ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

(Το κείμενο έστειλε εργαζόμενος της καθαριότητας του Δήμου Άνδρου και τις φωτογραφίες έστειλε άλλος εργαζόμενος στις υπηρεσίες του Δήμου Άνδρου - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και όλων των συναδέλφων μου προς τον δήμαρχο και προς την οικογένεια του που για μια ακόμη χρονιά μας έκαναν τραπέζι στο τέλος του καλοκαιριού ως αναγνώριση της εργασίας μας τόσο στον τομέα καθαριότητας όσο και ως αναγνώριση και στα υπόλοιπα εξωτερικά συνεργεία τού δήμου.

Θα θέλαμε επίσης και εμείς από την μεριά μας να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας τόσο προς στον Δήμο όσο και στους πολίτες της Άνδρου για την κατανόηση που επέδειξαν σε εμάς για τυχόν αστοχίες που μπορεί να υπήρξαν. Γιατί όπως θα  είδατε η χρόνια εφέτος ήταν αρκετά δύσκολη ως προς να εξυπηρετηθεί τόσος κόσμος ταυτόχρονα. Και για αυτό όλοι μας ριχτήκαμε στην μάχη αγνοώντας ωράρια και κούραση προσπαθώντας να εξυπηρετήσουμε όλους.

Ακόμα να πούμε πως ο Δήμος δια στόματος του αντιδημάρχου Δ. Τηνιακού ευχαρίστησε και τον ΣΕΔΑ, καθώς ο δήμαρχος έφυγε εκτάκτως και έλειπε για σοβαρή οικογενειακή του υπόθεση. Έτσι ο αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τον ΣΕΔΑ για την πολύτιμη βοήθεια τους τόσο στων δήμο όσο και προς τους πολίτες της Άνδρου με την μεταφορά νερού.

Κλείνοντας να ευχηθούμε από καρδιάς όλοι να έχομε υγεία και να ξαναβρεθούμε όλοι και του χρόνου το καλοκαίρι. Και να ξέρετε ότι όποιος και όποτε μας χρειαστεί θα είμαστε δίπλα του.

Εργαζόμενος της καθαριότητας Δήμου Άνδρου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εσύ Κορθιανέ έχεις την περιέργεια να μάθεις το συντάκτη του κειμένου όχι εγώ, μη μεταφέρεις την περιέργειά σου στο πρόσωπό μου. Αφ' ετέρου θα σου συνιστούσα να είσαι πιο ευγενής.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εσύ γιατί δεν αναφέρεις το δικό σου.......συγχαρητήρια? Όποιος γράφει άρθρο καλό είναι να το υπογράφει κιόλας...........άντε λοιπον

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο σε όλους όσους συμμετέχουν στην καθαριότητα, μπράβο στη Δημοτική αρχή για τον άριστο συντονισμό. Είναι γεγονός ότι όλα ήταν άψογα στον τομέα αυτό. Η Άνδρος έλαμπε, μεταφέρω την προσωπική μου γνώμη όπως επίσης και γνωστών μου που επισκέφτηκαν το νησί όχι για πρώτη φορά και αυτό τους δίνει το δικαίωμα της σύγκρισης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια προ covid-19. Απορώ με την επιμονή του αναγνώστη για το όνομα του εργαζόμενου που έστειλε το κείμενο, μήπως θα ήταν φρόνιμο να γράψει εκείνος το δικό του και στη συνέχεια να έχει την απαίτηση αυτή;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ακομα περιμενουμε το ονομα του υπαλληλου..........αβαφτιστος ειναι?

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλέ αυτός δεν ήταν που έλεγε πέρσι ότι πρώτη φορά του έκαναν ευχαριστήριο τραπέζι, μέχρι που ήρθαν οι αντίστοιχες ευχαριστίες και φωτογραφίες επί Σουσούδη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν είναι ο ίδιος. Κι όντως ηταν πέρσι Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ κι εφέτος Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, έναντι ΜΙΣΗΣ ΦΟΡΑΣ επί Σουσούδη. Πέρσι κι εφέτος εκλήθηκαν κοντά 40 άτομα (όλοι της καθαριότητας). Επί Σουσούδη ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ δηλαδή κοντά 6-7 άτομα. Κι εκκλήθηκαν ΑΠΑΞ...
ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Για μιά ακόμα φορά σας ευχαριστούμε δημόσια όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους καθαριότητος, ειδικά εφέτος εν μέσω των ειδικών συνθηκών που επικράτησαν λόγω κορωνοιού.Και φυσικά ημείς οι μόνιμοι κάτοικοι ευχαριστούμε διπλά, ομού και τον ΣΕΔΑ, για την συνεχή και υπολογίσιμη συνδρομή του σε πυρκαγιές, στο πλύσιμο της αγοράς και φυσικά στην τελευταία μέγιστη θα έλεγα βοήθειά του, στην μεταφορά ποσίμου ύδατος στα χωριά που ''δίψασαν'' το κατακαλόκαιρο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η πραγματικότητα είναι ότι φέτος η καθαριότητα είχε άριστα αποτελέσματα. Αν αναλογιστούμε ότι φέτος το νησί υποδέχτηκε πολύ περισσότερο κόσμο , ο δήμος στο θέμα καθαριότητας παίρνει άριστα.Αν συγκρίνουμε με προηγούμενες χρονιές την κατάσταση θα διαπιστώσει και ο πιο αυστηρός ότι τότε υπήρχε ένα χάος!!! Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους εμπλεκόμενους για το αποτέλεσμα και την πολύ καλή εικόνα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατι δεν μας αναφερεις το ονομα του υπαλληλου που στο εστειλε? Νομιζω δεν ειναι ντροπη......