Δημοτικό Συμβούλιο: καινοτομίες, εγκρίσεις και... πρώτο σκόνταμα!

Ήταν ένα διαφορετικό δημοτικό συμβούλιο. Με κάποιο κανονισμό, με αρκετές καινοτομίες, με εγκρίσεις σε σοβαρά θέματα , αλλά και μια έκπληξη στο τέλος: το σκόνταμα σε μια "ασόβαρη" αναβολή στο πουθενά! Στα του κανονισμού έγινε προσπάθεια τήρησης του. Στις καινοτομίες η σταθερή παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων στα συμβούλια. Στις εγκρίσεις η έγκριση της παραλαβής της μελέτης ύδρευσης του Αγίου Πέτρου, η οποία αναμένεται να προωθειθεί άμεσα για χρηματοδότηση (της τάξεως των 800.000  ευρώ). Και τέλος μια ετερόκλητη και περιστασιακή πλειοψηφία (11-10) που μας επέστρεψε στο παρελθόν ψηφίζοντας τοπικιστικά - και όχι μόνο - μια "ασόβαρη" αναβολή μιας τυπικής προϋπόθεσης για το προχώρεμα του ΧΥΤΥ Άνδρου.

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες παρόντες σε κάθε συμβούλιο πλέον. Τουλάχιστον αυτοί ξέρουν τους νόμους και δεν πολιτικολογούν ασταμάτητα ακόμα και για τα υποδεκάμετρα

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Ο πρόεδρος Λ. Μπάλλας μετά το πατατράκ της προηγούμενης φοράς μπήκε με αρκετή αποφασιστικότητα για να τηρήσει τον κανονισμό. Ερώτηση: Τον τήρησε; Απάντηση: μερικώς. Πάντως προσπάθησε. Αλλά στο τέλος οι γνωστοί "πρωταθλητές" της "πολιτικολογίας χωρίς σύνορα" τον μπέρδεψαν κι έχασε μερικώς την μπάλα! Για παράδειγμα σε κάθε σχεδόν θέμα ο κ. Καπάκης κατάφερνε και παρέμβαινε με πρόσχημα πως τον φιμώνουν πολιτικά ζητώντας συνεχώς μια δικής του έμπνευσης δημοκρατία όπου "όλα είναι πολιτικά" ξεκινώντας έτσι τα πάντα από την αρχή. Μετέφερε στο συμβούλιο μια ατάκα του ΚΚΕ, την οποία λόγω της άγνοιας των ορίων ο επικεφαλής της ελάσσονος την έχει κάνει καραμέλα.

Τώρα στις καινοτομίες: έρχονται πλέον στο συμβούλιο και εισηγούνται πολλά θέματα οι υπηρεσιακοί παράγοντες. Που και νόμους ξέρουν. Και εργάζονται βάσει κανονισμών. Τα σοβαρά θεματα τα εισηγούνται οι γνωρίζοντες και αυτοί που τα χειρίζονται. Κι όχι όπως συνέβαινε χρόνια τώρα που τα εισηγειτο ο κάθε πολιτικολογών και συχνά αντιπαρατιθέμενος και με τη λογική σύμβουλος. Είναι μια πρόοδος.

Έτσι τα τεχνικά θέματα έρχεται και τα εισηγείται η Τεχνική Υπηρεσία (Παρλιάρου & Νικολάου). Τα οικονομικά η Οικονομική Υπηρεσία (Χαβιάρου). Τα νομικά η νομική σύμβουλος (Κυρτάτα). Και κάπως έτσι περιορίστηκε η ατέλειωτη πολιτική αντιπαράθεση και υπήρξαν αναφορές σε νόμους, κανονισμούς, προθεσμίες, χρηματοδοτήσεις. Έτσι ίσως κάτι γίνει...

Ο Ισίδωρος Νικολάου εισηγείται το τελευταίο θέμα της ημερήσιας διάταξης. Δίπλα του η νομική σύμβουλος του Δήμου Κατερίνα Κυρτάτα, που παρενέβη σε πλείστες όσες περιπτώσεις να εξηγήσει τους νόμους και τους κανονισμούς που ορισμένοι αγνοούσαν συστηματικά. Πίσω τους η Ειρήνη Παρλιάρου.

Στο βασικό θέμα της μέρας την παραλαβή της εγκεκριμένης μελέτης για την ύδρευση του Αγίου Πέτρου εισηγήτρια ήταν η μηχανικός Ειρήνη Παρλιάρου. Γνώστης του έργου, των νόμων και των κανονισμών, εξηγούσε επί ώρα στην απορούσα συνεχώς Τασούλα Μαμάη, που και χτες διέκοπτε για να δικαιολογηθεί γιατί αυτή και ο Α. Αντώνογλου δεν είχαν ψηφίσει την πληρωμή της μελέτης. Τελικά η μελέτη - υπό την πίεση της κονής γνώμης - παραλήφθηκε ομόφωνα κι ένα έργο που έχει καθυστερήσει χρόνια φαίνεται πως μπαίνει σε σειρά.  

Ο κ. Σουσούδης ήρεμος. Ίσως τον βοήθησε η απόσταση που κράτησε αυτή τη φορά από την πολιτική του κ. Καπάκη.

Θετικός χτες στο συμβούλιο ο κ. Σουσούδης και ειδικά στο τελευταίο θέμα της υλοποίησης των περιβαλλοντικών όρων για την διάνοιξη δρόμου 300 μέτρων προς τον ΧΥΤΥ της Πλούσκας. Αντιθέτως ο Γ. Καπάκης έπαιξε όπως πάντα το χαρτί του τοπικισμού και της διαίρεσης (υδρουσαίοι εναντίον όλων) και ζήτησε για μια ακόμα φορά αναβολή του έργου μέχρι να αποφασίσει το Συμβούλιο Επικρατείας για τον ΧΥΤΥ!!! Στην ατέρμονη ομιλία του γύρισε το θέμα κάπου 7 χρόνια πίσω! Αγνόησε την ολοκληρωμένη μελέτη του ΠΕΣΠΑ. Τον στήριξε η Τασούλα Μαμάη που μοιάζει να θέλει κι αυτή να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να ξεκινήσουν όλα από την αρχή. Και τέλος από κοντά ο Βασίλης Αδάμης.

Η πρόταση τους τέθηκε σε ψηφοφορία κόντρα σε αυτή του δημάρχου -μμε την οποία σημειωτέον συμφώνησε και ο Σουσούδης. Αλλά όχι οι εξ Υδρούσας σύμβουλοι του (Αντώνογλου, Ψωμάς, Ν. Μαμάη) που ακολούθησαν εδώ τον Καπάκη!!! Έτσι η απόφαση με ψήφους 11-10 ήταν - προς μεγάλη έκπληξη - "αναβολή του δρόμου των 300 μέτρων για την Πλούσκα μέχρι να βγει η απόφαση του ΣτΕ"!

Ερώτηση: πότε θα βγει η απόφαση του ΣτΕ; Απάντηση: κανείς δεν ξέρει. Εν τω μεταξύ εκκρεμεί και άλλη απόφαση του ΣτΕ για εκδίωξη του δεματοποιητή και των σκουπιδιών από την Σταυροπέδα. Κάπως έτσι με τέτοια τερτίπια μπορεί  η Άνδρος να βρεθεί πάλι με τα σκουπίδια της στους δρόμους για άγνωστο χρονικό διάστημα. Αυτό φυσικά προς ζημία της υγείας των κατοίκων και του τουρισμού του νησιού. Αλλά προς ικανοποίηση των "μαχητών της Πλούσκας" που κυνηγούσαν και κηνυγούν από κάπου αναβολές χωρίς όρια.

Τασούλα Μαμάη, Γιάννης Καπάκης, Βασίλης Αδάμης. Για μια ακόμα φορά πρωταθλητής των ερωτήσεων "σεντόνια" ο Καπάκης. Και για μια ακόμα φορά πρωταθλήτρια στην κουβέντα χωρίς όρια η Τασούλα Μαμάη. Καλύτερος ο κ. Βασίλης Αδάμης που τουλάχιστον έκανε και μια πραγματική ερώτηση προς την τεχνική υπηρεσία.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης πως αυτή η ψηφοφορία αποδείχθηκε σημαντικός σκόπελος χτες χάρη στη συμβολή δύο κορθιανών! Την στιγμή που όλοι οι υδρουσαίοι σύμβουλοι όλων των παρατάξεων ψήφισαν με γνώμονα τον τοπικισμό οι δύο Κορθιανοί σύμβουλοι (Γ. Μπακέλας και Σ, Τσαούσης) κι ένας της Χώρας (Β. Αδάμης, υδρουσαίος που εκλέχτηκε στη Χώρα) ψήφισαν μαζί τους. Για τον κ. Αδάμη λογικό: εκλέχτηκε στη Χώρα, αλλά με ψήφους της Υδρούσας. Για τον κ. Τσαούση λογικό: ως νέος και νεαρός πιο πολύ είπε ναι στον αρχηγό του παρά είπε όχι στο θέμα του δρόμου. Ακολούθησε συγκρατημένα τη "γραμμή" της ομάδας και του αρχηγού της, που γέρνει χρόνια τώρα πολιτικά στον τοπικισμό και σε μια αντιπολίτευση χωρίς όρια.

Όμως το πρόβλημα στο συμβούλιο δημιουργήθηκε από την ομάδα του κ. Λοτσάρη η οποία σκόνταψε από απειρία, από άγνοια και από τοπικισμό. Τέσσερις στους 6 ψήφισαν "αναβολή" σε μια προϋπόθεση της μελέτης. Αύριο τι θα ψηφίσουν αυτοί όταν έρθει προς έγκριση το πακέτο της χρηματοδότησης του έργου των 5-6 εκατομμυρίων ευρώ; Πάλι αναβολή; Έχουν συνείδηση πως διοικούν το νησί και δεν μπορούν να παίζουν πολιτικά με τον κ. Καπάκη που με σημαία την Πλούσκα πήρε μόνο 17%. Ήταν τρίτος ακόμα και στην Υδρούσα. Ενώ αυτοί με σημαία την Άνδρο κέρδισαν τις εκλογές και σήμερα διοικούν το νησί. Το έχουν καταλάβει;

Για τους τρεις του Λοτσάρη (Α. Μακρή, Τ. Μπιθικώτση, Ν. Μουστάκας) εμφανές πως το γύρισαν στο τοπικιστικό. Κατανοητή η αδυναμία τους στις πιέσεις που ασκεί πάνω τους το "μαχητικό" 17% του Καπάκη. Όμως ο Γ, Μπακέλας από το Κόρθι τι μπορεί να πει; Προφανώς είναι η παντελής άγνοια του θέματος και η έλλειψη κάθε πολιτικής αντίληψης για το τι θέλει το Κόρθι. Να τον πληροφορήσουμε λοιπόν (μιας και το αγνοεί) πως αν απορριφθεί η Πλούσκα την οποία στήριξε χτες (και επειδή ο Καμπανός έχει τις ανεμογεννήτριες και δεν μπορεί να εγκριθεί) η επόμενη θέση χωροθέτησης είναι στο Κόρθι! Ας εξηγήσει λοιπόν ο κ. Μπακέλας στους Κορθιανούς τοπικιστές (γιατί όλοι έχουν τους τοπικισμούς και τους τοπικιστές τους σε αυτό το μικρό νησί) γιατί στηρίζει τον Καπάκη και την Τασούλα Μαμάη, που δεν θέλουν να προχωρήσει μια μελέτη 7 χρόνων, την οποία ξεκίνησε ο Κορθιανός δήμαρχος Άνδρου Γιάννης Γλυνός! Ας εξηγήσει επίσης στους συντοπίτες του, τον κ. Τρανάκο και στον κ. Τηνιακό, με ποια κριτήρια ψήφισε ότι ψήφισε.

Είναι κακός σύμβουλος η έπαρση και η αμετροέπεια των ψήφων που πήρε. Αυτές τον οδήγησαν να συγκρουστεί και με τον δήμαρχο από το τέλος Αυγούστου όταν έμαθε πως δεν θα τον έκανε αντιδήμαρχο στην αρχή όπως αυτός ήθελε. Ο δήμαρχος έκρινε πως ήταν ακόμα άπειρος να αναλάβει τη θέση. Κι ο Μπακέλας έκκρινε να βγει πολιτικά... στο "αντάρτικο"! Έτσι μόνο εξηγείται η χτεσινή ψήφος του.

Το πρόβλημα πλέον του κ. Λοτσάρη είναι πως πρέπει να συνηθίσει πως για την ώρα θα έχει πλέον 8 συμβούλους. Με αυτούς πρέπει να διοικήσει. Έχασε πολύ νωρίς - όπως φαίνεται - τον πρώτο. Ας αναλογιστούν όλοι στο ΔΣ πως η Άνδρος έχει μια ιστορική ευκαιρία (με τις πραγματικές στηρίξεις που έχει σε όλα τα επίπεδα σήμερα) να προχωρήσει. Αν χάσει και αυτή την 4ετία οι αποστάσεις της από τους άλλους θα είναι χιλιόμετρα. Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε τι θα πράξουν όλοι στο ΔΣ μπροστά στην επερχόμενη τις επόμενες εβδομάδες αίτηση χρηματοδότησης των εκατομμυρίων ευρώ για τον ΧΥΤΥ ώστε να λυθεί το μέγα πρόβλημα των σκουπιδιών, αλλά και της καταστροφής του Στρόφιλα. Τα ψέματα τελείωσαν. Αυτοί που δεν θέλουν την δεδομένη. εγκεκριμένη, νόμιμη και υπο χρηματοδότηση λύση συγκροτούν πολιτικά ένα μπλοκ του 17%. Τόσο πήρε η Άνδρος της Ζωής του κ. Καπάκη. Οι άλλοι που ψήφισαν σε ποσοστό 83% κόντρα στις αιώνιες αναβολές και στην χωροθέτηση στο πουθενά τι λένε;

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προς ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δείτε ποιοι (ΘΕΣΜΙΚΟΙ και πρώην) έκαναν like συστηματικά από Υδρούσα μεριά προεκλογικά στον Γιαννίση για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και για να μην λέμε υποννοούμενα. Πηγαίνεται ας πούμε 23 Μαίου στον τοίχο του ΚΑΒΟΥΡΑ και δείτε ποιοι ήταν αυτοί που υποστήριζαν τον ΚΑΒΟΥΡΑ αλλά όχι τον τόπο τους...Η Ζωή είναι ένα πολύ μεγάλο σχολείο και δυστυχώς για ορισμένους.....υπάρχει ενα διαδίκτυο που δεν ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς ΑΠΟΡΙΑ που λέει...
ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όλο αυτό το αχαλίνωτο κουτσομπολιό σε βάρος ενός προσώπου που δεν απασχολεί είναι πολιτική; Ή, είναι κανιβαλισμός για να βγάλετε το προσωπικό σας άχτι;
Δυστυχώς για εσάς δεν υπάρχει όριο. Φυσικά το σχόλιο σας δεν αναρτήθηκε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Γαυριώτη που λέει "ΕΞΩ Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΑ!!!! ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!!!!"

Καλά τα λέει ο κ. Μπασαντής. Να βρείτε ποιοι τον έφεραν στην Άνδρο (Λέξη κλειδί βοήθειας= 3 Συγκεκριμένοι και θεσμικοί Υδρουσαίοι) και ποιοι τον πήγαιναν πόρτα - πόρτα και τον προωθούσαν και μετά τον παράτησαν στα κρύα του Λουτρού, έχοντας κάνει ήδη τη ζημιά να συμπαρασύρουν ψηφοφόρους προς εκείνον (σε βάρος άλλων).
Να δείτε που τους αναφέρει αυτούς και ο ίδιος πικραμένος στην ομιλία του στο Μπατσί.

Να δείτε επίσης ποιοι άλλοι υδρουσαίοι τον στήριξαν, τον συμβούλεψαν, τον συμβουλευτήκανε

Τώρα....τους την έφερε καλά-καλά και ψήφησε την διάνοιξη του δρόμου για το ΧΥΤΥ στην Πλούσκα.

Αυτοί δε που διέπραξαν αυτό το τραγικό πολιτικό έγκλημα κατά της Υδρούσας, αναρτούν σήμερα φωτογραφίες με φιλαράκια από την παράταξη του Λοτσάρη για να αποποιηθούν των ευθυνών τους.

Λάθος, ο κόσμος δεν ξεχνάει.

Οπότε κύριε Γαυριώτη να μην κράζετε τον ΚΑΒΟΥΡΑ, αλλά τους τρείς Γαυριώτες θεσμικούς και τους Μπατσιώτες δημότες που συμπαρασύρανε τόσο κόσμο σε αυτόν....

This comment was minimized by the moderator on the site

Είπε....(διαγράφεται μια βρισιά - Εν Άνδρω) που δεν έχει πάει ποτέ στη Πλούσκα να δει το ποτάμι εκεί...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είστε και εντελώς αγράμματος Γαυριώτη. Ιδού οι αποδείξεις πως έχουμε πάει στην Πλούσκα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΗΓΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΝΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΑΜΙ, έχει μόνο ρέμα πολύ μικρότερο από όλα της περιοχής:
https://www.enandro.gr/perivallon/4527-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%B1.html

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η επόμενη θέση πρέπει να είναι στα υψηλού να έχουν ωραία θέα μακριά από νερά και πηγές. (διαγράφηκε μια ύβρις κατά του Εν Άνδρω)
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αναρτήθηκε η παραπάνω ανοησία του Γαυριώτη ως πλήρης απόδειξη της ανθρώπινης κακότητας και του τοπικισμού. Ο άνθρωπος γράφει για το Υψηλού - που προφανώς δεν ξέρει που πέφτει - που έχει πλήθος επιφανειακά νερά και πηγές. Δεν ξέρει την πηγή στο Μετόχι! Δεν ξέρει την δημοτική γεώτρηση στην πλατεία απέναντι από του Μποζάκη που υδρεύει την περιοχή με νερό στα 60 μέτρα.
Δυστυχώς αυτοί είναι οι λίγοι άνθρωποι που πεισματικά αντιδρούν σε όλα και δεν τους νοιάζει αν καταστραφουν τα πάντα φτάνει να γίνει το δικό τους...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε βλάκα η επόμενη θέση είναι η Αγία Ελεούσα και όχι το Κόρθι γιατί εκεί είναι κεντροβαρής χορός άντε μπράβο βλάκα
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Η θέση Αγία Ελεούσα είναι 8η. Επόμενη θέση Καμπανός όπου ήδη είναι οι ανεμογεννήτριες, Και αμέσως μετά Κόρθι. Άρα Κόρθι. Άρα ο προηγούμενος δεν είναι βλαξ. Βλάκες ή πονηροί είναι αυτοί που ελεγαν επί τόσα χρόνια τα περί κεντροβαρούς. Ρίξε μια ματιά προς Γαύριο μεριά.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΚΑΠΑΚΗΣ, Η ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ. Ο ΚΑΠΑΚΗΣ ΚΑΙ Η Τ ΜΑΜΑΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΕΣΗ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ

This comment was minimized by the moderator on the site

Ευτυχώς που έχουμε δημοκρατία. Ευτυχώς που υπάρχουν και άλλα site πληροφόρησης. Ευτυχώς...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευτυχώς. Αλλά γιατί γράφετε εδώ εσείς και όχι στα άλλα;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro

1) Η Δημοσιογραφία είναι ένα χαμερπές επάγγελμα και ένας εθισμός χειρότερος από την ηρωίνη, ένας παράξενος, άθλιος κόσμος από απροσάρμοστους, μεθύστακες και αποτυχημένους.
2) Ο χωρίς σκέψη σεβασμός προς την εξουσία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας.
3) Η δύναμη ελκύει πάντα ανθρώπους με χαμηλή ηθική.
4) Η αξία των ανθρώπων έχει την εποχή της, ακριβώς όπως και τα φρούτα.
ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Η ανωνυμιογραφία κατά της επαγγελματικής και επώνυμης δημοσιογραφίας είναι ανηθικότητα μεγαλύτερη από την εκπόρνευση. Είναι και φασσιμός...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΛΕΟΣ Κ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ.... ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ? ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....
ΑΠΑΜΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ζητάτε έλεος για ποιο πράγμα. Ρωτάτε ποιος είμαι; ¨ρθατε στο νησί "σας" πέρσι το καλοκαίρι; Και θα ξανάρθετε του χρονοθ. Και ζητάτε έλεος και το ποιος είμαι. ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ; Και γράφετε και ψεύτικο mail!!!!
Δεν ντρέπεστε φυσικά για όλα τα ψεύτικα που λέτυε και υπογράφετε και με ψευτικο mail...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα