ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 26/9/19: Πάμε σαν άλλοτε ή έξι ώρες πολιτική αντιπαράθεση και φαγούρα για το τίποτα...

 

Στο χτεσινό συμβούλιο όχι μόνο υπήρξε απαρτία (20 στους 21), αλλά ήρθαν και οι περισσότεροι πρόεδροι τοπικών και κάποιοι πολίτες που σίγουρα θαύμασαν το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου και είδαν πως ΔΕΝ τηρείται η ημερήσια διάταξη από φωνασκούντες και διαμαρτυρόμενους αιρετούς...

Ήταν ένα συμβούλιο βγαλμένο από τα παλιά. Τότε που ο Καπάκης μίλαγε ατέλειωτα τσακωνόμενος με τον Σουσούδη για όλους και για όλα. Τώρα τσακώνεται με τον Λοτσάρη για όλους και για όλα και επιπλέον έχει και την στήριξη του Σουσούδη! Όντως η Άνδρος γύρισε σελίδα… προς τα πίσω!... Υπάρχουν, πλέον, εμφανώς δύο παρατάξεις στο συμβούλιο: της ενιαίας συμπολίτευσης και της ενιαίας αντιπολίτευσης. Η παράταξη Καπάκη-Σουσούδη έχει αριθμητική πλειοψηφία στο συμβούλιο: ψηφίζουν από κοινού, εκλέγονται από κοινού, παριστάνουν από κοινού πως είναι δύο, ενώ στην πραγματικότητα είναι «δύο σε ένα» όπως θα δούμε…

Στο συμβούλιο της 26 Σεπτεμβρίου υπήρχε μια ημερήσια διάταξη (αναμόρφωση προϋπολογισμού, ορισμός επιτροπών). Κάτι σχετικά απλό και εύκολο μιας και ήταν διαδικαστικά θέματα. Όμως η αντιπολίτευση που προσήλθε μαζικά (11 στους 12) έκανε ότι ήταν δυνατό να μην υπάρξει ημερήσια διάταξη και να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Και το κατάφερε με την βοήθεια ενός πανταχού παρεμβαίνοντα και ενίοτε φωνασκούντα Καπάκη υπό την πλήρη στήριξη Σουσούδη. Και το ανάποδο. Όπου διαμαρτυρόταν ή απολογιόταν ο Σουσούδης τον στήριζε ο Καπάκης.

Κάπως έτσι ένα συμβούλιο που θα μπορούσε να έχει τελειώσει σε μιάμιση ώρα διάρκεσε έξι ώρες! Επί έξι ώρες οι Καπάκης-Σουσούδης καυγάδιζαν για όλους και με όλα. Ελάχιστες φορές τηρήθηκε η διαδικασία. Ο Λ. Μπάλλας έχασε πλήρως τον έλεγχο και αντιδικούσε και αυτός. Όλοι μίλαγαν όποτε ήθελαν κι έλεγαν ότι ήθελαν. Πρωταθλήτρια η Τασούλα Μαμάη-Καπόν που ήταν σταθερά εκτός θέματος. Είναι προφανές πως δεν ξέρει τις διαδικασίες, τα θέματα, τα προβλήματα. Ήρθε όπως όλα δείχνουν πολύ αργά στην Άνδρο της ζωής της.

Στο απουσιολόγιο της μέρας. Ήταν εμφανές πως το καράβι που συνδέει την Άνδρο (Γαύριο, Μπατσί, Χώρα, Στενιές κλπ) ήρθε εγκαίρως αυτή την φορά. Έτσι οι 7 στους 8 του Σουσούδη και οι 4 στους 4 του Καπάκη μπόρεσαν και ήλθαν. Όμως πως ήλθαν; Με το ζωνάρι λυμένο… Τα ηχητικά ντοκουμέντα από την καταγραφή του συμβουλίου και το βίντεο έχουν καταγράψει όλα όσα λέμε εδώ. Όποτε εύκολα αποδεικνύονται τα παραπάνω…

Στο παρουσιολόγιο της συμπολίτευσης ήταν άπαντες παρόντες (9 στους 9). Τελικά μόνος απών της μέρας ο Τρανάκος από το Κόρθι. Ήταν η δεύτερη απουσία του κι έλαβε και σχετική προειδοποίηση από τον πρόεδρο του συμβουλίου, που εννοεί να τηρήσει τον κανονισμό, που λέει πως στις τρεις συνεχόμενες απουσίες θα παραπεμφθεί στην Αποκεντρωμένη για έκπτωση από την θέση του δημοτικού συμβούλου.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως ενώ το θέμα αυτό συζητήθηκε - σε έντονο ύφος -  στην αρχή του συμβουλίου παρενέβη αρκετές ώρες αργότερα ο Σ. Τσαούσης επιτιθέμενος κατά του προέδρου Λ. Μπάλλα λέγοντας πως «ερμηνεύει το νόμο όπως θέλει»! Ο Λ. Μπάλλας του απάντησε πως μετά 35 χρόνια δικηγορίας ξέρει τους νόμους και τους κανονισμούς καλύτερα από όλους.

Την πρώτη μιάμιση ώρα οι της αντιπολίτευσης επιχειρηματολογούσαν γιατί απείχαν στο προηγούμενο συμβούλιο! Λέχθηκαν διάφορα. Ο Θ. Σουσούδης έκανε π.χ. απολογισμό της θητείας του (!) και ο Γ. Καπάκης πρότεινε να γίνει έκτακτο συμβούλιο για το πώς θα γίνεται το συμβούλιο!!! Στα όρια του ανέκδοτου πλέον ο κ. Καπάκης…

Βρήκαν ακροατήριο κι έκαναν επίδειξη κάποιοι. Ελπίζουμε να τα διαβάσει και να δει τα βίντεο ο κόσμος για να έχει μια άποψη ποιοι θέλουν να κάνουν αρένα το συμβούλιο.

Το δεύτερο αξιοπερίεργο της υπόθεσης ήταν πως μετά μιάμιση ώρα καταγγελία της ώρας προσέλευσης στο συμβούλιο η παράταξη Καπάκη-Σουσούδη (που επιμένει να αγνοεί το νομικό πλαίσιο του 2008 και τον κανονισμό συμβουλίου του 2011) δεν πρότειναν κάτι συγκεκριμένο πέρα από το να γίνονται… αργότερα!  Ήταν προφανές πως δημιούργησαν ένταση για να δικαιολογήσουν την πρωτοφανή και αδικαιολόγητη αποχή τους στο προηγούμενο συμβούλιο.

Κάτι που οδήγησε τον Λ. Μπάλλα να δηλώσει εκνευρισμένος πως πλέον πρέπει στις προϋποθέσεις της σύγκλησης συμβουλίου να έχουν και δελτίο καιρού από την μετεωρολογική υπηρεσία! Εξοργίστηκε ο Καπάκης! Μετά θύμωσε ο Μπάλλας που ο Καπάκης γράφει στο facebook της ζωής του πως η συμπολίτευση του θυμίζει «τρεις σκαντζόχοιρους αγκαλιά για να ζεσταθούν» και του είπε πως τρεις σκαντζόχοιροι είναι καλύτερο από 30 ανθρώπους αγκαλιά να καίγονται σε ένα οικόπεδο! Εκεί ο Γ. Καπάκης εξερράγη (θεωρεί τον εαυτόν αθώο και τιμητή των πάντων) κι έγινε ένας μικρός χαμός…

Τα παραπάνω εξηγούν τι είδους αντιπολίτευση θα ασκήσουν οι Καπάκης-Σουσούδης. Κάτι που φάνηκε και στα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπου έγινε προσπάθεια επίδειξης δύναμης από την ενιαία παράταξη Καπάκη-Σουσουδη, που χρησιμοποίησε την σχετική πλειοψηφία της στο συμβούλιο σε θέματα διαδικαστικά για να μειώσει την συμπολίτευση. Ιδού οι στρεβλώσεις της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έλαβε υπόψη της το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου. Κι αν δεν είχε αλλάξει το νόμο η νέα κυβέρνηση 200 Δήμοι σε όλη την Ελλάδα δεν θα διοικούντο ποτέ. Όμως με την αλλαγή του νόμου πολλά άλλαξαν. Μόνο που αυτό δεν το κατάλαβε ο κ. Σουσούδης, όπως φάνηκε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Για παράδειγμα:  Ο Θ. Σουσούδης κατέθεσε στο συμβούλιο εναλλακτική πρόταση για την τροποποίηση του προϋπολογισμού. Σύμφωνα με το νέο νόμο έπρεπε να πάει την πρόταση του στην Οικονομική Επιτροπή και να συζητηθεί και να εγκριθεί εκεί. Έτσι, η πρόταση Σουσούδη απερρίφθη ως εκπρόθεσμη και μη έγκαιρη στο συμβούλιο. Και μετά ο κ. Σουσούδης ρώταγε τους νομικούς και τους υπαλλήλους του Δήμου που ήταν παρόντες και παρά το ότι του εξηγούσαν το νόμο αυτός αμφέβαλε!!!

Και καλά ότι αμφέβαλε με νόμους που δεν ήξερε. Αμφέβαλε όμως και για νόμους που έπρεπε να ξέρει όπως π.χ. για τον διορισμό δύο συμβούλων στη διοίκηση του ΚΠΕ (τελικά ορίστηκαν οι Γ. Μπακέλας και Γ. Τρανάκος). Και πάλι οι νομικοί του Δήμου αναγκάστηκαν να του διαβάσουν δύο φορές το νόμο!!!…

Από τις επιτροπές η μεγαλύτερη φασαρία έγινε από την παράταξη Καπάκη-Σουσούδη για την επιτροπή για τις ανεμογεννήτριες όπου ο δήμαρχος Λοτσάρης πρότεινε από τους πολίτες τους: Α.Μαβή, Δ.Φακή, Ν.Γούλα, Γ.Αντωνέλο και από αιρετούς τον Γ. Γιαννίση. Οι Καπάκης-Σουσούδης ρωτούσαν και αντιδρούσαν.  Έγινε πάλι ένας μικρός χαμός μέχρι που στο τέλος ο Καπάκης πρότεινε τον εαυτό του! Και ο Σουσούδης τον Α.Αντώνογλου. Στο θέμα αυτό έγιναν εμφανείς και οι ανησυχίες της Τασούλας Μαμάη-Καπόν  για τον Καμπανό.

Στα θέματα της ημερησίας διάταξης η αντιπολίτευση χάθηκε στον δρόμο για την Πλούσκα!!! Μιλούσαν για αναμόρφωση του προϋπολογισμού με θέμα τον Περιφερειακό Δρόμο Γαυρίου που θέλει να ξεκινήσει ο Λοτσάρης και αντιδρούσαν οι του Καπάκη γιατί άλλος έλεγε αν θα περνά ο δρόμος από την θάλασσα και πως «είναι κόλπο για να κάνουν τον δρόμο στην Πλούσκα»! Πρακτικά από την αντιπολίτευση απλώς αιφνιδιάστηκαν που η συμπολίτευση ξεκινά κάτι στο λιμάνι του Γαυρίου και αντέδρασαν αρνητικά φοβούμενοι… το έργο!!!

Από τις άλλες επιτροπές: στο Λιμενικό Ταμείο ορίστηκαν από την συμπολίτευση οι Γ. Ματζιώρος, Τ. Μπιθικώτση, Ν. Μουστάκας και από την αντιπολίτευση οι Γ. Τρανάκος, Τ. Μαμάη με αναπληρωματικό τον Β. Αδάμη. Στο νομικό πρόσωπο πολιτισμού: πρόεδρος Μ. Βενετική, αντιπρόεδρος ο Δ. Γιαννίσης, μέλη Γ. Μαλταμπές, Γ. Παπαδάκης, Ε. Πανταζή, Α. Μακρή. Γ. Τηνιακός, Τ. Μαμάη, Σ. Τσαούσης, Γ. Δαφνιωτίδης, Γ. Πιπεργιάς. Στην κοινωφελή επιχείρηση: πρόεδρος η Σ. Ντουντασάκη, μέλη Δ. Θεοδωράκης, Γ. Ξανθός, Τ. Μπιθικώτση, Δ. Τηνιακός, Ε. Θεολόγου, Μ.Ψιχάλης. Στη Δευτεροβάθμια Παιδείας: Ν. Στεφάνου, Μ. Βενετίκη, Δ. Τηνιακός, Ν. Μουστάκας, Ν. Βιδάλης, Σ. Τσαούσης, Ε. Πανταζή. Στην Πολιτική Προστασία οι Γ. Μπακέλας και Γ. Τρανάκος.  

Στην επιτροπή παρακολούθησης του έργου του Δημοτικού Σταδίου Χώρας προτάθηκε από τον Λοτσάρη ο Γιαννίσης που θα αντικαθιστούσε την Τσατσομοίρου. Ο Σουσούδης κάνοντας επίδειξη δύναμης πρότεινε τον εαυτό του. Ο Λοτσάρης είπε πως δεν είναι λογικό η ίδια παράταξη να είναι επί 5ετία σε έργα που δεν τέλειωσε και πρότεινε τον Β. Αδάμη που δεν δέχτηκε! Τελικά η παράταξη Καπάκη-Σουσούδη ψηφισε τον Σουσούδη που βγήκε. Κάπως έτσι και στην επίβλεψη των έργων των σχολείων παρέμεινε ο Βιδάλης. Πιστοποιώντας έτσι με τον πιο απροκάλυπτο και κραυγαλέο τρόπο την προσώπική σύμπλευση Καπάκη-Σουσούδη. Σημειώνουμε πως επί 4ετία ο Καπάκης κατήγγειλε συνεχώς τον Σουσούδη για κακή διαχέιριση και οικονομικές ατασθαλίες. Τώρα τον ψηφίζει για διαχειριστή των συμβάσεων που ξεκίνησαν το καλοκαίρι και εκτελούνται.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όπως υπάρχει ενιαία συμπολίτευση και υπάρχει και ενιαία αντιπολίτευση. Οι πρώτοι το λένε δημόσια. Οι δεύτεροι το κρατάνε… κρυφό! Μόνο που όπως λέει ο λαός: ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πότε θα απαντήσει ο πολ. Σύλλογος? Μην στοχοποιήστε κύριε Μπασαντή γιατι δεν θα απαντησει ποτέ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ίσως να έχετε δίκιο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 11 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλησπέρα σε όλους,

το δημοτικό σχολείο Απροβάτου και νυν πολιτιστικό Κέντρο κατασκευάστηκε προ πολλών ετών για να εξυπηρετεί εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια. Οι εγκαταστάσεις του καθώς και ο προαύλιος χώρος ενδείκνυται για την εν λόγω χρήση. Όπως και εσείς ξέρετε, ποτέ και τίποτα δεν έχει γίνει. Αντιθέτως, ρημάζει καθημερινά, παραμένει κλειστό και παγερό, ανοίγει σπάνια, μια με δύο φορές το χρόνο για κοπή πίτας Ή κάποιου χορου όπως έγινε και φέτος. Και ρωτώ, γιατί τόσος ντόρος για μια εκδήλωση που έδωσε ζωή πάλι σε αυτό το κτήριο, πραγματικό στολίδι σε ένα ορεινό απόκρημνο χωριό, που θα το ζήλευαν όλα τα χωριά της Άνδρου και άλλων νήσων. Προτιμάτε να ερημώνει μέσα στο χρόνο; Το θέμα είναι οι άδειες; Ή γραφειοκρατία; Το ρεύμα που καταναλώθηκε; Για να γίνει δηλαδή μια εκδήλωση πρέπει να προηγηθούν σωρεία αδειοδοτήσεων; Πολύ ευαίσθητοι και νομοταγείς είστε κύριοι, επιλεκτικά πάντα.
Μπράβο στη κ. Λοτσαρη και στη κάθε κυρία και κύριο, ενεργό πολίτη, ανεξαρτήων πεποιθήσεων, δεξιών - κεντρώων ή αριστερών που οργανώνει εκδηλώσεις και προάγει τον πολιτισμό μέσω της μουσικής. Δίνει χαρά στο απομονωμένο Απροβάτου, ο κόσμος μαζεύεται, χορεύει, επικοινωνεί και θυμάται τα παλιά καλά χρόνια που όλα ήταν πιο αγνά και φυσικά.
Κύριοι με όλο το σεβασμό, βλέπετε το δένδρο και χάνεται το δάσος. Έχετε πολιτισμό, κουλτούρα, μουσική παράδοση, ναυτική παράδοση, λαογραφία, ποιητές, καλλιτέχνες, αρχαιολογικά μνημεία, χριστιανικά ησυχαστήρια και αντί να επικεντρώνεστε στη προώθηση τους, αναλώνεστε σε μεταξύ σας αντιδικίες.
Έχετε καθημερινά δρομολόγια και σύνδεση με την πρωτεύουσα και τα υπόλοιπα κυκλαδονησια που άλλοι θα ζήλευαν και θα επιζητούσαν με μεγάλη χαρά, εκμεταλλευτείτε το και προωθήστε το νησί σας, δημιουργήστε μια Άνδρο όπως της αξίζει, αρχόντισσα του Αιγαίου, μια άλλη Μικρά Αγγλία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κ.Μπασαντη, σύμφωνα με την από 138/2013 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, έχει εγκρίνει την δωρεάν παραχώρηση χρήσης των Κτηριων πρώην Δημοτικού Σχολείου Άνω Απροβατου και Αγίου Δημητρίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Απροβατου της ομώνυμης Τοπικής Κοινότητας για διενέργεια Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.
Επίσης, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση του συλλόγου για πραγματοποίηση εκδηλώσεων στον χώρο!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχετε απόλυτο δίκιο. Περιμένουμε

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 11 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ;
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τελευταία φορά τέτοιο σχόλιο. Μόνο θλίψη για το επίπεδο της παρέας σας κυρία μου... Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η Άνδρος της ζωής σας.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 11 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ανδριώτες!!! Αφήστε τα κουτσομπολιά και τις κακίες! Κάνετε σοβαρή κριτική επιτέλους σε σοβαρά θέματα! Το πάρτυ δεν είναι σοβαρό θέμα! έλεος!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το πάρτυ δεν έγινε για την εκλογή του νέου συμβουλίου του συλλόγου αντιθέτως έγινε για τα γενέθλια της Λοτσαρης .Ήμουν καλεσμένος και είχα πάει οπότε το γνωρίζω πολύ καλά το θέμα.Λυπαμαι για τον δήμαρχο που πήρε αυτήν την απόφαση και επέτρεψε να γίνουν τα γενέθλια της αδελφής του στον πολυχώρο. Και μην μας πείτε ότι δεν το γνώριζε γιατί ήταν και σύμβουλοι του.Αν είναι αμέτοχος σε αυτό που συνέβη θα πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τα ίδια νομίζουμε κι εμείς ως ΕΝ ΑΝΔΡΩ. Όμως κάνετε λάθος για την διάθεση γιατί το κτίριο έχει παραχωρηθεί για χρήση στον τοπικό Σύλλογο και ήταν απόφαση του Συλλόγου του Απροβάτου και περιμένουμε κάποια ανακοίνωση τους. Ούτε ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος ήξερε τίποτα, ούτε το δημοτικό συμβούλιο που είναι το αρμόδιο όργανο, ούτε ο δήμαρχος που δεν μπορεί να παίρνει τέτοιες αποφάσεις μόνος του

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 11 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΨΑ
ΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΥΡΙΕΜΠΑΣΑΝΤΗ

του ‘ 55).

Τον Δημήτριο Ν. Γιαννίση, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο, από τη Δημοτική Παράταξη «Άνδρος, η πρώτη μας σκέψη» και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
 Τα θέματα ανάπτυξης πολιτισμού, αθλητισμού και ισότητας των δύο φύλων.

 Τον συντονισμό των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και εν γένει των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (πλην “LIFE”).

 Την τεχνολογία, την πληροφορική, τη διαφάνεια, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τον ψηφιακό Δήμο.

 Την διαχείριση της ιστοσελίδας του Δήμου.

 Τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 Τη λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου και Ανοικτού Θεάτρου.

 Την εποπτεία, συντονισμό διαχείρισης, αξιοποίηση και εκμετάλλευση της δημοτικής ακίνητης περιουσίας.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Για διαβάστε προσεκτικότερα τι γράφει και θα καταλάβετε

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 11 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Στην Αποκεντρωμενη ο πρόεδρος του τοπικου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κτιρίων υπεύθυνος είναι ο κυριος Γιαννίσης αγαπητό εν Ανδρω
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον σε κάποιο άλλο νησί ίσως. Στην Άνδρο είναι ο Τηνιακός. Μιλήσαμε μαζί του.
Επιπλέον το πάρτυ "θεωρητικώς" όπως μας ειδοποίησαν από το Απροβάτου έγινε για την "εκλογή του νέου συμβουλίου του Συλλόγου" και παρεπιπτόντοως "συνέβησαν και τα γενέθλια κεράσματα".
Αυτά. Περιμένουμε έγγραφη απάντηση του Συλλόγου που έχει την ευθύνη του κτιρίου. Του έχει παραχωρηθεί για χρήση.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 11 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά τι γίνεται σε αυτό το χωριό?

-Χάνονται παγκάκια σε μια νύχτα για να γίνει πάρκινγκ!

-Γκρεμίζουν βρύση για να μεγαλώσει η είσοδος σε ιδιοκτησία γνωστού επιχειρηματία του χωριού!!

-Κάνουν προσωπικά πάρτυ στα δημόσια κτήρια!!!

Περισσότερα