Κλείνει αύριο ο δρόμος στη Μεσαριά. Ξεκινά η ασφαλτόστρωση...

Από τα έργα που έγιναν για την αποχέτευση.

(Ολοκληρώθηκε το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης καθώς και πάνω από 70 συνδέσεις σπιτιών με αυτό στην Μεσαριά. Και από αύριο Σάββατο ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις και θα διακοπεί η κυκλοφορία όλη μέρα. Θα ριχτεί αρχικά ισοπεδωτική άσφαλτος ώστε να εξαλειφθεί η σημερινή κατάσταση. Αμέσως μετά θα ριχτεί το φινίρισμα με την τελική στρώση ώστε σε λίγες μέρες να μπει ο δρόμος σε κανονική χρήση πλήρως ανακαινισμένος, ενώ πλέον θα υπάρχει και το δίκτυο αποχέτευσης που εκκρεμούσε από το 2015 - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

   ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ Ι.Χ ΣΑΒΒΑΤΟ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, ΣΤH ΜΕΣΑΡΙΑ

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Μεσαριά έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν αύριο Σάββατο, 24 Απριλίου 2021. Πιο συγκεκριμένα, αύριο, Σάββατο, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, διακόπτεται η διέλευση των ΙΧ από το εσωτερικό δίκτυο της Μεσαριάς, λόγω των εργασιών αυτών.

Παρακαλούμε:

  1. Να χρησιμοποιείτε τον περιφερειακό δρόμο ως εναλλακτική διαδρομή, καθόλον το διάστημα υλοποίησης των εργασιών. Ο περιφερειακός συνιστάται προς χρήση και από τους μονίμους κατοίκους της περιοχής.
  2. Για την προσεκτική διέλευση των πεζών μονίμων κατοίκων της περιοχής από τα σημεία εργασιών και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών.
  3. Η προσέγγιση των ΙΧ των πελατών στο Αρτοποιείο Γ. Γαρύφαλλου και στο Ζαχαροπλαστείο Ζαϊρη θα γίνει από την πλευρά του δρόμου στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της Μεσαριάς με κατεύθυνση από Χώρα προς Γαύριο, με ιδιαίτερη προσοχή.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κρίμα .με τι θα κράζουμε τώρα που φτιάχνεται ο δρόμος; κρα κρα κρα .

This comment was minimized by the moderator on the site

Για μια ακόμη φορά θα πέσετε έξω στις ανακοινώσεις.Απο την προηγούμενη Τετάρτη με βάση τις δικές σας ανακοινώσεις έπρεπε να πέσει άσφαλτος στον νειμπορειο κάτι που δεν έγινε βέβαια.Τωρα λέτε ότι αύριο θα πέσει η Μεσσαρια.Λοιπαμε αλλά μια στοιχειώδη ενημέρωση για τον καιρό δεν βλάπτει. Και όχι μόνο αυτό αλλά μένει πίσω όλη η διαδικασία για μετά το Πάσχα. Φανταστείτε τι χώμα θα υπάρχει στον νειμπορειο και στα λίγα τραπέζια από 3 Μάιου.Προγραμματισμος εντελώς για κλάματα.Βεβαια δεν έχετε ευθύνη εσείς ότι σας λένε γραφετε

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σας χαροποιούν βλεπουμε οι μικρές αποτυχίες στο πρόγραμμα. "Ειπατε Τετάρτη κι έφτασε Σάββατο"!!! Να σας επιβεβαιώσουμε λίγο κι εμείς λοιπόν. Ήρθε Σάββατο και... βρέχει!!! Μάλιστα βρέχει!!! Μπορείτε να χαρείτε κι άλλο... Το έργο θα ολοκληρωθεί λίγες μέρες αργότερα. Μια λεπτομέρεια μόνο που δεν προσέξατε: η βροχή δεν σηκώνει σκόνη που σας σκοτώνει...
Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro