Αρματαγωγό αγκυροβόλησε στο Μπατσί...

Αρματαγωγό του ελληνικού στόλου αγκυροβόλησε σήμερα το μεσημέρι έξω από το Μπατσί δημιουργώντας κύμα ενθουσιασμού στους λουόμενους της παραλίας για μια ακόμα φορά. Το πλοίο θα είναι στην περιοχή μας στα πλαίσια της εμφανούς παρουσίας του Πολεμικού Ναυτικού μας σε όλο το Αιγαίο αυτές τις μέρες που ο σουλτάνος και τα σουλτανόπουλα του επιχειρούν με φοβέρες και σουλάτσα να κάμψουν το φρόνημα του ελληνικού στόλου και των Ελλήνων.

Η ένταση και η κλιμάκωση των ημερών από την μεριά της νεο-Οθωμανικής Τουρκίας αντιμετωπίσθηκε εξαιρετικά και από τον ελληνικό στόλο όταν και όπου έπρεπε. Τα στοιχεία που διέρρευσε το υπουργείο Άμυνας αποδεικνύουν την ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, που επιβεβαιώθηκε χωρίς αστείους κομπασμούς περί "μαθημάτων", στα οποία κατέφυγε ο Ερντογάν αντιστρέφοντας την πραγματικότητα μετά τον εμβολισμό από την ελληνική της τουρκικής φρεγάτας στη Μεσόγειο και της νίλας του τουρκικού υποβρυχίου που εντοπίστηκε και προσπάθησε ανεπιτυχώς να κρυφτεί κοντά στην Άνδρο. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

