Πολιτικό δείπνο με σημαντικά συμπεράσματα για την Άνδρο

Στο δείπνο που περιλάμβανε παραδοσιακά ανδριώτικα εδέσματα παραβρέθηκαν οι Δ. Λοτσάρης, Δ. Γιαννίσης, Λ. Μπάλλας, Μ. Βενετίκη, καθώς και ο Γ. Μαλταμπές με τη νέα σύζυγό του Μ. Στεφανή. Τους πάντρεψε τον περασμένο μήνα ο καπετάνιος... 

Την προηγούμενη φορά που έγινε πολιτικό δείπνο στο επιβλητικό σπίτι στις Στενιές του καπετάν Γιαννούλη Καμπάνη και δημοσιοποιήθηκε ήταν ακριβώς ένα χρόνο πριν. Η σημερινή διοίκηση είχε μόλις αναλάβει την εξουσία και ο καπετάνιος είχε μόλις προχωρήσει στην χορηγία της μελέτης του Δημοτικού Σχολείου Χώρας.

Με την ευκαιρία του γεγονότος της χορηγίας κάλεσε συμπολίτευση και αντιπολίτευση και ζήτησε από όλους να βοηθήσουν για το καλό της Άνδρου. Παρόντες οι Λοτσάρης, Σουσούδης και πολλοί άλλοι. Είχε κληθεί και ο Καπάκης, είχε αποδεχτεί, αλλά μετά δεν πήγε με την δικαιολογία «τι θα πουν οι δικοί του»!!! Πήγε όμως την επομένη με τον Β. Αδάμη σε ένα πριβέ πολιτικό δείπνο, που μαθεύτηκε, αλλά δεν ανακοινώθηκε.

Ανάμεσα σε όσα είπε δημόσια πέρσι τέτοια εποχή ο Γ. Καμπάνης ήταν πως στην 5ετία Σουσούδη είχε βοηθήσει οικονομικά τον πρώην δήμαρχο για να κάνει έργο. Τα χρήματα δόθηκαν όμως κανείς δεν έμαθε το ποσό και το έργο. Ο κ. Καμπάνης διακριτικά δεν είπε ποσό. Και ο κ. Σουσούδης διακριτικότερα παραδέχθηκε πως μεν έλαβε χρήματα, αλλά δεν είπε δε το ποσό. Kαι το κυριότερο "διακριτικότερα" αποσιώπησε το ποιο έργο έγινε με τα χρήματα που του δόθηκαν!!!

Όλα αυτά είναι γνωστά γιατί είχαν γραφεί πάλι. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως στο χτεσινοβραδινό δείπνο ο καπετάνιος ευχαριστημένος για το έργο της δημοτικής αρχής Λοτσάρη προανήγγειλε και νέα χορηγία για έργο που θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες μέρες, αμέσως μετά τις υπογραφές. Και εξήγησε πως βλέποντας τα έργα που έχει ξεκινήσει ο νέος δήμαρχος αποφάσισε να συνεχίσει την συνεισφορά του με ένα έργο που αφορά όλη την Άνδρο. Έτσι, ανταποκρίθηκε σε μια ακόμα πρόταση του Δημήτρη Λοτσάρη για ένα έργο στην Υδρούσα.

Κατά την διάρκεια του δείπνου ο οικοδεσπότης εξήγησε στην ηγετική ομάδα του Δήμου Άνδρου πως δεν κάλεσε αυτή την φορά κανέναν από την αντιπολίτευση γιατί νοιώθει, όπως είπε, «εντελώς απογοητευμένος από τον κ. Σουσούδη και τον απίστευτο τρόπο που ασκεί αντιπολίτευση κάνοντας ότι μπορεί να σταματήσει ή να συκοφαντήσει κάθε έργο που γίνεται». Και για τον κ. Καπάκη θεωρεί «πως έκλεισε την όποια διαδρομή του με τον χειρότερο τρόπο στην Άνδρο». Και κατέληξε πως «θα συνεχίσει να στηρίζει τον σημερινό δήμαρχο και τους συνεργάτες του δηλώνοντας παρών και δίπλα τους σε κάθε νέα πρωτοβουλία τους».

Προς έκπληξη όλων στο τέλος ο Γ. Καμπάνης ζήτησε φωτογραφία των παραβρισκόμενων και επίσης την δημοσιοποίηση της συνάντησης, καθώς και των λεχθέντων στέλνοντας έτσι μήνυμα προς τον κ. Σουσούδη, τον οποίο όπως υπενθύμισε στήριξε πολιτικά και οικονομικά μεταξύ 2014 και 2019. Στέλνοντας μήνυμα και στους συνεργάτες του κ. Σουσούδη (Τρανάκο και Βιδάλη), που είχαν δημοσιεύσει φωτογραφία των αυτοκινήτων των προσκεκλημένων του από προηγούμενο δείπνο με την ηγεσία του Δήμου Άνδρου και το είχαν σχολιάσει ειρωνικά στο facebook. «Ας βγάλουμε μια αναμνηστική φωτογραφία για να μην κρυφοκοιτάζουν οι άνθρωποι από την κλειδαρότρυπα» κατέληξε ειρωνικά.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τείνουν προς καθιέρωση αυτά τα δείπνα στην Άνδρο ή μου φαίνεται? Σιγά - Σιγά θα περνάνε και στα πρακτικά του συμβουλίου του Δήμου.
Άραγε ποιός προεδρεύει? Ποιός παίρνει αποφάσεις?

This comment was minimized by the moderator on the site

Λοτσάρη σταμάτα τώρα τα έργα , τον έχεις στείλει κανονικά και με το νόμο τον αρχηγό και τη γνωστή παρεούλα των αρνητών ( όχι του κορονοιού αλλά της προόδου του νησιού ). Την επόμενη μάλιστα φορά που θα ξεκινήσεις έργα να ζητήσεις να σε αδειοδοτήσουν οι γνωστοί κύριοι .Αυτό κι αν ειναι κόλλημα !!! Αλλωστε υπάρχει και η παροιμία : Του χάριζαν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς τον Χωραίτη
Δεν είναι μόνο αυτοί οι εφοπλιστές που προσφέρουν. Υπάρχουν κι άλλοι (είτε από τον χώρο της ναυτιλίας, είτε από αλλού) που ενδιαφέρονται για την Άνδρο και βοηθούν αθόρυβα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Σηκώνει πολύ σχολιασμό τόσο η συνάθροιση, όσο και τα γραφόμενα, αλλά αν ειπωθουν τα πράγματα όπως τα συζητούν οι Ανδριωτες κατ'ιδιαν θα χαλάσουμε το κέφι μας ,χρονιαρα μερα. Λίγοι είμαστε και γνωριζόμαστε σαν κάλπικες δεκάρες κι οι προσπάθειες εντυπωσιασμού, οι ψευτοπαραγοντισμοι και οι μαγκιες δεν πιάνουν. Αλληλοθαυμαστειτε λοιπόν κι αλληλοσυγχαρειτε, βγάλτε κι ένα δελτίο τύπου πριν το ρέψιμο και ξεκολλατε μας.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν δεν ρευόσαστε τόσο πολύ θα μπορούσε κανείς να πιστέψει πως κάνετε κριτική. Όμως το ρέψιμο προσδιορίζει την ποιότητα της κακίας σας. Συνεπώς προδίδει και την φτήνια του σουπλά στα οποία είστε εξοικειωμένος. Κρίμα γιατί στις τρεις πρώτες γραμμές πιστέψαμε πως κάποιος συμπαθής αιρετικός θα είστε και θα διαβάζαμε κάτι ενδιαφέρον.
Όμως διαπιστώσαμε πως:
(α) δεν σας ενδιαφέρουν τα γεγονότα και η πολιτική κριτική, αλλά μόνο το ρέψιμο,
(β) δεν σας απασχολεί η Άνδρος αλλά ό μικρόκοσμος σας και το παρεάκι σας.
Καλά όμως που υπάρχετε κι εσείς που τους ξέρετε όλους. Αλήθεια εσείς που ξέρετε όλους στην Άνδρο μπορείτε να μας πείτε ποιοι είναι 3.500 που διάβασαν σήμερα το παραπάνω κείμενο και οι 45 που το κοινοποίησαν;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καμμμηηηηηλοοοοο....θαμπώσαμε πάλι τα γυαλιά σου ;;;τι βλεπεις εκει ;;τραπέζια και κακό !!!μαλιστα αναφέρθηκε και το χρηματικό ποσο που έδωσε ο Καμπάνης στον αρχηγό μάλλον θα είναι και αυτά υπολογισμένα στο ταμείο που βρήκε ο Λοτσαρης μέσα γιαυτο θα έχασε τα νούμερα κ μπερδευτικε το παιδί !!!αυτοι οι άλλοι φίλοι σου Αδάμης κ Σια που εξαφανίστηκαν καλε ;;τους έκανε ο Λοτσαρης να τρέχουν ;;μήπως έχουν σειρά και ο αρχηγός εσυ και οοοοοοοληηηη η ομάδα ;;;αλλλα οχιιιιιι σε παρακαλώ δήμαρχε μη τους εξοντώσεις και αυτούς με ποιους θα γελάνε μεχρι το τέλος τις θητείας !!και με ποιον θα έχεις να κανείς μετά ;;;;κάμηλο αγόρι μου τι έχεις πάθει τι είμαι στα που σου κάνει αυτός ο βρωμοδημαρχος έχεις χάσει τον υπνο σου !!!αχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητηρια σταν κυριο Καμπανη για το ενδιαφερον που δειχνει για την Ανδρο.
Δυστυχως σε ενα νησι με παραπανω απο 30 εφοπλιστες (μικρους-μεγαλους) οι μονοι που ενδιαφερονται ειναι Αυτος, οι αδελφοι Στεφανου κι ο Σπυρος Πολεμης.
Μπραβο του κι ευχομαι να βρεθουν μιμητες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πρέπει να ζάλισαν οι δημόσιες τοποθετήσεις του Γ. Καμπάνη πολλούς αν κρίνουμε από τα αμήχανα και ολιγόλογα αρνητικά σχόλια. Φυσικά κανείς δεν τόλμησε να πει κουβέντα για αυτά που είπε ο Καμπάνης. Όσοι υπαινίσσονται όλους τους άλλους. Κάτι μάλλον θα ξέρουν οι Σουσούδης, Καπάκης, Αδάμης. Και τι να τολμήσουν να πουν για τα σχόλια τους στο φεισμπουκ οι Τρανάκος και Βιδάλης. Τσάμπα μάγκες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η εικόνα μιλάει μόνη της
Ας πρόσεχαν ειδικά οι χωραιτες

This comment was minimized by the moderator on the site

Μια εικόνα χίλιες λέξεις για το τι γίνετε στο νησι

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σας παρακαλούμε όταν βρίζετε να επιλέγεται ένα σαιτ που μπορεί να φιλοξενήσει τον οχετό σας.
Επίσης, χαιρόμαστε που μια ΔΗΜΟΣΙΑ εικόνα χίλιες λέξεις. Όπως και για τις δημόσιες χορηγίες στην Άνδρο ενός ανθρώπου που αγαπά το νησί του.
Και τέλος λυπουμαστε που δεν έχουμε εικόνα και ρεπορτάζ από τις μυστικές συναλλαγές και τα χρήματα που έπαιρνε ο πρώην δήμαρχος και το τι τα έκανε. Γιατί έργο δεν είδαμε.
Αυτά ως απάντηση στην αθλιότητα που βάλατε σαν όνομα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Α ΡΕ 'ΓΑΤΑΚΙ' ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....ΣΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΛΟΤΣΑΡΗΣ....ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟ,ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΣΕΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Περισσότερα