ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ: Έπαρχος Δημήτρης Λάσκαρης - Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Άννα Βρεττού

Αγία Θαλασσινή ή Παναγία η Θαλασσινή. Χώρα, Άνδρος.  

ΕΥΧΕΣ ΕΠΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Αγαπητοί φίλες  και φίλοι,

Η Κοίμηση της Θεοτόκου, να φέρει υγεία αγάπη .και μακροημέρευση στο σπιτικό σας. Εύχομαι να περάσετε  ξέγνοιαστα τις ημέρες αυτές και να χαρείτε την Άνδρο μας και την συντροφιά σας

Σε όλους τους επαγγελματίες και εργαζόμενους στον τουρισμό και την καφεστίαση, εύχομαι καλό κουράγιο και καλή δύναμη αυτές τις δύσκολες ημέρες και η Παναγιά μας να τους έχει πάντα καλά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Καλή Παναγιά και χρόνια πολλά με υγεία 

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ

 

ΕΥΧΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑΣ ΒΡΕΤΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Ο Δεκαπεντάγουστος, η Κοίμηση της Θεοτόκου είναι για εμάς όλους, το Πάσχα του καλοκαιριού. Γιατί είναι γιορτή επανένωσης της μεταστάσης Θεομήτορος με τον Υιό της. Είναι γιορτή νέας ζωής.

Στην Άνδρο, στις Κυκλάδες, στο Αιγαίο, σε όλη την Ελλάδα αλλά και όπου υπάρχει ελληνισμός, γιορτάζουμε με λαμπρότητα τη μέρα αυτή, τιμώντας την Υπέρτατη Μητέρα όλων μας, που σε κάθε δύσκολη στιγμή καταφεύγουμε για βοήθεια, την Υπέρμαχο Στρατηγό προστάτιδα των υπερασπιστών του έθνους μας, το ιερότερο και γλυκύτερο πρόσωπο της Ορθοδοξίας με τα πάμπολλα τοπικά προσωνύμια, δείγμα αγάπης και σεβασμού.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες, σε όλους τους συμπολίτες μας, σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους συνανθρώπους μας, που θα βρουν καταφύγιο γκι ελπίδα στη μεγάλη ζεστή αγκαλιά της.

Χρόνια Πολλά!!

Η Παναγιά μαζί μας.

Άννα Λ. Βρεττού

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Άνδρου

Συνδυασμός Γιώργου Χατζημάρκου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet