Περιφερειακό Πάρκο: εμείς το ξεχάσαμε, αυτό δεν μας ξέχασε…

Τρεις βουλευτές φέρνουν στην Βουλή ερώτηση για το Περιφερειακό Πάρκο Άνδρου και ζητούν από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ να απαντήσει καθαρά για το τι σκοπεύει να κάνει με την μετατροπή της Άνδρου σε …προτεκτοράτο της ΜΚΟ Δάφνη.

Συγκεκριμένα οι βουλευτές της ΝΔ Μάνος Κόνσολας, Κώστας Κατσαφάδος και Άννα Καραμανλή, ερωτούν τον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εάν είναι στις προθέσεις του να προχωρήσει σε έγκριση του μηδέποτε ψηφισθέντος στην Άνδρο και μηδέποτε διαβουλευθέντος πάλι στην Άνδρο σχεδίου του «περιφερειακού πάρκου» που όλως «τυχαίως» κατατέθηκε στο υπουργείο του προς έγκριση και υπογραφή!!!

ΣΧΕΤΙΚΌ ΕΓΓΡΑΦΟ

Δυστυχώς το «Περιφερειακό Πάρκο» συνεχίζει να μας στοιχειώνει...

Tο «Περιφερειακό Πάρκο» έργο της απερχομένης δημοτικής αρχής και του κ. Ευθυμιόπουλου! Τι τον ξεχάσατε; Ξεχάσατε τον μοναδικό υφυπουργό, που από την Green Peace έγινε δεξί χέρι του κ. Λαλιώτη στο ΥΠΕΧΩΔΕ; Ξεχάσατε την εξ αποστάσεως οικολογία των νησιών; Ξεχάσατε τις "καλές" ανεμογεννήτριες της Δάφνης και τις "κακές" των ιδιωτών; Ξεχάσατε την προσπάθεια εκχώρησης όλων των αρμοδιοτήτων σχεδιασμού και ανάπτυξης της Άνδρου σε κάποιους μακρινούς «τεχνοκράτες» που θα διοικούσαν το νησί από την Αθήνα ή από κάπου άλλου, μέσω mail, fax, iphone, ipad, και άλλων τηλεπικοινωνιακών συσκευών.

Χάρη στη σθεναρή στάση της αντιπολίτευσης στις αρχές του 2014 το σχέδιο του Περιφερειακού Πάρκου δεν ψηφίστηκε στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο! Αλλά και χωρίς να ψηφιστεί πήγε για …διαβούλευση! Και μετά χωρίς διαβούλευση βρέθηκε ,,,κατατεθειμένο στο ΥΠΕΧΩΔΕ να περιμένει υπογραφή για να γίνει προεδρικό διάταγμα!

Όμως οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην Άνδρο, αλλά και η συνεχής παρακολούθηση του θέματος από τον Θεοδόση Σουσούδη, αποκαλυπτει μέσω της ερώτησης που κατατέθηκε στην Βουλή πως το θέμα πήγαινε για …υπογραφή υπουργού! Να δούμε τι θα απαντήσει τώρα ο κ. Μανιάτης στους τρεις βουλευτές της πλειοψηφίας;…

 «εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet