ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δολιοφθορά στο δίκτυο ύδρευσης του Πιτροφού!!!

 

Καταπράσινο και με πολλά νερά χωριό ο Πιτροφός. Ποιος το περίμενε πως κάποιοι θα έκαναν δολιοφθορά στο δίκτυο με σκοπό να αδειάσει η δεξαμενή και να μείνουν χωρίς νερό κάτοικοι και επισκέπτες. Τι άλλο άραγε θα δούμε;

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε δολιοφθορά του δίκτυου ύδρευσης του νησιού μας προχώρησαν άγνωστοι τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα έκλεισαν κεντρική βάνα νερού στην περιοχή του Πιτροφού, με συνέπεια να αδειάσει η δεξαμενή και να μείνει χωρίς νερό τμήμα του Πιτροφού και η περιοχή Σταυροπέδας.

Τέτοια φαινόμενα είναι απαράδεκτα κάνουν κακό στο νησί μας, ταλαιπωρούν μόνιμους κάτοικους και επισκέπτες. Καλώ όλους τους συνεργάτες του Δήμου και όλους τους κατοίκους να βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση και να ενημερώνουν τις αρχές για οτιδήποτε ύποπτο αντιληφθούν. 

Ενημερώνω δε ότι θα καταθέσω μήνυση κατά παντός υπευθύνου και θα ζητήσω από την αστυνομικές αρχές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σταματήσουν τέτοιου είδους φαινόμενα. Το νησί αφήνει πίσω του το χθες και μαζί όσους με τέτοιες μεθόδους πιστεύουν ότι μπορούν να εκβιάζουν να φοβίζουν και να κάνουν την κοινωνία να αγανακτεί.  Εμείς μαζί με όλους τους κατοίκους προχωράμε μπροστά εκσυγχρονίζοντας το νησί και αφήνοντας στο χθες τέτοιες νοοτροπίες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet