ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

 

Με εξώδικο απαντά ο Δημήτρης Λοτσάρης στο χυδαίο, πεζοδρομιακού τύπου, λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί ο τηνιακός πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου απευθυνόμενος στον δήμαρχο Άνδρου και κατ' επέκταση και στους ανδριώτες τους οποίους που εκπροσωπεί. Ο ηλικιωμένος πρόεδρος εκ Τήνου γράφει με "νεανικό οίστρο" προς τον δήμαρχο Άνδρου:

- "Δεν σας επιτρέπω, όμως, να με γράφετε σταρχίδια σας με την αποκρουστική ΞΥΛΙΝΗ πολιτική γλώσσα ΣΑΣ."

Δεν άρεσε στον Σανταμούρη η πολιτική γλώσσα της ευπρέπειας του δημάρχου Άνδρου και χρησιμοποιεί τα γεννητικά του όργανα ως γλαφυρό περιτύλιγμα της πολιτικής επιχειρηματολογίας του!!! Όμως δεν σταμάτησε εκεί τον "οίστρο" του ο 80χρονος πρόεδρος και ξεκινά νέο φεϊσμπουκικό πόνημα με την ποδοσφαιρικού μεγαλείου φράση "ΜΕΓΑΛΕ δήμαρχε απαντώ"!!! Και απαντά με έναν χυδαίο ρατσισμό που ανήκει σε μια άλλη εποχή, την οποία μόνο ο Σανταμούρης λόγω ηλικίας ανακαλεί. Και τον διανθίζει επιπλέον και με γνωματεύσεις περί "ψυχοπαθολογικής διάγνωσης" που μόνο οι Σταλινικοί χρησιμοποιούσαν κάποτε. Όμως αυτής χρονικής περιόδου πολιτικό απολίθωμα - με ολίγον πεζοδρόμιο ("σταρχίδια" κλπ) - αποτελεί ο πρόεδρος Σανταμούρης, τον οποίο στηρίζουν σταθερά οι Β. Αδάμης και Γ. Τρανάκος!!! 

Ακολουθεί το εξώδικο του δημάρχου Άνδρου κατά του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου για να πάρουν μια γεύση οι Ανδριώτες τι πρόεδρο στηρίζει ο δήμαρχος Τήνου και η αντιπολίτευση της Άνδρου. Τα υπόλοιπα στις επόμενες συνέχειες του σήριαλ: ο εκ Τήνου Σανταμούρης πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου. Κι όποιος αντέξει...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΛΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

Του  Δημητρίου Λοτσάρη του Ανδρέα, Δημάρχου Άνδρου,  κατοίκου Άνδρου

ΚΑΤΑ

Γεωργίου Σανταμούρη, Προέδρου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου, κατοίκου Τήνου.

Στην προσωπική σελίδα σας στον κοινωνικό ιστότοπο facebook  αναρτήσατε την 2α Σεπτεμβρίου 2021  μία προσβλητικότατη απάντηση στην από την ίδια ημεροχρονολογία πολιτικού περιεχομένου τοποθέτησή μου,  με ψευδέστατες και κακοηθέστατες προσωπικές αναφορές σε βάρος μου, οι οποίες αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνο στην δυσφήμιση και κατασυκοφάντηση μου και στην προσβολή της τιμής και της υπόληψης μου και της επαγγελματικής μου αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα στην από 02-09-2021, αμιγώς πολιτικού περιεχομένου, ανάρτησή μου ανέφερα επί λέξει: “O Λιμενάρχης Τήνου αποτελεί το νέο εξιλαστήριο θύμα του Προέδρου του ΔΛΤΤΑ Γ. Σανταμούρη. Με μια τουλάχιστον κατάπτυστη ανακοίνωση προσπαθεί να διώξει από πάνω του κάθε ευθύνη και να την φορτώσει σε έναν καθ όλα αξιοπρεπή δημόσιο λειτουργό ο οποίος με απόλυτη αξιοπρέπεια, στα πλαίσια των νόμων, κάνει το καθήκον του. Δυστυχώς αυτό δεν αρέσει στον κ. Γ Σανταμούρη. Μετά την στοχοποίηση του Γ. Ματζώρου, του Δημάρχου Άνδρου, της αντιπολίτευσης του Δήμου Τήνου ήρθε η σειρά του Λιμενάρχη Τήνου. Αναμενόμενο. Κατά την προσφιλή τακτική του απερχόμενου Προέδρου φταίνε οι πάντες εκτός από τον ίδιο. Δυστυχώς για εκείνον, για τα αδιέξοδα που δημιούργησε στην λειτουργία του Ταμείου και για την πλήρη απομόνωση του, μοναδικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος, οι πράξεις του και η συμπεριφορά του. Όση λάσπη και εάν ρίξει προς κάθε κατεύθυνση δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες του. Δεν θα τον βοηθήσει να μείνει στην καρέκλα του από την οποία μόνος και αναξιοπρεπής αρνείται να φύγει. Ο μόνος δρόμος που του μένει είναι αυτός της παραίτησης”.

Στην ανωτέρω ανάρτηση μου εσείς επιλέξατε να απαντήσατε με προσβλητικά, ρατσιστικά και απαξιωτικά σχόλια ως εξής:

Ξεκινώντας απο την τελευταία παράγραφο ΜΕΓΑΛΕ δήμαρχε, απαντώ: Έχοντας την έμπειρη συνείδησή μου, ήρεμη και προβληματισμένη για την ψυχοπαθολογική στάση σας, συμφωνώ με την πρότασή σας, αν ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ και σείς , θυσιαζόμενος για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του όμορφου γείτονά μας ΑΝΔΡΟΥ, από την φασιστική καταπίεση ενός φαντασιόπληκτου που θεωρεί ότι με την ΒΑΡΥΤΙΚΗ του επίδρασή του στον χωροχρόνο (γενική θεωρεία σχετικότητας Αινστάιν), μπορεί να αλλάξει την κίνηση και πρόοδο των νησιών μας και των ανθρώπων τους. Όσο για τον λιμενάρχη, αφήστε σε πιό αρμόδιους την κρίση. Τον δικό σας απ ότι μαθαίνω δεν τον θέλετε γιατί σας βάζει νόμιμα εμπόδια. Καταλήγοντας λέω ότι είχα υπερτιμήσει τις προθέσεις και ικανότητές σας και τόγραφα στο F/B αλλά τελικά αποδείξατε εσύ και ο (ΜΕΓΑΣ) εντεταλμένος (μή εκλεγμένος)Κ ΜΑΤΖΩΡΟΣ Ότι έχετε χρεία πολλών επιστημόνων ειδικών. Αν κόπτεστε για το ΓΑΥΡΙΟ, έστω και ΣΗΜΕΡΑ ελάτε να τα βρούμε, άν όχι τον λόγο θα έχουν οι πολίτες στις εκλογές”.

Η ανωτέρω ανάρτησή σας αποτελεί συνέχεια προηγούμενων παρόμοιων, όπως για παράδειγμα η ακόλουθη προ έτους περίπου δημοσίευση που κάνατε στο χρονολόγιό μου:

Άκου φίλε δήμαρχε ΑΝΔΡΟΥ και εντεταλμένε@ George Mantzoros έχω ιδία γνώση της σημερινής πραγματικότητας. Παρακαλώ να ανασκευάσετε τις σαχλές αναρτήσεις σας, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ να μιλάμε στην ΙΔΙΑ γλώσσα. Το όμορφο ξύλο, προϊόν ΖΩΗΣ το αγαπώ, γιατί κι αυτό πονάει, όπως εμείς τα έλλογα ΖΩΝΤΑΝΑ. Δεν σας επιτρέπω, όμως, να με γράφετε σταρχίδια σας με την αποκρουστική ΞΥΛΙΝΗ πολιτική γλώσσα ΣΑΣ. «Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος».

Υπό το πρόσχημα της δήθεν ενημέρωσης του κοινού για το Λιμενικό Ταμείο Τήνου Άνδρου,  στρέφεστε εναντίον μου και πέραν των λοιπών ρατσιστικών και ειρωνικών ισχυρισμών σας, μου αποδίδετε  ουσιαστικά την ιδιότητα ενός «ψυχοπαθολογικού» ατόμου, «φασίστα» και «φαντασιόπληκτου», ο οποίος φέρομαι να έχω « χρεία πολλών επιστημόνων ειδικών».

Με το εν λόγω δημοσίευμα, με την παράθεση των άνω υποτιμητικών, δυσφημιστικών και συκοφαντικών ισχυρισμών σας, προσβάλατε την τιμή και την υπόληψη μου, ως ατόμου και ως δημοσίου πρόσωπου και ως επαγγελματία.  Η έντονη προσπάθειάς σας να πλήξετε την προσωπικότητά μου από δόλο και από πρόθεση με κάθε δυνατό τρόπο αποδεικνύεται από τους προσδιδόμενους σε εμένα κωμικοτραγικούς, πλην όμως και προσβλητικότατους και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς σχολικού επιπέδου, όπως:  «…που θεωρεί ότι με την ΒΑΡΥΤΙΚΗ του επίδρασή του στον χωροχρόνο (γενική θεωρεία σχετικότητας Αινστάιν), μπορεί να αλλάξει την κίνηση και πρόοδο των νησιών μας και των ανθρώπων τους…».

