ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΚΑΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΠΑΚΗ

 

Στην μέχρι σήμερα πολύχρονη καριέρα μας ως δημοσιογράφος του Αθηναϊκού Τύπου, αλλά και ως ακαδημαϊκός ερευνητής των ΜΜΕ, ουδέποτε βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να φτάσουμε σε τέτοιας μορφής και ακρότητας αντιπαράθεση σαν αυτή που δεχθήκαμε και δεχόμαστε αυτή την εποχή στην Άνδρο. Δυστυχώς το επίπεδο της αντιπαράθεσης έχει ξεφύγει προ πολλού από τα όρια της πολιτικής στο ποίο οφείλει να κινείται και έχει φτάσει σε ακραίες προσωπικές επιθέσεις, απίστευτα υπονοούμενα, ψευδολογίες και συκοφαντίες. Μέχρι σήμερα όλα αυτά τα αντιπαρήλθαμε με πολιτικά επιχειρήματα. Ο κ. Καπάκης, που πρωτοστάτησε σε όλα αυτά, δεν επιβραβεύτηκε για την ακραία τακτική του μεταξύ 2015 και 2019. Το 17% ήταν η αποτύπωση της περιορισμένης δυναμικής του στο νησί. Οι κραυγές του περί διχασμού περιορίστηκαν στον κύκλο του. 

Τα όσα συνέβησαν μετά από ένα ήρεμο διαδικτυακό Δημοτικό Συμβούλιο στις 27 Απριλίου 2020 είναι γνωστά. Ένα έγκαιρο ρεπορτάζ του Εν Άνδρω έδειξε με νηφάλιο και πολύ προσεκτικό τρόπο πως η αντιπολίτευση απλώς πελαγοδρομούσε στο θέμα των ανεμογεννητριών κατέληξε την επομένη σε μια απάντηση του κ. Καπάκη με ύβρεις, ακραίους χαρακτηρισμούς, συκοφαντικούς ισχυρισμούς και ψευδείς καταγγελίες. Αποδείξαμε την επομένη με τεκμηριωμένες απαντήσεις όλα τα ψέματα. Και αντικρούσαμε με πολιτικά επιχειρήματα τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Ο κ. Καπάκης δεν πτοήθηκε και συνέχισε με νέα κείμενα του και νέα υπονοούμενα. Του απάντησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ε. Μπάλλας και ανέλαβε την ευθύνη ενεργειών κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, αλλά και κατοπινών σχολίων στο Εν Άνδρω. Όμως ο κ. Καπάκης έκανε πως δεν κατάλαβε...

Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής των πολιτικών επιχειρημάτων. Είμαστε πλέον ένα βήμα πριν την προσφυγή μας στη δικαιοσύνη. Ως γνωστό οι πολιτικές διαφορές δεν θα πρέπει να λύνονται στα δικαστήρια. Όταν όμως είναι πολιτικές διαφορές. Όχι όταν ένα ακατάσχετο προσωπικό υβρεολόγιο, πλήθος ακραίων προσωπικών χαρακτηρισμών νομικά κολάσιμο. Όταν είναι μια σειρά ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές σε γεγονότα που δεν συνέβησαν και σε πράξεις που δεν έγιναν. Απαντάμε σήμερα λοιπόν με μια εξώδικη διαμαρτυρία πρόσκληση πριν την προσφυγή μας στη δικαιοσύνη...

Ο διαχειριστή του Εν Άνδρω

..............................................................................................................................

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ  ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Αδαμαντίου  Μπασαντή του Σταματίου,  κατοίκου Υψηλού  Ανδρου 

ΚΑΤΑ

Ιωάννη Καπάκη του Γεωργίου, δημοτικού συμβούλου Ανδρου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «Η Άνδρος της ζωής μας», ατομικώς και ως διαχειριστού – ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας – ιστότοπου https://androstiszoismas.blogspot.com»,  της σελίδας στον κοινωνικό ιστότοπο “facebook”, «Η Άνδρος της Ζωής μας» (ομάδα)  και της σελίδας στον κοινωνικό ιστότοπο “facebook” «Άνδρος της Ζωής μας”,  κατοίκου Απροβάτου Άνδρου

 ________________________________

Ως διαχειριστής – ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας – ιστότοπου https://androstiszoismas.blogspot.com», της σελίδας στον κοινωνικό ιστότοπο “facebook”,  «Η Άνδρος της Ζωής μας» (ομάδα 7.100 μελών) και της σελίδας στο κοινωνικό ιστότοπο “facebook”« Η Άνδρος της Ζωής μας» δημοσιεύετε  σε αυτές προσωπικά σας άρθρα ή τρίτων και συχνά ανώνυμα, με σκοπό τη διάδοση ειδήσεων και  την ενημέρωση των αναγνωστών σας περί των απόψεών σας. Οι αναγνώστες σας στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κάτοικοι και δημότες Ανδρου και η θεματολόγια σας συνήθως αφορά “αυτοδιοικητικά” ζητήματα του νησιού καθώς είστε επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Συχνά στα άρθρα σας και στις ανακοινώσεις σας στις άνω ιστοσελίδες αναφέρεστε στο πρόσωπό μου με μειωτικό τρόπο, με ύβρεις και συκοφαντίες, αποφεύγοντας όμως να με κατονομάσετε, ρητά, αναφέροντας με ως “ο κίτρινος τύπος”, “ο κίτρινος”, προφανώς προκειμένου να αποφύγετε την δίωξη σας από εισαγγελικές και δικαστικές αρχές. Πάντοτε όμως η περιγραφή για το πρόσωπό μου και το μένος που διακρίνει τους ισχυρισμούς σας, δεν αφήνει καμία αμφιβολία στον αναγνώστη, ότι αναφέρεστε σε μένα και  ο οποίος είμαι ιδιοκτήτης και διαχειριστής του ιστότοπου  ”Εν Ανδρω”.

Την 27η Απριλίου 2020 διεξήχθη, στο Δημαρχείο της Ανδρου  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου, με τηλεδιάσκεψη, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της διάδοσης του Convid-19 με θέμ την εγκατάσταση Ανεμογεννητριών στο νησί.

Παρακολούθησα τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από πρόσκληση του κου Ελευθερίου Μπάλλα, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Ανδρου στα μέσα ενημέρωσης του νησιού, μεταξύ των οποίων είναι και το «Εν Άνδρω».

Την 28η Απριλίου 2020 αναρτήσατε στο Blog της δημοτικής παράταξής σας   δημοσίευμα, το οποίο κοινοποιήσατε σε όλες τις ιστοσελίδες σας, το οποίο περιέχει πλήθος ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών σε βάρος μου. Συγκεκριμένα δημοσιεύσατε άρθρο με τίτλο «O ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΔΙΧΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ» και με  πηχιαίους τίτλους σε πλαίσιο:“Κίτρινος τύπος”.

Στο άνω δημοσίευμα με απαξιωτικό ύφος, ύβρεις και συκοφαντικούς ισχυρισμούς αναφερθήκατε για το πρόσωπό μου, επί λέξει: «Οπως ήταν αναμενόμενο ο γνωστός πρασινοκίτρινος παπαγάλος παρουσίασε τη σχετική συζήτηση στο ΔΣ της 27/4/20 για τις ανεμογεννήτριες σαν υποχώρηση της αντιπολίτευσης στο θέμα αυτό. Το πόσο ψεύτης είναι και στημένος στο θέμα των αιολικών πάρκων, φαίνεται και από βλακεία του που βιάστηκε να γράψει (όπως πάντα που ο ίδιος γράφει και ο ίδιος απαντάει στα σχόλια με διάφορα  ψευδώνυμα) πριν ακόμα κυκλοφορήσει το βίντεο της συνεδρίασης. ΣΧΟΛΙΑ σαν πολίτης με ψευδώνυμο “Ουρά στα σκέλια” . ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ. Πως βρε κίτρινε ο δήθεν πολίτης αυτός έμαθε το τι ειπώθηκε, χωρίς να υπάρχει το βίντεο της συνεδρίασης στο διαδίκτυο? Η απάντηση γνωστή. “ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ’.Το ότι βρισκόταν ο κίτρινος μέσα στο Δήμο την ώρα της τηλεδιάσκεψης είναι γνωστό και προφανώς μη τηρώντας τα μέτρα ασφαλεία λόγω κορονοιού, διότι στην ίδια αίθουσα του Δήμου, ήταν και όλα τα άτομα της συμπολίτευσης σύνολο 8, με τον πρόεδρο της κοινότητας Λαμύρων 9, την κα Χαβιάρου 10, τον κ, Νικολάου 11, τον κίτρινο παπαγάλο 12 και ίσως και κάποιοι άλλοι από τους γνωστούς παρατρεχάμενους, όλοι μαζί σε ένα μικρό κλειστό χώρο και χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης, όπως φαίνεται και στο βίντεο. ……...Το ότι συντάσσεται όλη η συμπολίτευση πίσω από τα κίτρινα δημοσιεύματα αυτού του ατόμου που σας στηρίζει είναι πλέον γνωστό σε όλη την Ανδρο ...».

Με το άνω υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα, χωρίς καμία  επιφύλαξη για τους αναφερόμενους σε αυτό ψευδείς και συκοφαντικούς σε βάρος μου,  από δόλο και από πρόθεση με εξυβρίσατε αποκαλώντας  με ως “κίτρινος τύπος” ως “κίτρινος” δημοσιογράφος, “κιτρινοπράσινος παπαγάλος” και με δυσφημήσατε και με συκοφαντήσατε δήθεν “καταγγέλλοντας” ισχυριζόμενος ψευδώς πως ως  δημοσιογράφος και διαχειριστής του «Εν Άνδρω» βρισκόμουν στην “ίδια αίθουσα του Δήμου” (του Δημαρχείου)  όπου  βρίσκονταν και μέλη του του Δημοτικού Συμβουλίου και ότι δήθεν έτυχα  προνομιακής μεταχείρισης από τη Δημοτική Αρχή, η οποία δήθεν μου επέτρεψε να παρίσταμαι στην άνω συνεδρίαση, παραβιάζοντας  τα μέτρα για την αντιμετώπιση του Convid-19, εν γνώσει, ότι αυτό ήταν παντελώς ψευδές και έτσι βλάψατε την τιμή και την υπόληψή μου. Προβάλατε και διαδώσατε, διαδικτυακά μέσω των ιστοσελίδων σας, τον άνω ψευδή ισχυρισμό με αποκλειστικό σκοπό να με συκοφαντήσετε και να με διασύρετε και  να βλάψετε την  τιμή και την υπόληψή μου, αναφέροντας προς επίρρωση του ψευδούς ισχυρισμού σας ότι όχι μόνον βρισκόμουν στο δημαρχείο αλλά και χωρίς μέτρα προφύλαξης όπως φαίνεται στο βίντεο:  “….τον κίτρινο παπαγάλο 12 και ίσως και κάποιοι άλλοι από τους γνωστούς παρατρεχάμενους, όλοι μαζί σε ένα μικρό κλειστό χώρο και χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης όπως φαίνεται και στο βίντεο..».  

Επιπλέον στο ίδιο δημοσίευμα ισχυριστήκατε και πάλι ψευδώς, εν γνώσει του ψεύδους σας και με σκοπό να με συκοφαντήσετε ότι ο ίδιος γράφω τα σχόλια μου, με διάφορα ψευδώνυμα και πριν ακόμη κυκλοφορήσει το βίντεο της συνεδρίασης, ΣΧΟΛΙΑ σαν πολίτης με το ψευδώνυμο “Ουρά στα σκέλια”!!!, αναφέροντας μάλιστα μειωτικούς και εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς όπως “ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ” και “Η απάντηση γνωστή: “ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ”.

Στις 30ην Απριλίου 2020 ο Δήμαρχος Ανδρου κος Δ. Λοτσάρης δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του στον κοινωνικό ιστότοπο “facebook” απάντηση στο ανωτέρω υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμά σας, αναφέροντας για εμένα: «Ο κ. Δ. Μπασαντής  είχε ζητήσει κι είχε κληθεί να παρακολουθήσει, ως επαγγελματίας δημοσιογράφος (μέλος της ΕΣΗΕΑ και διαχειριστής του “Εν Άνδρω”) το συμβούλιο της 27ης Απριλίου 2020, το οποίο θα γινόταν με τηλεδιάσκεψη, όπως και άλλοι εκπρόσωποι ΜΜΕ του νησιού. Για τεχνικούς λόγους δεν κατέστη δυνατόν να συνδεθεί στην τηλεδιάσκεψη. Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του παρείχαν από κάποιο σημείο τηλεφωνική πρόσβαση, μέσω της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής του Δημαρχείου με το τηλέφωνο της οικίας του στο Υψηλού Άνδρου, γεγονός που ευκόλως αποδεικνύεται μέσω των τηλεφωνικών παρόχων σταθερής τηλεφωνίας και το οποίο θα ζητήσουμε να γίνει τις επόμενες μέρες.». Παράλληλα, με την απάντησή του, σας κάλεσε να ανακαλέσετε, άμεσα, όσους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς αναφέρονται στο δημοσίευμά της 28ης/4/2020 στο Blog  σας “H Ανδρος της Ζωής μας” καθώς η αναλήθεια των ισχυρισμών σας αποδεικνύεται χωρίς αμφισβήτηση από τους παρόχους σταθερής τηλεφωνίας της οικίας μου και του Δημαρχείου  και από τις μαρτυρίες του Προέδρου και του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και του τεχνικού που χειριζόταν την τηλεδιάσκεψη.

Παρόλα αυτά, εσείς, όχι μόνο δεν συμμορφωθήκατε, αλλά την ίδια ημέρα (30-04-2020) προβήκατε σε δημοσίευση νέου άρθρου στο ίδιο Blog “H Ανδρος της Ζωής μας”, με τίτλο «Μία οφειλόμενη απάντηση» εμμένοντας  στον ψευδή ισχυρισμό σας και αποφεύγοντας να κάνετε ρητή αναφορά, ότι λανθασμένα είχατε αναφέρει ότι παρευρισκόμουν στο Δημαρχείο στις 27/4/2020.

Στη συνέχεια και αφού ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Ελ. Μπάλλας ανήρτησε ανακοίνωση στο “Εν Άνδρω” στις 5/5/2020 στην οποία δήλωσε απερίφραστα ότι δεν βρισκόμουν στο Δημαρχείο κατά τη συνεδρίασης της 27/4/2020  και ότι δεν ήμουν εγώ ο συντάκτης του σχολίου «Με την ουρά στα σκέλια» το οποίο ψευδώς ισχυριστήκατε με στόχο την κατασυκοφάντηση μου, αλλά διεκδίκησε αυτός την πατρότητα του (για το εν λόγω σχόλιο υπάρχει στο site Εν Άνδρω και συγκεκριμένο IP – το οποίο θα καταθέσουμε σε περίπτωση ποινικής δίκης εναντίον σας - που δεν έχει καμία σχέση - όπως γράψαμε κατ’ επανάληψη με εμάς), αντί να ανακαλέσετε τις ύβρεις και τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σας, απλώς “προσπεράσατε” το ψευδές θέμα που εσείς δημιουργήσατε σε βάρος μου με αποκλειστικό σκοπό να πλήξετε εμένα προσωπικά και τον ιστότοπο “Εν Άνδρω”.

Ακολούθως, στις 5/5/2020 στην ιστοσελίδα “Η Ανδρος της ζωής μας” στο facebook αναρτήσατε δημοσίευμα όπου αντί να ανακαλέσετε όσα ψευδή και συκοφαντικά αναφέρατε για το πρόσωπό μου στο δημοσίευμά σας της 28/4/2020, ισχυριστήκατε “ότι μετά το Δήμαρχο τη σκυτάλη υπεράσπισης του διαχειριστή του “Εν Ανδρω” δυστυχώς ανέλαβε και ο Πρόεδρος του Δ.Σ.” εμφανίζοντάς με, ως κατηγορούμενο ο οποίος έχει διαπράξει παράνομη πράξη και ο οποίος χρήζει υπεράσπισης!!

Και ενώ είχατε αναφέρει στο δημοσίευμα της 28/4/2020 όλους τους μειωτικούς, υβριστικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς για το πρόσωπό μου δηλώσατε α) ότι “δήθεν” δεν περιμένατε ότι θα αναγόταν σε μείζον θέμα η παρουσία ή όχι του “διαχειριστή” (δηλ. εμένα) στην αίθουσα, ενώ εσείς ο ίδιος το είχατε αναγάγει στο βασικό ζήτημα για τη συνεδρίαση της 27/4/2020 θέτοντας τίτλο στο δημοσίευμα “Ο κίτρινος διχαστής του νησιού ξαναχτύπησε κάνοντας το άσπρο μαύρο” και με πηχιαίους μάλιστα τίτλους σε πλαίσιο “Κίτρινος τύπος” και β) δείχνοντας ‘δήθεν” συγκαταβατικότητα ότι αποδέχεστε την μαρτυρία του Προέδρου του Δ.Σ και του Δημάρχου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δήθεν σας όφειλαν μία απολογία ή μια μαρτυρική κατάθεση, ενώ εσείς είχατε παρανομήσει, διαδίδοντας ψευδείς ισχυρισμούς ως αληθείς σχετικά με την παρουσία μου στο χώρο του Δημαρχείου στις 27/4/2020 και ότι δήθεν εγώ απαντούσα στα σχόλια μου μου με το ψευδώνυμο “Με την ουρά στα σκέλια” . 

Πέραν των κατάφωρων ύβρεων, των δυσφημιστικών και συκοφαντικών ισχυρισμών σας για το πρόσωπό μου, οι οποίοι αναφέρονται στο από 28/4/2020  δημοσίευμά σας και που συνιστούν αδικήματα διωκόμενα από το νόμο, ο τρόπος και το ύφος που αυτοί διατυπώθηκαν και διαδόθηκαν εκφεύγουν των ορίων της ευπρέπειας που επικρατεί στο δημόσιο λόγο και ουδόλως ήταν απαραίτητα προκειμένου να παρουσιάσετε την άποψή σας για την συνεδρίαση του Δ.Σ της 27/4/20 σχετικά με το ζήτημα των ανεμογεννητριών.

Ο σκοπός σας να με πλήξετε ηθικά και να προσβάλετε την τιμή και την υπόληψή μου,  αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στο δημοσίευμα της 28/4/2020  με αποκαλείτε  “κιτρινοπράσινο παπαγάλο”,  “κίτρινο διχαστή και “κίτρινο τύπο” ενώ στη συνέχεια και αφού αποκαλύφθηκε το ψεύδος των ισχυρισμών σας στις επόμενες αναρτήσει σας με αποκαλείτε “ο διαχειριστής” του “Εν Ανδρω”.

Με όλες τις ανωτέρω δημοσιεύσεις σας έχετε τελέσει σε βάρος μου τα αδικήματα της εξύβρισης, της δυσφήμισης και της συκοφαντικής δυσφήμησης, αφού διαδώσατε τους ψευδείς ισχυρισμούς σας εμφανίζοντάς τους ως αληθείς, εν γνώσει της αναλήθειας τους και μάλιστα με μειωτικό ύφος διατυπωμένους, προσβάλλοντας κατ΄ επανάληψη την τιμή μου και την υπόληψή μου, ως ατόμου και ως δημοσιογράφου και διαχειριστή του “Εν Ανδρω”, προκαλώντας μου ηθική βλάβη.

Με την παρούσα μου ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ, εντόνως, για τη παραπάνω παράνομη σε βάρος μου συμπεριφορά σας, σας ΚΑΛΩ όπως, εντός προθεσμίας είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από την επιδόσή της,  ως κάτοχος και διαχειριστής στην προσωπική σας σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «facebook», στην ιστοσελίδα– ιστότοπο https:// androstiszoismas.blogspot.com», στην σελίδα στον κοινωνικό ιστότοπο “facebook” «Η Άνδρος της Ζωής μας» (ομάδα) καθώς και στη σελίδα στον κοινωνικό ιστότοπο “facebook” « Άνδρος της Ζωής μας»: Να ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ - ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ τους ανωτέρω αναφερομένους υβριστικούς δυσφημιστικούς και συκοφαντικούς σε βάρος μου ισχυρισμούς σας στις από 28-4-2020 και 30-04-2020 και 5-5-2020 αναρτήσεις σας και ΝΑ παραλείπετε στο μέλλον τη   δημοσίευση υβριστικών, δυσφημιστικών και  συκοφαντικών, ισχυρισμών σας σε βάρος μου άλλως και σε αντίθετη περίπτωση σας ΔΗΛΩΝΩ ότι θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ενώπιον ποινικών και αστικών δικαστηρίων.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τον Ιωάννη Καπάκη του Γεωργίου, δημοτικό σύμβουλο Ανδρου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «Η Άνδρος της ζωής μας», ατομικώς και ως διαχειριστού – ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας – ιστότοπου https://androstiszoismas.blogspot.com»,  της σελίδας στον κοινωνικό ιστότοπο “facebook”, «Η Άνδρος της Ζωής μας» (ομάδα)  και της σελίδας στον κοινωνικό ιστότοπο “facebook” «Άνδρος της Ζωής μας”,  κάτοικο Απροβάτου Άνδρου, για γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας αυτήν ολόκληρη στην σχετική έκθεση επίδοσης της.   

Υψηλού Ανδρου,  11/5/2020

Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΙΑΜΑΤΡΥΡΟΜΕΝΟΣ,  ΚΑΛΩΝ και ΔΗΛΩΝ

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

καλησπέρα.
Διαβάσαμε την απάντηση του κ. Καπάκη -σχετικά με τα εξώδικα- που δημοσιεύτηκε αλλού, ισχυριζόμενος ότι τα 2 εξώδικα γίνονται "με σκοπό να μας φιμώσουν"..
Ωστόσο, τα εξώδικα -απ' ότι διαβάσαμε- τον εγκαλούσαν κυρίως στο να μην ψεύδεται.
Συνεπώς, αν δεν ψεύδεται, που είναι το πρόβλημα;
Νομίζουμε ότι δικαστικά θα δικαιωθεί και εφόσον δεν έγραψε κάποιο ψέμα, δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Ωστόσο, επειδή για αυτό το ταλαίπωρο νησί δεν περισσεύει κανείς, θα πρέπει αυτά να τελειώνουν μια και καλή και όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση, να συστρατευτούν για το καλό του.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο κύριε Διαμαντή πρέπει επιτέλους ορισμένοι να λογοδοτήσουν διότι πλέον έχει χαθεί ο έλεγχος και ο καθένας λέει και κανει ότι θελει προσβαλοντας ειρωνευοντας με ψεύδη και συκοφαντιες χωρίς επιπτώσεις.Σειρα να πάρει και ο Σουσουδης σιγά σιγά

This comment was minimized by the moderator on the site

Ε, από τον καιρό των δραχμών έως σήμερα, τα δικά σου λεφτά φαγώθηκαν και του άλλου τα χρέη παραγράφηκαν..
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αλλά δεν ξεχάστηκαν. Αυτό έχει σημασία. Γιατί κάποπιος νομίζει πως ξεχάστηκαν.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Από τον καιρό των δραχμών έως σήμερα....αναβροχιά...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μπα μην το λέτε. Είναι κάτι χιλιάδες ευρώ από το βιβλίο ιστορίας της Άνδρου που γράψαμε με τον Σ. Μ. Καμπάνη κι έκανε δύο εκδόσιες και ακόμα πουλάει. Το ακριβές ποσό το ξέρει το λογιστήριο του Γ. Δαρδανού.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Βαρα τε βιολιτζηδες

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΌ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ, ΕΝΑΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΌ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Παρακαλούμε. Προς πληροφόρηση σας μόνο από συγγραφικά δικαιώματα πωλήσεων των βιβλίων μας (κατατεθειμένα και στην εφορία) έχουμε κερδίσει 16.000.000 δρχ. Τόσα ακριβώς χρώσταγε δημοτικός σύμβουλος μόνο σε έναν από τους τρεις δανειστές του όταν έφευγε από Άνδρο πριν χρόνια και δεν τα επέστρεψε ποτέ και που κάνει σήμερα τον έξυπνο.
Αυτά. Και μην βιάζεστε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ...