Τέλειωσε η κατάληψη στο Γαύριο. Οι μαθητές επέστρεψαν στο σχολείο τους...

 

(Τελικά η κατάληψη έγινε για να χαθούν δύο εργάσιμες μέρες στο σχολείο του Γαυρίου. Άρκεσε το δελτίο με τα "αιτήματα" της κατάληψης που έδειξε πως η όλη ενέργεια ήταν στον αέρα. Έτσι, μαθητές και γονείς συναντήθηκαν κι εξέθεσαν στον δήμαρχο τα αιτήματα τους. Πήραν απαντήσεις σχετικά με την επερχόμενη εργολαβία ανακαίνισης. Και έληξε η αναστάτωση, που υποκινήθηκε για λόγους εντυπώσεων και μόνο. Μετά ταύτα ο Δήμος Άνδρου εξέδωσε και σχετικό δελτίο τύπου που ακολουθεί παρακάτω - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Ιανουαρίου 2023 η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη με το 15μελες συμβούλιο του Γυμνασίου Λυκείου Γαυρίου, το 5μελες ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και τους καθηγητές του σχολείου.

Οι μαθητές ανέπτυξαν τα θέματα που τους απασχολούν. Ο Δήμαρχος παρουσίασε τις ενέργειες που έχουν γίνει ως σήμερα στο σχολείο, καθώς και την εργολαβία η οποία θα αρχίσει να υλοποιείται το επόμενο διάστημα και στην οποία έχουν ενσωματωθεί τα αιτήματα του προηγούμενου 15μελους συμβουλίου.

Ακολούθησε διάλογος με τους εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και τους καθηγητές του σχολείου, παρουσία πάντα των μαθητών και του 15μελους.

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του  και όλη την σχολική κοινότητα είδαν τους χώρους του σχολείου και έγινε καταγραφή των προβλημάτων.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε στα παιδιά ότι το επόμενο διάστημα θα συναντηθεί εκ νέου με την σχολική κοινότητα του Γυμνασίου-Λυκείου, ώστε να τους ενημερώσει για τα επόμενα βήματα συντήρησης και αναβάθμισης του σχολείου, αφού έχει προηγηθεί η συνεργασία του με τις υπηρεσίες του Δήμου.  

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί δεν ανέβασες το σχόλιο που σου έστειλα εχθές???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Επειδή είχε προσωπικές ύβρεις. Το αν κάποιος έχει κουράγια φαίνεται από το γεγονός πως δεν φοράει κουκούλα και μιλά επώνυμα όχι όπως εσύ που βρίζεις κουκουλοφόρος και ανώνυμα. Περαστικά σου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 εβδομάδα πριν από το χρήστη enandro enandro