Επειδή σε κάθε περίπτωση, η ελευθερία της γνώμης στον τύπο, όπως και στις άλλες περιπτώσεις έκφρασής της μέσω του γραπτού ή του προφορικού λόγου, δεν περιλαμβάνει επουδενί την «ελευθερία» συκοφαντικής δυσφήμησης τρίτου προσώπου, καθώς η τιμώρηση των εγκλημάτων κατά της τιμής.

Επειδή, σύμφωνα με τα ανωτέρω, η παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας, προκάλεσε στο πρόσωπο μου ηθική βλάβη, καθώς με το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο σημειωτέον αναπαρήχθη περαιτέρω και σε άλλες ιστοσελίδες  ειδησεογραφικές και μη, δημιούργησε δυσμενείς εντυπώσεις στην κοινή αντίληψη για την τιμή και την υπόληψή μου, με εξύβρισε με τον πλέον χυδαίο τρόπο, επέδειξε πλήρη καταφρόνηση στο πρόσωπο μου, τελέστηκε δε με αυτή τη συμπεριφορά σας η αξιόποινη πράξη της εξυβρίσεως, της συκοφαντικής δυσφήμισης των  άρ. 361, 362, 323 ΠΚ, και σωρείας άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, για τα οποία επιφυλάσσομαι να προσφύγω στην ποινική και αστική δικαιοσύνη.

Επειδή το από 02-09-2021 δημοσίευμά σας έβλαψε κατάφωρα την τιμή και την υπόληψή μου, καθώς σύνολο των γεγονότων που αναφέρονται στο δημοσίευμά σας είναι ψευδή και τα ισχυρίζεστε και τα διαδίδετε εν γνώσει της αναληθείας τους από δόλο και για από πρόθεση προκειμένου να με βλάψετε.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ

Και με την ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου

ΣΑΣ ΚΑΛΩ εντός προθεσμίας τριών (3) ημερών από λήψεως της παρούσας,   να προβείτε σε ολοσχερή αποκατάσταση της προσωπικής τιμής και υπόληψής μου, ανακαλώντας το δημοσίευμά σας και δημοσιεύοντας   ολόκληρο το κείμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσης μου.

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι σας απαγορεύω ρητώς από τούδε και στο εξής την οποιαδήποτε προσωπική αναφορά σε οποιοδήποτε ζήτημα το οποίο με αφορά, άλλως και θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ενώπιον αστικών και ποινικών δικαστηρίων. 

Με ρητή επιφύλαξη απάντων των νομίμων δικαιωμάτων μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα μου, προς  τον Γεώργιο Σανταμούρη, Προέδρο Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου, κάτοικο Τήνου, προς γνώση του και για τις συνέπειες, καλούμενος συγχρόνως να αντιγράψει αυτή ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεώς του.

Άνδρος, 3 Σεπτεμβρίου 2021

Ο εξωδίκως δηλών και καλών

Δημήτριος Λοτσάρης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μα έχει δήμαρχο αυτό το νησί?

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μας εντυπωσίασε το ερώτημα και το ανεβάζουμε. Ατυχώς δεν είναι δυνατόν να ανεβάσουμε τις συκοφαντίες σας που ακολουθούν. Αλλά το ερώτημα σας είναι λίρα 100!!!!!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είχε δήμαρχο αυτό το νησί 2014-2019; Δείξτε μας ΕΝΑ έργο του Λιμενικού Ταμείου στην Άνδρο αυτή την χαμένη 5ετία;
Δεν ρωτάμε για έργα στο νησί γιατί σε σχετική ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο ο πρώην δήμαρχος ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να κάνω 2 ερωτήσεις;

ΑΠΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όχι να μην κάνετε είναι η απάντηση μας. Αν έχετε ερωτήσεις πολιτικής φύσεως ναι. Ηθικής ή νομικής όχι. Δεν πουλάμε νομικές συμβουλές εδώ. Και δεν ηθικολογούμε με αγνώστους ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ή ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ από Άνδρο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η φιλοσοφία του αλησμόνητου και σημερινού μυστικοσύμβουλου του κυρίου Λοτσάρη... να στέλνει εξώδικα...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μα τι ανοησίες λέτε; Εδώ έχουν στείλει "αέρα-πατέρα" εξώδικα ο Σουσούδης, ο Καπάκης, η Μ.Μαμάη, ο Γ.Καμήλος και τόσοι άλλοι μόνο εφέτος εσείς θυμάστε τον Κ.Θωμά του 2016, που σήμερα είναι ΕΠΙΣΗΜΑ σύμβουλος του Λοτσάρη; Ούτε αυτό δεν ξέρετε; Αλήθεια από τον Φεβρουάριο του 2016 μέχρι σήμερα δεν περάσατε ποτέ από Άνδρο; Μια ολόκληρη 5ετία απών από "το νησί σας" και πάντα ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ!!! Κρίμα τα νιάτα σας που φτάσατε 70 χρονών χωρίς να το πάρετε είδηση;...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro