ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ: Φίλιππος Φόρτωμας ΝΔ - Όλγα Πολίτη ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Το πρόγραμμα της περιοδείας του Φίλιππου Φόρτωμα στα τέσσερα κέντρα του νησιού σήμερα Πέμπτη 11 και αύριο Παρασκευή 12 Μαΐου στην αφίσα που δημοσιεύουμε παραπάνω.  

Σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 επισκέπτεται την Άνδρο ο υποψήφιος βουλευτής Φίλιππος Φόρτωμας. Πολύ πιο οργανωμένος από κάθε άλλον υποψήφιο ο κ. Φόρτωμας είναι ο πρώτος που εδώ και δύο μέρες ανακοίνωσε με μια αφίσα στο διαδίκτυο και την οποία έστειλε σε όσους μπορούσε, αλλά και στα ΜΜΕ το πρόγραμμα της περιοδείας του.

Όπως παρατήρησε σε τηλεφώνημα της αναγνώστρια του Εν Άνδρω η οποία - όπως εξήγησε - ήθελε να δει και να ακούσει τους υποψήφιους που ήρθαν μέχρι τώρα στο νησί κανένας άλλος δεν ανακοίνωσε πρόγραμμα της περιοδείας του. Απλώς ήρθαν μίλησαν σε κάποια μέρη με όσους βρήκαν και συνέχισαν.

Η ίδια όπως είπε η αναγνώστρια μας στο Εν Άνδρω είχε αποφασίσει να πάει σε όλους τους υποψήφιους που θα έρχονταν στο νησί για να τους ακούσει. Όμως χωρίς ανακοίνωση προγράμματος στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ δεν μπόρεσε. Έτσι, δεν συνάντησε τον κ. Γ. Βρούτση που πέρασε και δεν πήγε στη συγκέντρωση του Ν. Συρμαλένιου, που κι αυτός ήρθε στην Άνδρο. Μεταφέρουμε εδώ αυτούσιες τις παρατηρήσεις της. 

Η Όλγα Πολίτου σε συνάντηση-ομιλία της στο Μπατσί  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την κεντρική της ομιλία στην Άνδρο, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, συνέχισε την περιοδεία της με ομιλίες τις επόμενες ημέρες σε άλλα νησιά των Κυκλάδων. Τα νησιά στα οποία θα βρεθεί τις επόμενες μέρες η κ. Πολίτη είναι η Μήλος, η Κίμωλος, η Αμοργός και η Σέριφος. Η κ. Πολίτη έχει μέχρι στιγμής επισκεφτεί την Νάξο, την Πάρο, την Άνδρο, την Σαντορίνη, την Τήνο, την Σίφνο, το Κουφονήσι, την Αντίπαρο, την Σύρο, την Κύθνο, την Κέα την Ίο την Μύκονο και την Φολέγανδρος.

Η κα Πολίτη επισκέφθηκε κατά την περιοδεία της τα Κέντρα Υγείας, τα Λιμεναρχεία και τις Δημοτικές αρχές των νησιών όπου συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν.  Σε κάθε ευκαιρία, συνομίλησε με κατοίκους, επιχειρηματίες, επαγγελματίες διάφορων κλάδων και προέδρους συλλόγων για τα προβλήματα των Κυκλάδων και παράλληλα τους εξέθεσε τις προτάσεις και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την επίλυσή τους.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet