Περιοδείες υποψηφίων στην Άνδρο: Γιάννης Βρούτσης-ΝΔ, Όλγα Πολίτη-ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Ρεμούνδου-ΚΚΕ

ΝΔ

Ο Γ.Βρούτσης στο Μπατσί

Περιοδεία σε Γαύριο, Μπατσί, Χώρα και Κόρθι πραγματοποίησε ο Γ. Βρούτσης. Στο Γαύριο πέρασε απ’ όλα τα καταστήματα της παραλίας και κατέληξε σε καφέ με τους συνεργάτες του, και κατοίκους. Εκεί έκανε μια σύντομη αναδρομή στην κοινοβουλευτική του δράση από το 2007, καθώς και στην δράση του ως Υπ Εργασίας και στην δημιουργία του ΕΡΓΑΝΗ, στην συγχώνευση των ασφ Ταμείων και την δημιουργία του ΕΦΚΑ.

Από τους παραβρισκόμενους η Τασούλα Μαμάη έθεσε το θέμα της δημιουργίας μονάδας σκυροδέματος στον Κάμπο Γαυρίου. Ο Γ. Βρούτσης της απάντησε οτι υπάρχουν σχετικοί νόμοι και διαδικασίες, μελετητές κτλ και όλα αυτά πρέπει να εφαρμοστούν. Τέλος διευκρίνισε στη σύμβουλο του Γ.Καπάκη που επέμεινε ότι ακόμα και ο Δήμος έχει απλώς γνωμοδοτική δυνατότητα και όχι αποφασιστική. Και ανέφερε οτι οι Δημοι θα πρέπει να καθορίσουν χρήσεις γης μέσω πολεοδομικών μελετών το επόμενο διάστημα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Μπατσί, την Χώρα και το Κόρθι.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Η Όλγα Πολίτη στο Άνω Γαύριο

Σε δυο συναντήσεις όπου την περίμεναν δεκάδες φίλοι και μέλη του κόμματος σε Μπατσί και Γαύριο η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Όλγα Πολίτη μίλησε για θέματα πολεοδομίας και σχεδίων πόλεως που προβληματίζουν τους ντόπιους κατοίκους, για το ζήτημα της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας και των αγροτικών ιατρείων, αλλά και περιβαλλοντικών θεμάτων. Η Όλγα Πολίτη εξήγησε πως η αγάπη της για την φύση και την Άνδρο την έχει οδηγήσει να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κτήμα στο Άνω Γαύριο με βιολογικά προϊόντα, ένα μοναδικό αμπέλι που παράγει το δικό της κρασί και πάνω από 100 ροδιές, που διαμορφώνουν μια απίστευτη εικόνα.

Όπως δήλωσε η ίδια η Όλγα Πολίτη στην Άνδρο εδώ και χρόνια νιώθει ένα με την φύση και τους ανθρώπους της. Είναι αντιδημαρχος παιδείας στον Δήμο Βάρης-Βουλιαγμένης και αναπληρώτρια γραμματέας τουρισμού στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Έχει εντρυφήσει στον εναλλακτικό τουρισμό. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες.

 ΚΚΕ

Η Κατερίνα Ρεμούνδου στο Κόρθι

Προεκλογική εκδήλωση στο Κόρθι την Τετάρτη 26/4 και περιοδεία στο ΚΥ Άνδρου πραγματοποίησε η Κομματική οργάνωση Άνδρου του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κόρθι με θέμα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό με δυνατό ΚΚΕ» μίλησαν η Κατερίνα Ρεμούνδου, υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΚΚΕ και η Δήμητρα Παντάπαση, μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ.

Η Κατερίνα Ρεμούνδου αναφέρθηκε στην πραγματική κατάσταση που επικρατεί στο νησί της Άνδρου με τις τεράστιες ελλείψεις σε υποδομές όπως αυτές της υγείας, του οδικού δικτύου καθώς και την απομόνωση που βιώνουν ειδικά το χειμώνα οι κάτοικοι του νησιού. Ξεχωριστή αναφορά έκανε στην εγκληματική αμέλεια που δείχνει το κράτος για τη διάσωση και προστασία του αρχαιολογικού και πολιτισμικού πλούτου του νησιού. Ανέδειξε την ανάγκη σε αυτές τις εκλογές το «φτάνει πια» και η αγανάκτηση που συσσωρεύεται στους κατοίκους του νησιού να εκδηλωθούν με ψήφο στο ΚΚΕ. 

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας και συζήτησε τα προβλήματα του όπως την πλήρη στελέχωση του ΚΥ και του ΕΚΑΒ με όλες τις απαραίτητες ειδικότητες, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό ώστε να εξασφαλίζεται η 24 ωρη λειτουργία του τονίζοντας ότι η υγεία είναι αγαθό και δικαίωμα και όχι εμπόρευμα.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet