική ενότητα από την οποία προέρχεται.

Όμως όλα αυτά είναι διαπιστώσεις ή και υποθέσεις . Το μόνο σίγουρο είναι η Δημοκρατία και το αποτέλεσμα που είναι ξεκάθαρο.

Να συγχαρώ και να ευχηθώ λοιπόν από την καρδιά μου τον επανεκλεγέντα περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κύριο Χατζημάρκο, τον επανεκλεγέντα αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κύριο Λεονταρίτη. Αλλά πρωτίστως τον φίλο και νέο έπαρχο Άνδρου κύριο Λάσκαρη. Να είναι όλοι τους υγιείς για να μπορέσουν να αγωνιστούν για τα νησιά μας ιδιαιτέρως όμως για την Άνδρο μας που θα πρέπει να έχει αυτά που της αξίζουν.

Να ζητήσω ιδιαιτέρως από το φίλο έπαρχο Δημήτρη Λάσκαρη να σταθεί δίπλα σε όλους τους Ανδριώτες συνεργαζόμενος με τον νόμιμο εκπρόσωπό τους που δεν είναι άλλος από τον δήμαρχο Άνδρου μιας και δεν υπάρχει δεύτερη θέση εκπροσώπησης στο περιφερειακό συμβούλιο και με ιδιαίτερη αγάπη να αγκαλιάσει τα χωριά στα οποία πλειοψήφησα λόγω εντοπιότητας.

Επίσης να συγχαρώ τον νέο δήμαρχο Άνδρου κύριο Λοτσάρη, όλες και όλους τους δημοτικούς συμβούλους για την εκλογή τους και να τους ευχηθώ να είναι δίκαιοι , ηθικοί , δυνατοί και αποτελεσματικοί, ώστε να μπορούν να σηκώσουν στην πλάτη τους το βαρύ φορτίο το να είναι και να έχει η Άνδρος μας αυτό που αξίζει!!

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά μιας και οι συγκυρίες ευνοούν στο να πάμε παρακάτω:

Νέοι και νέες δημοτικοί σύμβουλοι, νέος Δήμαρχος, νέος Έπαρχος, νέος νόμος… Όμως, όλα αυτά θα παλιώσουν και θα μαραζώσουν αν δεν κάνουμε πράξη μία λέξη, μία λέξη παλιά και δεν είναι άλλη από την συνεργασία. Μέσα από αυτή τη λέξη θα υπάρξουν αλληλεπιδράσεις και επεξεργασίες κοινών στόχων που θα αποβλέπουν στην εύρυθμη λειτουργία του τόπου μας.

Σαν ενεργός πολίτης θα είμαι στο πλευρό οποίου θα μου ζητήσει για να αγωνιστούμε για την ανάπτυξη, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Άνδρου.

Από καρδιάς 

Κώστας  Ίσσαρης

Χρήστος Βουραζέρης - Ευχαριστήριο

Η Άνδρος αποφάσισε, ποιοι θα την εκπροσωπήσουν για τα επόμενα 4 χρόνια, με δημοκρατικό τρόπο και με την ψήφο των πολιτών.

Θέλω να συγχαρώ το νέο δήμαρχο, το νέο έπαρχο, αλλά και όλους όσους εξελέγησαν στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στα συμβούλια των κοινοτήτων.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και μια αποδοτική θητεία που πρέπει να συνδεθεί με θετικό έργο ορατό και μετρήσιμο από τον πολίτη.

Κοινός στόχος όλων μας είναι το καλό του νησιού, η Άνδρος είναι αυτή που μας ενώνει.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους 1.300 πολίτες της Άνδρου, που στήριξαν την υποψηφιότητά μου για το Περιφερειακό Συμβούλιο. Είναι ένας μεγάλος αριθμός, μια μεγάλη τιμή για μένα που με γεμίζει ευθύνες.

Σε αυτούς τους πολίτες οφείλω πολλά. Μου έδειξαν τη στήριξη και την αγάπη τους. Ακόμα και οι πολίτες , που έκαναν άλλες επιλογές, είναι για μένα οι συμπατριώτες μου με τους οποίους μοιράζομαι τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες ανησυχίες.

Θέλω να ευχαριστήσω το συνυποψήφιο μου, τον Κώστα Ίσσαρη με τον οποίο ενώσαμε τις δυνάμεις μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

Διεκδίκησα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών με προτάσεις και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Όπως όλοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν δεν απάντησα σε καμία προσωπική επίθεση, σε καμία αθλιότητα από τις πολλές που εκτοξεύθηκαν εναντίον μου.

Με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσω και στο μέλλον, θα μιλάω με προτάσεις για το νησί μας και θα είμαι κοντά στους πολίτες του νησιού μας.

Είμαι ενεργός πολίτης και θα παραμείνω ενεργός.

Ζω στην Άνδρο, αγαπώ την Άνδρο.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολλά συγχαρητήρια στον Κώστα για το ήθος που επιδεικνύει πάντοτε, ακόμη και σε αυτές τις τελευταίες, αποκαλυπτικές για την έλλειψη ήθους πολλών, εκλογές! Κρίμα που υποχθόνιες και μη-ηθικές μεθοδεύσεις δε σου επέτρεψαν να είσαι ο πρώτος!...