σχετικά με το "κύμα ενθουσιασμού" προκειται για δική σας χαρά που δεν εκφράζει τους λουόμενους, δεν είμαστε όλοι πολεμοχαρείς κ συχνά αγκυροβολεί στο Μπατσί πολεμικό πλοιο χρόνια τώρα
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Άραγε είναι πολεμοχαρείς όσοι ήταν στα πολεμικά πλοία και αεροπλάνα αυτές τις δύσκολες μέρες που η Τουρκία προβαίνει σε προκλήσεις στην Μεσόγειο; Ή, τα εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που πλημμύρισαν τα social media;
Κατά τη γνώμη σας ο πατριωτισμος είναι για πολεμοχαρείς. Ενδιαφέρουσα άποψη!...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Aν μη τι άλλο με τους τσαμπουκάδες του Ερντογάν ενισχύεται το φρόνημα των Ελλήνων πολυμέτωπα.Και από τις διπλωματικές κινήσεις προς τους εταίρους στο ΝΑΤΟ-Ε.Ε(λίγοι βέβαια οι πραγματικοί σύμμαχοι-VIVE LA FRANCE) αλλά κυρίως από την ταχεία ανάπτυξη όχι μόνο του στόλου αλλά και του στρατού στις ευαίσθητες περιοχές και όλων υπό την ομπρέλα των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας(μπράβο σε ''αυτούς'' που καθημερινά τους ''εκπαιδεύουν'' και τους κρατούν σε εγρήγορση και πολεμική ετοιμότητα χρόνια τώρα).
Ο Ρετζέπ προσδοκά με την τακτική αυτή να μας παρασύρει σε θερμό επεισόδιο ή και κάτι μεγαλύτερο για να μας καθίσει στο τραπέζι της μοιρασιάς έχοντας επάνω το πιστόλι σαν διαπραγματευτικό ατού. Εκείνο που αναφέρει στο ακροατήριό του αλλά και μέσω όλων των κυβερνητικών ''νταήδων'' είναι η σίγουρη νίκη του οθωμανικού ασκέρ(το οποίο έχει αποψιλώσει από τα έμπειρα στελέχη από τον διωγμό που εξαπέλυσε μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα).Βέβαια γνωρίζει αλλά δεν μολογάει ότι ο Εβρος είναι άτρωτος και στα μεγάλα κοντινά του νησιά που έχει μαζευτεί σχεδόν το σύνολο των αρμάτων μάχης των αντιπυραυλικών συστοιχιών και των ειδικών δυνάμεων, η χώνεψη θα του πέση βαρειά. Σε βραχονησίδες(τύπου Ιμια ή Καστελόριζο) ευελπιστεί και εστιάζει για να αποκτήση υφαλοκρηπίδα (αυτήν που τώρα αρνείται σε αυτά).
Είναι ικανό το Π.Ν και η Π.Α να αποτρέψουν κάτι τέτοιο ή να το κάνουν εξαιρετικά δύσκολο ή με τίμημα αρκούντως υψηλό κάπου αλλού;
Πάντως η Α.Μεσόγειος είναι η χρυσή ευκαιρία του απρόβλεπτου Ταγίπ που βλέπει τα δημοσκοπικά του στο ναδίρ, τη λίρα με ισοτιμία 9/1 με το euro(ιστορικό χαμηλό όλων των εποχών) και αισθάνεται παραγκωνισμένος στο ενεργειακό παιχνίδι της Α.Μεσογείου και στριμωγμένος στα εσωπολιτικά του.
Η φίλη μας και προεδρεύουσα της Ε.Ε κ.Μέρκελ όπως και ο κ.Στόλτενμπέργκ δεν θέλουν να τραβήξουν το αυτάκι του χαιδεμένου τους νταή, ακόμα και για την εξώφθαλμη στρατιωτική εμπλοκή του στη Λιβύη και την παραβίαση της Κυπριακής ΑΟΖ(ο καθένας για δικούς του λόγους).
Η Γαλλία σύμφωνα με την WELT στοχεύει στο ξεκαθάρισμα των περίπλοκων σχέσεων της περιοχής και ειδικά ποιός έχει το πρόσταγμα στην Α.Μεσόγειο και πως αντιδρά στην νεοθωμανική βουλιμία του Ερντογάν.
Αν και τα ενεργειακά αποθέματα της δεσμευθείσης(αλλά και της ευρύτερης) με navtex περιοχής είναι ακόμα άγνωστα η Ελλάδα δεν πρόκειται να απεμπολήση την υποθαλάσσια προίκα της υφαλοκρηπίδος της.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτο το «κύμα ενθουσιασμού» με συμπαθάτε κιόλας, αλλα πως εκδηλώθηκε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κρίμα που δεν είσαστε με τον κοσμο που σχολίαζε το γεγονός...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν καταλαβαίνετε τα αυτονόητα.
Σας παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα - υπενθυμίση.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες και επιβάλουν υψηλό ηθικό, πατριωτικό φρόνημα, πίστη στις Ένοπλες Δυνάμεις. Μην δημοσιεύετε ή κοινοποιείτε φωτογραφίες ή βίντεο από μετακινήσεις υλικού ή προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων ανά την επικράτεια στα πλαίσια της κινητοποίησης που λαμβάνει χώρα. Οποιαδήποτε πληροφορία ανεβάσετε στα κοινωνικά δίκτυα δύναται να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως από τον εχθρό.

Επίσης, μεγάλη προσοχή στα δημοσιεύματα και στις πληροφορίες που διακινούνται. Ο εχθρός δύναται να πραγματοποιεί πληροφοριακές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τι σχέση έχουν τα παραπάνω με εμφανείς κινήσεις ανόδου του φρονήματος του κόσμου; Δεν μιλάμε για την πρώτη γραμμή. Δεν μιλάμε για επιχειρήσεις. Μιλάμε για εμφανή αγκυροβόληση που στόχο έχει την παρουσία. Πως και δεν το καταλάβατε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Τα κοιτάσματα τα μοίρασαν η ακόμα ψάχνουν να βρουν πως θα το ανακοινώσουν χωρίς να τους πάρουμε με τις πέτρες;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μόλις σήμερα τα μοίρασαν στην ελληνική βουλή όταν εγκρίθηκε η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου. Πως και δεν το μάθατε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro