ΔΙΑΛΟΓΟΣ μεταξύ εκπροσώπων αιολικών πάρκων και κάτοικων της Άνδρου...

Ανοίγει ένας διαφορετικός διάλογος για τις ανεμογεννήτριες στην Άνδρο. Την προσεχή Κυριακή 9/2 στις 10:30 το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου διοργανώνεται ημερίδα από τον Δήμο Άνδρου, τον Πολιτιστικό Οργανισμό ΑΥΛΑ και την Κοι.ΣΕ.π συζήτηση με θέμα οι «ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ».

Την ημερίδα θα συντονίσει ο καθηγητής Εμμανουήλ Μαθιουλάκης, διευθυντής Ερευνών στο εργαστήριο Ηλιακών και άλλων ενεργειακών συστημάτων του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν εκπρόσωποι όλων των αδειοδοτημένων αιολικών πάρκων στην Άνδρο. Ειδικότερα αναμένονται – όπως μάθαμε - να έρθουν και να μιλήσουν ο Διευθύνων Σύμβουλος επιχείρησης ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ (αιολικό πάρκο Καμπανού), εκπρόσωπος της Greek Wind Power (αιολικό πάρκο Φραγκάκη), Πρωτέργια/Μυτιληναίος (αιολικό πάρκο Ράχη Κορθίου), ΕΝΤΕΚΑ (αιολικό πάρκο Καλυβαρίου), κ.ά,

Προφανώς θα τεθούν για πρώτη φορά επί τάπητος όλα τα ερωτήματα που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη στην Άνδρο όλα αυτά τα χρόνια. Επιπλέον θα υπάρξει συζήτηση μεταξύ των κατοίκων και των επενδυτών ώστε τουλάχιστον να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο για το τι θέλει η κάθε πλευρά.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καμμια μίζα θα μοιράσουν στον απλό λαό...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το πρώτο μέρος του σχολίου σας δείχνει την κατάντια μερικών "λαϊκών λαϊκιστών" που έχουν μάθει να ζουν με μιζες. Το δεύτερο μέρος αν το δημοσιεύσουμε μπορεί να δεχτούμε μηνύσεις. Υπάρχει κάποιος λόγος να μπλέξουμε για έναν σαν εσάς που έχει μάθει στις αρπαχτές;
Το ότι υπογράφετε Γαυριώτης προσβάλει το Γαύριο αν δεν το καταλάβατε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro