Περιορισμός κυκλοφορίας στο Νειμποριό λόγω ασφαλτόστρωσης. Ολοκληρώθηκε η Μεσαριά...

(Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση με ισοπεδωτική άσφαλτο ο μήκους 900 μέτρων δρόμος εντός του χωριού της Μεσαριάς. Απομένει το φινίρισμα, που θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα. Όπως το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει και η ασφαλτόστρωση εκτός Μεσαριάς και μέχρι και το Βακόνι. Αύριο το πρωί αρχίζει η ασφαλτόστρωση σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Νειμποριού και από τον Δήμο Άνδρου εκδόθηκε σύσταση για περιορισμό της κυκλοφορίας καθ' όλη την την ημέρα και μέχρι το βράδυ - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΥ

Λόγω  εργασιών ασφαλτόστρωσης αύριο, Μ. Πέμπτη, 29/04/2021 και μέχρι της 20:00 το απόγευμα, στο παραλιακό οδικό δίκτυο του Νημποριού η διέλευση θα επιτρέπεται μόνο για τις απαραίτητες μετακινήσεις.

Για την διευκόλυνση όλων μας, ζητούμε να απομακρυνθούν όλα τα οχήματα της περιοχής από σήμερα το βράδυ καθώς θα εγκλωβιστούν όλη την ημέρα.

Παρακαλούμε:

  1. Να χρησιμοποιείτε ως εναλλακτική διαδρομή, Λάμυρα και Μένητες, καθόλον το διάστημα υλοποίησης των εργασιών.
  2. Για την προσεκτική διέλευση των πεζών μονίμων κατοίκων της περιοχής από τα σημεία εργασιών και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε μας δουλεύετε,σήμερα έφυγα για Αθήνα και ο δρόμος στη Μεσαριά είναι χωματόδρομος&λακούβες παντού. Στο Νημποριό θυμήθηκαν να ρίξουν άσφαλτο Μ.Πεμπτη...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όχι στη Μεσαριά. Στο Βακόνι εννοείτε. Πολύ σωστά το λέτε. Θα πέσει άσφαλτος σε όλο το Βακόνι μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Όντως στο Νειμποριό έπεσε άσφαλτός Μ. Πέμπτη. Μόνο που η κίνηση ήταν ελάχιστη μιας και δεν ήταν τίποτα ανοικτό.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 μήνα πριν από το χρήστη enandro enandro