Ο Αντώνογλου, το κοτετσόσυρμα, η λινάτσα και το καταρρέον δημαρχείο Σουσούδη! Ιστορίες για κροκοδείλους…

 

Η καταρρέουσα πρόσοψη του δημαρχείου Άνδρου. Σε αυτή την σκάλα έγινε η ορκωμοσία Σουσούδη και του τότε Δημοτικού Συμβουλίου το 2014. Το κτίριο που συντηρήθηκε το 2012 - επί Γλυνού - το 2014 ήταν ακόμα σε καλή κατάσταση. Έτσι έγινε η ορκωμοσία. Έκτοτε και επί 5ετία δεν μπήκε πινελιά. Ιδού πως είναι σήμερα...

Τον Α. Αντώνογλου, δημοτικό σύμβουλο Γαυρίου δεν το γνωρίζουμε. Κάποτε έγραψαν κάποια σχόλια στο site και απάντησε στους επικριτές του με ευπρέπεια. Σχηματίσαμε μια πρώτη θετική γνώμη. Την οποία και γράψαμε μετεκλογικά. Προχτές όμως μας έστειλαν ένα κείμενο του Α. Αντώνογλου στο facebook. Μέσα σε 100 λέξεις ο Αντώνογλου κατάφερε και διέλυσε κάθε καλή εντύπωση.

Εδώ κάποτε υπήρχε γρασίδι. Με την "συντήρηση" Σουσούδη το γρασίδι εξαφανίστηκε κι η αυλή έγινε αλάνα. Αν προσθέσετε και το ντεκόρ με το κοτετσόσυρμα (!!!) που έβαλε ο δήμαρχος Σουσούδης για να μην πηδάνε τζαμπατζήδες στο θέατρο και αν προσθέσετε και την πράσινη λινάτσα του για να μην βλέπουν οι τζαμπατζήδες, τότε έχετε το τέλειο ντεκόρ για την ορκωμοσία του νέου δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που ονειρεύεται ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνογλου!!!

Το κείμενο που μας έστειλαν έγραφε:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ - ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ......

"Καταλαβαίνω την χαρά σου να ορκιστείς δήμαρχος, κατανοώ ότι αυτό θέλεις να το μοιραστείς με όλους τους φίλους σου, πράγμα το οποίο συνέβη. Άλλο ένα γλέντι τι νόημα και μήνυμα έχει;
Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τρόπους προσωπικής προβολής ύπαρξης και μάλιστα με χρήματα της περιφέρειας που τόσο απούσα ήταν αυτά τα χρόνια με το νησί.
Και αυτό το ''ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ'' που είναι ; Χάθηκε πριν ξεκινήσει το ταξίδι του; Με όλο τον σεβασμό στους θεσμούς και στις διαδικασίες αναρωτιέμαι αν υπάρχει λόγος να παρίσταμαι;"

Μια κοντινή λήψη για να δούμε πως αν κινδυνεύουν οι θεατές μιας πιθανής ορκωμοσίας στον χώρο, όπως θα την ήθελαν οι νοσταλγοί του 2014!

Το 2014 η διοίκηση Γλυνού είχε παραδώσει το δημαρχείο εξωτερικά σε πολύ καλή κατάσταση όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του Εν Άνδρω από εκείνη την εποχή. Φρεσκοβαμμένο, με τοίχους να αστράφτουν. Αυτό είναι το "κοτέτσι" που γράφει ψευδόμενος φίλος των κ. Σουσούδη-Αντώνογλου στα σχόλια μας. Ίχνος ντροπής δεν υπάρχει σε ορισμένους απερχόμενους. Αλλά και σε ορισμένους επερχόμενους που επιδίδονται σε φτηνή λαϊκίστικη αντιπολίτευση...

Εκτός από το κείμενο Αντώνογλου μπήκαν και στο site μας μερικά σχόλια που αναφέρονται αρνητικά στην ανάρτηση του. Ένας αναγνώστης μάλιστα ψέγει εμάς γιατί βιαστήκαμε να τον θεωρήσουμε «νέο άνθρωπο που μπορεί να προσφέρει».

Άλλη μια κοντινή λήψη της καταρρέουσας πρόσοψης που δεν πρόσεξε ίσως ο κ. Αντώνογλου, που δεν θέλει να προσέλθει στον αξιοπρεπή χώρο του θεάτρου. Μια καλή ιδέα είναι να ορκιστεί ο κ. Αντώνογλου σε αυτόν τον χώρο μια άλλη μέρα. Και αφού δεν θέλει "άλλο ένα γλέντι" με την Δάρρα γιατί όχι μια σοβαρή μουσική υπόκρουση. Π.χ. τα Κάρμινα Μπουράνα από κασετόφωνο! Για να μην κοστίζει κιόλας...   

Ξενοδόχος της Χώρας στον οποίο αναφέραμε την κατάσταση που είναι σήμερα ο χώρος του δημαρχείου, όπου έγινε η ορκωμοσία του 2014, μας συνέστησε: Γιατί δεν βγάζεις μερικές φωτογραφίες; 

Αποδεχτήκαμε την πρόσκληση/πρόκληση και βγάλαμε μερικές φωτογραφίες από τον χώρο της ορκωμοσίας της διοίκησης Σουσούδη πριν 5 χρόνια. Δείτε τον χώρο για να κατανοήσετε που θέλει να ορκιστεί ο Αντωνογλου παρουσία της οικογένειας και των φίλων του!!!

Γενική λήψη του χώρου ορκωμοσίας του 2014. Άραγε εδώ θα έρθουν ο περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχης, καθώς και άλλοι δήμαρχοι ή μέλη των ΟΤΑ των Κυκλάδων, που έχουν προσκληθεί; Εδώ θα τους έβαζε λόγω "σεμνότητας και ταπεινότητας" ο κ. Αντώνογλου εκ Γαυρίου. Τόσο ταπεινές βλέψεις έχει...

Για τις καλλιτεχνικές γνώσεις του Αντώνογλου δεν είναι να τις παίρνει κανείς σοβαρά όταν αποκαλεί την Φωτεινή Δάρρα και τα τραγούδια του σπουδαίου έντεχνου έλληνα συνθέτη που ερμηνεύει Δημήτρη Παπαδημητρίου... «άλλο ένα γλέντι»!!!

Η είσοδος του δημαρχείου! Σεμνότητα και ταπεινότητα περιβεβλημένες από βρωμιά και καταρρεόντες σοβάδες! Αλήθεια δεν βλέπει τα χάλια του δημαρχείου που παραδίδει ο Σουσούδης. Γιατί έχει βάλει μισή ντουζίνα like και κοινοποιεί την ανοησία Αντώνογλου στους Νέους Ορίζοντες; Δυστυχώς όπως φαίνεται σε αυτό το καταρρέον. εγκαταλειμμένο και βρώμικο δημαρχείο θέλουν οι "σεμνοί και ταπεινοί" Σουσούδης-Αντώνογλου να ορκιστούν δημοτικοί σύμβουλοι; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η Άνδρος; Έλεος...

Τέλος η άγνοια του τριτώνει όταν μιλά για την απουσία της Περιφέρειας από την Άνδρο. Αγνοεί πλήρως τι δήλωσαν δημόσια προεκλογικά στην Άνδρο τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λεοντσαρίτης όσο και ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος και τι ο πρώην υπουργός Α. Χαρίσης  για την περιβόητη αβελτηρία Σουσούδη, ο οποίος επί 5ετία δεν έστειλε ούτε ένα πρόγραμμα για χρηματοδότηση στην Περιφέρεια. 

Αναρωτιόμαστε: άραγε ξέρει κάτι ο Αντώνογλου πριν αρχίσει να χύνει κροκοδείλια δάκρυα περί «σεμνότητας και ταπεινότητας» στο facebook;

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αντώνης Αντώνογλου
10 Αυγούστου στις 2:49 μ.μ. ·

Giorgos Kallivroussis
10 Αυγούστου στις 8:44 π.μ.

ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ
Σε όλες τις εποχές και σε όλα τα μέρη υπήρχαν κι εξακολουθούν να υπάρχουν διάφοροι γραφικοί τύποι. Συνήθως άκακοι, συμπαθείς και ακίνδυνοι άνθρωποι που διακατέχονται από έμμονες ιδέες και εξωπραγματικά οράματα.
Θυμάμαι στην Κέρκυρα τον «Μπουμπάμ», στην Αθήνα τον «Δελαπατρίδη» και άλλους παρόμοιους.
Στην Άνδρο υπήρχαν πολλοί και διάφοροι: Μου έρχεται στο μυαλό ο «Μητσάκης ο Κουνουπίδας» και άλλοι, των οποίων τα ονόματα δεν θέλω να αναφέρω, επειδή υπάρχουν ακόμη εν ζωή συγγενείς τους.
Στη σημερινή Άνδρο έχει κάνει εδώ και μερικά χρόνια την εμφάνισή του ένας άλλου είδους γραφικός. Όχι καλοσυνάτος και ανεξίκακος, όπως οι άλλοι, αλλά εκδικητικός και συγκρουσιακός.
Διακατέχεται από την έμμονη ιδέα, ότι είναι ο μόνος αξιόλογος και «μορφωμένος» στο νησί.. Όλους τους άλλους τους θεωρεί παρακατιανούς και τους αποκαλεί «αμόρφωτους».
Προσπαθεί να αλλάξει συνήθειες και συνθήκες στον τόπο, ώστε να γίνουν όλα έτσι όπως εκείνος τα νομίζει σωστά και αδιαφορεί για κοινωνικούς φραγμούς και παραδοσιακές συνήθειες.
Αντίθετες γνώμες αντιμετωπίζει φωνασκώντας και κραυγάζοντας: «Εσύ δεν ξέρεις. Είσαι αμόρφωτος»…
Ενώ τους άλλους γραφικούς και περιθωριακούς τους αντιμετωπίζαμε πάντα με κατανόηση και συμπάθεια, αυτόν δυσκολευόμαστε να τον δούμε όπως στη πραγματικότητα είναι και πολλοί πέφτουν στην παγίδα να τον πάρουν στα σοβαρά…
Αυτό δημιουργεί άσκοπες συζητήσεις και προστριβές σε καφενεία και συγκεντρώσεις, όπου ανάβουν τα αίματα και καμιά φορά ακολουθούν μηνύσεις.
Είναι άσκοπο και άδικο να αναλωνόμαστε σε τέτοιες ατέρμονες συζητήσεις για το ποιος είναι μορφωμένος και ποιος αμόρφωτος, τη στιγμή που ο ορισμός της μόρφωσης δεν μπορεί να αποδοθεί με αντικειμενικούς όρους. Ας κατανοήσουμε, ότι ο γραφικός και περιθωριακός εξακολουθεί να είναι «Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ», ακόμη κι όταν παρουσιάζεται μασκαρεμένος με τον ψεύτικο μανδύα της δήθεν «μόρφωσης»!
Γιώργος Δ. Καλλιβρούσης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον δεν εννοεί το Εν Άνδρω ο συμπαθής επιδημιολόγος και ιατροφιλόσοφος. Γιατί αν εννοούσε το Εν Άνδρω η απάντηση είναι απλή. Ας αναλογιστεί απλώς πόσο έξω έπεσε στις βαρύγδουπες "στατιστικολογικές" αναφορές του όταν σχολίαζε την δημοσκόπηση του Εν Άνδρω.
Αυτά...
ΥΓ. Δεν αναρτούμε το δεύτερο σχόλιο σας γιατί δεν έχει νόημα να εξηγούμε πως το Μέγαρο Μουσικής - που τραγουδά η κ. Δάρρα - δεν είναι λαϊκό κέντρο όπως φαντάζονται. Και ακόμα να εξηγούμε πως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ειναι σημαντικός σύγχρονος έντεχνος συνθέτης κι όχι λαϊκός μουσικος σε ορχήστρα της παραλιακής.
Αυτονόητα πράγματα αλλά δύσκολα για ανθρώπους άλλων εποχών με ελάχιστες παραστάσεις από την Ελλάδα του σήμερα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ "ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ"

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποίον τρόπο έχουν προκαλέσει οι κκ Λοτσάρης και Λάσκαρης. Από που βγάζετε αυτό το συμπέρασμα; Τι έκαναν; Ποίους ενόχλησαν με τη συμπεριφορά τους;
Εάν -υποτίθεται- ότι έχουν προκαλέσει οι νεοεκλεγέντες, τότε τι να πει κανείς για τον απερχόμενο Δήμαρχο και τη σύζυγό του με το υπεροπτικό ύφος, την έπαρση και την αλαζονεία; Αφήστε δε τους αυλικούς τους, με πρώτη και καλύτερη τη "χορευταρού" που τόσα χρόνια έπαιρνε τα χιλιάρικα από το Δήμο για το σύλλογο της. Πλέον είναι καιρός να κατέβει από το... καλάμι όλο το παρεάκι του Κυρίου Σουσούδη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τσούζει τσούζει??? Οταν γράφετε για άλλους είναι καλά??

This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΙΓΆ ΒΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ : ''ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ''...ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΛΕΞΑΜΕ .
ΕΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ...ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ...
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ, ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10-15 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΒΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ...
ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ, ΣΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ.
ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ...ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...

This comment was minimized by the moderator on the site

οι καλομαθημένοι σε δημοκρατικές διαδικασίες επί διοίκησης Γλυνού-Θεολόγου ενοχλήθηκαν από την συμπεριφορά της κας Σουσούδη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την λυσσαλέα προσπάθεια αναστροφής του απολύτως αρνητικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί στην Άνδρο εν όψει της ορκωμοσίας των ¨καινούριων¨, Ας πρόσεχαν την συμπεριφορά τους και τα δείγματα γραφής που έδωσαν πριν ακόμα ξεκινήσουν. Πραγματικά ξεκινούν χειρότερα και αρνητικότερα από οποιονδήποτε άλλο, οποτεδήποτε. Πρώτη φορά Έπαρχος και Δήμαρχος πριν ακόμα ορκιστούν έχουν προκαλέσει τόσο πολύ το κοινό αίσθημα. Μοναδική επιτυχία και για τους δυο.
Όσο για τα μηνιάτικα των αιρετών, η απλή και λογική λύση είναι να τους τα κόψουν απολύτως , να συνεχίζουν απλά να εργάζονται και τότε θα βλέπαμε πόσοι θα έτρεχαν σαν παλαβοί να αρπάξουν τις θέσεις αυτές. ΄Εχουμε καταντήσει να λύνουμε τα οικονομικά των προβληματικών μέσω εκλογών!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ – ΝΕΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Με τους καλύτερους και πιό αισιόδοξους οιωνούς θα ξεκινήσει η θητεία των νέων εκπροσώπων μας στο νησί μας.
Η ορκωμωσία τους εδώ στο ανοικτό θέατρο, ήταν ότι πιο επιτυχημένο μπορούσε να γίνει, για αυτήν την μοναδικά όμορφη, χαρούμενη και συγκινητικά έτσι κι αλλοίως στιγμή και συγχαρητήρια για όποιον-α το σκέφτηκε.
Να γίνει η ορκωμωσία με την απεριόριστη συμμετοχή συγγενών, φίλων και πολιτών γενικότερα της Ανδρου μας και να αποτελέσει μιά εκδήλωση ουσιαστική και τελετουργικά πετυχημένη.
Μέχρις εδώ όλα καλά κι ωραία..
Αλλά με αφορμή αυτό και την και επίσημα ανάληψη καθηκόντων, όλοι τους οφείλουν να είναι, απόλυτα διάφανοι στην διαχείριση των χρημάτων μας, σαν Ανδριώτες -δημότες, φορολογούμενοι.
Θα έδινα και πρόσθετα συγχαρητήρια σε κείνον που θα φρόντιζε να ευνοεί κάθε είδους έλεγχο για τα οικονομικά του Δήμου.
Όχι όμως σε κείνον που «ξεχνάει» ισολογισμούς 5 χρόνια, για να κρύψει τα σκοτεινά τους σημεία.
Θα λέμε, μπράβο στον Δήμαρχο που θα έβαζε Συμβούλους της αντιπολίτευσης, στις επιτροπές ελέγχου, ακριβώς γιατί δεν θα είχε να κρύψει το παραμικρό.
Αλλά όχι σε κείνον που θα τοποθετούσε, τους κολλητούς του συμβούλους και πολλές φορές ανίκανους, στις κρίσιμες οικονομικές επιτροπές, για να ελέγχει αποφάσεις και διαδικασίες.
Κανείς δε μπορεί να πει μπράβο σε κάποιον που φοβάται τον έλεγχο και κάνει τα πάντα για να τον αποφύγει.
Θα λέμε, εύγε και μπράβο στον Δήμαρχο και τέως Επαρχο Ανδρου, αν θυμόταν, πως συντήρηση, οι δρόμοι χρειάζονται διαρκώς, όχι 3 μήνες πριν τις εκλογές.
Που θα έκανε έργα και παρεμβάσεις με πρόγραμμα και συνέπεια όχι για να εντυπωσιάσει, αλλά επειδή είναι απαραίτητα.
Πολλά συγχαρητήρια θα δώσουμε στον νέο Δήμαρχο, που θα πιστεύει καθ υλοποιεί στην πράξη, ότι ο απολογισμός πρέπει να είναι ουσιαστικός και συνεχής.
Που θα προκαλέσει τον δημόσιο διάλογο και με τις άλλες παρατάξεις για να ακουστεί η φωνή όλων των νέων συμβούλων.
Που θα το κάνει σε όλες τις γωνιές του νησιού μας, μαζί με τα τοπικά συμβούλια, για να τα ακούσει και όχι, για να μιλάει ακατάπαυστα αυτοθαυμαζόμενος.
Θα στηρίξουμε έναν Δήμαρχο που θα προτιμήσει, να καταφέρνει λύσεις με τίμιες προτάσεις και χωρίς παρασκήνιο, χωρίς κρυφά συμφέροντα.
Που θα κάνει τα πάντα, για να απορροφήσει χρήματα αλλά και να λέει αλήθεια, αν βρίσκει χρηματοδότηση από άλλες πηγές.
Θα λέμε, μπράβο στον Δήμαρχο που κατάφερε να έχει μια έστω δομή Υγείας στον τόπο του. Όχι όμως σε έναν Δήμαρχο Παλλήνης, που άκουσα στις τηλεοράσεις να δηλώνει πως έχουμε κοντά τα νοσοκομεία και άρα δεν χρειαζόμαστε ούτε ΤΟΜΥ ούτε και άλλη δομή πρωτοβάθμιας περίθαλψης!
Θα λέμε, πράβο στον νέο Δήμαρχο, που θα σέβετε ως ισότιμη την ψήφο καθενός από μας.
Που δεν θα κρύβετε,πίσω από παλαιάς κοπής δικαιολογίες περί «κυβερνησιμότητας», μόνο και μόνο για να καταφέρει να διατηρήσει την καρέκλα του.
Θα είμαστε όλοι ευτυχείς, αν θα έχουμε έναν νέο Δήμαρχο, που δεν θα του αρέσουν οι φιέστες χωρίς περιεχόμενο, οι συνεχείς αναρτήσεις στο facebook, αλλά τα σπουδαία γεγονότα που θα δημιουργούσει και οι κάτοικοι του, θα τα στηρίξουν.
Να νοιώσουμε όλοι καλύτερα στο νησί, στην θέση του Δημάρχου, τώρα ποιά, που θα είναι ένας, απο εμάς, αλλά και με ανθρώπινο πρόσωπο.
Που δεν θα με μετράει, τον έναν και τον άλλον, σαν ψηφοφόρο δικό του ή όχι, αλλά που θα ακούει τα προβλήματα μας, όπως, θα του τα μεταφέρουν, τα τοπικά συμβούλια, υπεύθυνα και συλλογικά.
Που, θα μας εξηγεί με τον ίδιο ανθρώπινο τρόπο, τις ενέργειες του, τα λάθη του, ότι κι αν κάνει και όλοι μας θα είμαστε κοντά.
Να τελειώσει απο την 1η Σεπτεμβρίου, η αυτοκρατορική αντίληψη στη διοίκηση του Δήμου Ανδρου.
Να προκύψουν λύσεις που δεν θα αφορούν τους λίγους, αλλά θα αφορούν όλους τους δημότες, χωρίς συναλλαγές και υπόγεια ρεύματα.
Να υπάρξουν τούτη την φορά άνθρωποι, που θα τιμήσουν την ιστορία τους στα αυτοδιοικητικά μας πράγματα μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία και χωρίς να είναι περιφερόμενοι «παράγοντες» ως ειδικοί της αυτοδιοίκησης, που μόνο αυτοί ξέρουν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μας έχει πνίξει η αγνότητα και η τιμιότητα σε αυτό το νησί

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ...ΕΝΝΟΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΛΟΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ, ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΤΕ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ ,ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ..ΑΝΤΟΥΑΝΝΕΤΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ...
ΙΔΩΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον έχετε δίκιο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:
Ο Δήμαρχος 2.565,00, πλέον των υπολοίπων αμοιβών απο επιτροπές κλπ..κλπ που κατά τα σύνηθη στο νησί μας, συγκεντρώνοντας τα όλα κάθε μήνα θα προστίθενται στα ήδη ‘’στάνταρ των 2,565 ευρώ’’, άλλα 1200-1400 ευρώ κατά περίπτωση.
Δηλαδή μισθός, πολύ πάνω απο την τρέχουσα αγορά, ενός καλά αμοιβόμενου manager σε ιδιωτικό ή ακόμη και δημόσιο φορέα.
Ο Αντιδήμαρχος 1.282,50 και αυτός συμμέτεχοντας σε επιτροπές θα έχει περαιτέρω αμοιβές και τέλος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα λαμβάνει 540,00 ευρώ.
Τα λέμε αυτά ώστε να γωνρίζουν πόσο κοστίζουν τον μήνα στον φορολογούμενο Ανδριώτη και πάντοτε να έχουν στο νού τους, στη σκέψη και το μυαλό τους, ότι με αυτά τα λεφτά, είναι υποχρεωμένοι κάθε μήνα να κάνουν απολογισμό των πεπραγμένων τους απέναντι μας και όχι μόνον facebook και αναρτήσεις, φωτογραφίες και γελάκια...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Καλή μας Μαριάνα - Κατερίνα ή όπως αλλιώς δεν σας λένε: έχετε απόλυτο δίκιο. Απλώς καθαρά είναι 1800 και κάτι ψιλα. Τα άλλα τα "κατά περίπτωση" δεν ξέρουν να μας πουν.
Αλήθεια μας λέτε πόσα μας κόστισαν επί 5ετία αυτοί που αποχωρούν και τι απολογισμό έργου αφήνουν καλή μου;
Απολογισμό σε αυτούς που θα αναλάβουν σε μισό μήνα μοιάζει αστείο να ρωτάτε. Συνήθως ρωτάνε σε αυτούς που φεύγουν σε μισό μήνα μετά από 5 χρόνια;
Καληνύχτα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα