Ένα βήμα προς αυτόνομο Λιμενικό Ταμείο Άνδρου

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τήνου τέθηκε προς συζήτηση η διάσπαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου, που είχε εισηγηθεί και ξεκινήσει η διοίκηση του Δήμου Άνδρου επί δημαρχίας Σουσούδη με σειρά αποφάσεων το 2018. Από την μεριά της Τήνου κατατέθηκε οικονομική ανάλυση που πιστοποιεί την βιωσιμότητα του Ταμείου της Τήνου την επόμενη μέρα. Από την μεριά της Άνδρου δεν έχουμε υπόψη μας μέχρι σήμερα κάποια οικονομική ανάλυση που πιστοποιεί την βιωσιμότητα του Ταμείου της Άνδρου την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά, όπως ενημέρωσε το ΔΣ της Τήνου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου με το 13407/19-2-2019 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών ζητείται η έκδοση γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την διάσπαση του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου. Συνάμα έθεσε υπόψη του Συμβουλίου και την απόφαση του Δήμου Άνδρου με την οποία ομόφωνα αποφάσισε για την επανασύσταση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Άνδρου ως αποκλειστικό φορέα των λιμενικών υποδομών της νήσου Άνδρου, αλλά και την απόφασή με την οποία ο Δήμος Άνδρου καθόρισε τους όρους λειτουργίας του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου.

Ακολούθως ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου κάλεσε το Συμβούλιο να γνωμοδοτήσει θετικά στην σύσταση Λιμενικού Ταμείου Άνδρου διότι - όπως είπε - οι δυσκολίες και η δυσαρμονία που ανακύπτουν καθημερινά λόγω της απόστασης και της θαλάσσιας συγκοινωνίας, για τους Ανδριώτες είναι τεράστιες και σωστά ζητούν την αυτοτέλειά τους. Έθεσε δε υπόψη του Συμβουλίου και την από 24-10-2019 εισήγηση – οικονομική ανάλυση της υπαλλήλου Δεσύπρη Ελισάβετ σχετικά με την βιωσιμότητα του αυτόνομου Λιμενικού Ταμείου Τήνου με βάσει τον απολογιστικό πίνακα που θα προκύψει από τη διάσπαση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου.

Το συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη του τα ανωτέρω αποφάσισε κατά πλειοψηφία την διάσπαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου και την σύσταση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Άνδρου.

ΠΗΓΗ: Τήνος-Today

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν καταλαβαίνω την απάντηση σας στο σχόλιο μου......μάλλον απευθυνόσαστε σε άλλον ,εγώ έγραψα την πρώην ιδιότητα του κ Ματζώρου.....καληνύχτα σας........

This comment was minimized by the moderator on the site

Ξέρεις πολύ καλά ότι η απόφαση του ΣΤΕ για τον δεματοποίητη έχει βγει ....Να ζητήσουν τα ρέστα οι Ανδριωτες από τον Σουσουδη που τα άφησε όλα στο έλεος του θεού τι είχε κάνει γιατί δεν υπέβαλε μελέτη για τον δεματοποιητη? Να τα πάνε στο σπιτι του αυτός ευθύνεται για όλα
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχει βγει, αλλά δεν έχει καθαρογραφεί. Το γράψαμε. Ισχύει μόλις καθαρογραφεί.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πρώτα πρώτα κύριοι του Εν Άνδρω δεν είναι Ο Ασεπ αλλά ΤΟ Ασεπ........Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού Νόμος Πεπονή,......... .Συνεχίζω για όσους έχουν άποψη για τον κ Μαντζώρο. Λοιπόν ο κ Μαντζώρος ΔΕΝ είναι συνταξιούχος ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ αλλά συνταξιούχος ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ του κλάδου των Α/Λ αντιλαθρεμπορικών πλοίων των τελωνείων ,που είναι επανδρωμένα με ναυτικούς του εμπορικού ναυτικού.Προφανώς λοιπόν ο κ Μαντζώρος έχει κάποια άποψη για τα πλεούμενα.Τώρα εάν η θέση που τον τοποθέτησε και γράφω ''τοποθέτησε΄΄ο Δήμαρχος είναι αυτή του ΆΜΙΣΘΟΥ συμβούλου πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.Δεν ξέρω τι προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις για ΔΙΟΡΙΣΜΟ μέσω ΑΣΕΠ υπαλλήλων;;στα λιμενικά ταμεία.Όσο για τον κ Μαντζώρο εάν αποδεικνύεται ότι είναι ΑΜΙΣΘΟΣ που είναι το πρόβλημα;;;;;;;;;;;;;;;
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γράψαμε για πλάκα ο ΑΣΕΠ εννοώντας εσάς. Σας ονομάσαμε ΑΣΕΠ αστειεύομενοι. Ξέρουμε τι είναι το ΑΣΕΠ μην κουράζεστε. Όμως διαβαστε και τον διορισμό του Ματζώρου ως ΑΜΙΣΘΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ για να μην γράφετε για ΑΣΕΠ....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο κ. Ματζώρος είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος προερχόμενος από τον κλάδο των εφοριακών με μοναδικές γνώσεις και εμπειρίες, που αφορούν τις διαδικασίες και λειτουργίες διοίκησης δημόσιων οργανισμών. Η επιλογή για τη συμμετοχή του στη διοίκηση του λιμενικού ταμείου είναι η πλέον ενδεδειγμένη, καθώς η εμπειρογνωμοσύνη του αποτελεί εγγύηση αξιόπιστης και αποτελεσματικής διοίκησης του ταμείου. Είναι ευεργεσία, να υπάρχουν διαθέσιμοι τέτοιοι άνθρωποι, που να επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, οι οποίες αποτελούν απόσταγμα εμπειριών ζωής. Ακόμη περισσότερο, αποτελεί ευτύχημα να υπάρχουν άνθρωποι, όπως ο σημερινός δήμαρχος κ. Λοτσάρης, που μπορούν να διακρίνουν την διαθέσιμη εμπειρία και να προτείνουν την αξιοποιήσουν της προς όφελος του τόπου μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

τι εγινε με το ΣΤΕ για το χυτυ μαθατε κατι ????
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αναβλήθηκε για τις 4 Δεκεμβρίου 2019. Εν τω μεταξύ επίκειται η απόφαση το ΣτΕ για την Σταυροπέδα και τον δεματοποιητή. Εκεί να δούμε τι απόφαση θα υπάρξει. Αν διώξουν τον δεματοποιητή τα σκουπίδια της Άνδρου μέχρι να βρεθεί χωρος για τον δεματοποιητή μενουν στους δρόμους.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ...ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ..
ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΣ ΕΟ ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ..
ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑ...ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΩΝ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..
ΛΑΘΟΣ..ΛΑΘΟΣ ..
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ..ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ...ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ..
ΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ..ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ...
ΔΕΝ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΝΠΔΔ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑς ΚΛΠ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΧΡΗΜΑΙΤΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΝΕΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ??
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Με αφορμή στην υπό ίδρυση αυτόνομου ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ, που δυστυχώς γίνεται, προχωράει χωρίς καμμιά οικονομοτεχνική μελέτη,χωρίς κανέναν προυπολογισμό βιωσιμότητας, αλλά μόνον μ εμιά απόφαση του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρου, θέλουμε να βάλουμε, τα πιό κάτω ερωτήματα προς όλους τους υποστηρικτές αυτής της ιδέας και είναι τα εξής :

1. Να γνωρίζουμε ότι, άν απασχοληθεί στο Λιμενικό Ταμείο με πλήρη απασχόληση ωραρίου, υπάλληλος και αν εργάζεστε σε άλλη κρατική ή ιδιωτική υπηρεσία, ότι δεν θα είναι συμβατό με την κείμενη νομοθεσία
2. Τα σκάφη, όλων των τύπων και επαγγελμάτων, αν θα παραμένουν πάνω απο ένα μήνα ελλιμενισμένα στα λιμάνια ΓΑΥΡΙΟΥ-ΚΟΡΘΙΟΥ-ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ, θα πρέπει να πληρώνουν και να ‘’χωροθετηθούν’’ θέσεις και ασφαλή αγκυροβόλια, με ανάλογες τιμές ελλιμενισμού για επαγγελματικά-τουριστικά-ιστιοφόρα -μικρά σκάφη αναψυχής αναλόγως με τα μέτρα τους κλπ..κλπ.
3. Οι συντηρήσεις των φωτιστικών σωμάτων, των δεστρών, των ρεμέτζων στην θάλασσα, η απαγόρευση της μόνιμης πλαγιοδέτησης και κατάληψης χώρουτης προβλήτας απο οιονδήποτε απαγορευτική και στα 3 αυτά λιμάνια και φυσικά πρέπει ναείναι, κάτω απο τον απόλυτο έλεγχο του Λιμενικού Ταμείου Ανδρου.
4. Ο εξωραισμός της παραλίας Αμμος Γαυρίου, πρέπει να γίνει απο το λιμενικό Ταμείο Ανδρου και οι όποιες τις αρχιτεκτονικές μελέτες, για την αναβάθμιση του όλου λιμανιού, να χρηματοδοτηθούν απο αυτό.;
5. Τα έσοδα και έξοδα έσοδα,θα πρέπει να διαχωρίζονται απο τα 3 αυτά λιμάνια εποπτείας,ώστε να γίνεται, αναλογική και σωστή διαχείριση, εσόδων-εξόδων, ώστε να αποφευχθούν οι ..ενδοοικογενειακές κόντρες μεταξύ των 3 λιμένων εποπτείας του Ταμείου.
6. Τέλος, θέλω να σας επισημάνω, ότι η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, θα πρέπει να είναι σύννομη με την νομοθεσία και στο σχετικό ΦΕΚ που θα αναρτηθεί η ίδρυση και λειτουργία του, ώστε ευθύς εξ αρχής να στελεχωθεί απο διαγωνισμό τύπου ΑΣΕΠ και όχι απο τους εκάστοτε κολλητούς τη ςκάθε τοπικής, περιφρειακής κλπ εξουσίας.
Κάτι που τώρα γίνεται με τους εκπροσώπους στο ακόμη ήδη υπάρχον με την ονομασία ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝΟΥ – ΑΝΔΡΟΥ και στο νέο αυτόνομο δικό μας, δεν θα πρέπει να συνεχιστεί για κανέναν λόγο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αλλο ένα μεγαλο ΛΑΘΟΣ του Σουσουδη που θα μας ακολουθει.... Το ΛΤ Ανδρου δεν μπορει να λειτουργήσει. Υποχρεουται να στελεχωθει με προσωπικο απ τον ήδη υποστελεχομένο Δήμο Ανδρου. Με Μηχανικό, και διοικητικό προσωπικο. Να προσάπτει συμβάσεις καθαριότητας, να κανει διαγωνισμούς προμηθειών , διαγωνισμούς μικρών και μεγάλων έργων και πολλά αλλα της καθημερινότητας, που μεχρι σήμερα τα ειχαμε ΤΣΆΜΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ απο την Τήνο. Σε ολα τα παραπανω θα πρεπει να προστεθει το οτι μεχρι να συσταθουν ολα αυτα και να λειτουργησουν κανονηκα, θα περασει τουλάχιστον 1,5 χρονος. Δεν θα λειτουργεί τιποτα!!! Αγαπητε Λοτσαρη μην το προχωρήσεις!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ...Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ...ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΨΑΡΑ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΤΣΑΡΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ...ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ...ΣΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ''ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ''..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ! !
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ...ΜΕ ΤΟ ''ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ'' ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΟΤΣΑΡΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ..ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΕ ΝΕΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΕΑ .
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΥ... '' ΑΣΕΠ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ? ?
ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ...''ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙΝ ...ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ''...ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΤΖΩΡΟ , ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ , ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ,
ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ...ΑΛΛΑ .... '' ΑΣΕΠ΄΄ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΔΙΑ, ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ.
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΝΤΖΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ... ''ΓΝΩΘΕΙΝ '' ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΥΡΙΕ ΛΟΤΣΑΡΗ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ...Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΒΑΡΚΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΨΑΡΑΣ, ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙΑ...ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΥΤΩΝ ! !
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ...''ΑΣΕΠ'' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ''ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ'' .
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΛΟΤΣΑΡΗ,ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ....ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ, ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ,ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ! !

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Απίστευτο γράφετε ένα κατεβατό χωρίς να ξέρετε τίποτα. Μιλάτε για έναν άνθρωπο που δέχτηκε απλώς να προσφέρει. Και μιλάτε απαξιωτικά ενώ πρακτικά δεν έχετε ιδέα τι ακριβώς ορίστηκε να κάνει.
Ο κ. Ματζώρος είναι ΑΜΙΣΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ! Τι ΑΣΕΠ και διαγωνισμούς ονειρεύεστε για ΑΜΙΣΘΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ; Ζείτε στην Άνδρο ή στο Περού; Αλήθεια που είσαστε εσείς ο ΑΣΕΠ όταν ο Σουσούδης διόρισε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το φίλο κ. Παρασκευαΐδη; Άμισθος σύμβουλος ήταν ο Παρασκευαΐδης άμισθος και ο Ματζώρος. Ποια η διαφορά;
Θα πάει μήπως κάποιος να διαγωνιστεί για να διοριστεί άμισθος σύμβουλος; Είστε εκτός τόπου και χρόνου. Ο άνθρωπος κάνει μια δουλειά από την καλή του καρδιά. Όλα όσα γράφετε εναντίον του είναι μια αστειότητα για να μην πούμε μια αθλιότητα...
ΥΓ Ανεβάσαμε για τελευταία φορά την αθλιότητα σας για να δει η κοινωνία της Άνδρου πόσο ανόητοι και πόσο άσχετοι είναι κάτι σαν εσάς.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ...ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.

ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 5-6 ΠΛΟΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 3-4 ΑΛΙΕΩΝ, ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ...

ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΕΛΗ ΕΛΛΙΜΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΚΙΑ ΤΟ ΚΟΡΘΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ ...ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ...

Περισσότερα