Welcome to Andros Κωστή Μαραβέγια!

Της Δανάης Μπασαντή

 

Στις 8 Αυγούστου θα καλωσορίσουμε στην Άνδρο για πρώτη φορά τον Κωστή Μαραβέγια! Μετά από σειρά συναυλιών του σε πόλεις της Γερμανίας, αυτό τον Ιούνιο, τις τρεις sold out συναυλίες του στο Κήπο του Μεγάρου, τώρα όλο τον Αύγουστο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα ταξιδεύει με την μουσική του μπάντα σε όλη την Ελλάδα για να δώσει τζαζ ρυθμό στο καλοκαίρι μας.

Ο Μαραβέγιας είναι τραγουδοποιός και συνθέτης. Έχει γράψει μουσική για θέατρο και σινεμά. Τραγουδάει Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Ιταλικά. Παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, farfisa και hammond. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιταλία όπου σπούδασε Στατιστική και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Μπάρι. Παράλληλα φοίτησε στο ωδείο Niccolo Piccini του Μπάρι αρμονία, αντίστιξη και φούγκα. Έχει φοιτήσει επίσης στην Accademia Musicale Chigiana της Σιένα, στο τμήμα «Μουσική για ταινίες» με τον Ennio Morricone. Η μουσική του συνδυάζει μεσογειακά και βαλκανικά στοιχεία με ρυθμούς jazz και bossa nova.  

Όποιος δεν κατάφερε να παρακολουθήσει μια από τις συναυλίες του καλλιτέχνη στην Αθήνα θα έχει τη δυνατότητα να ακούσει ζωντανά τον κεφάτο Κωστή να ερμηνεύει τα αγαπημένα μας κομμάτια στις αρχές του Αυγούστου στην Άνδρο.

Η συναυλία του θα γίνει το Σάββατο 8 Αυγούστου στο Εμπειρίκειο Γυμναστήριο της Χώρας Άνδρου. Το μουσικό καλωσόρισμα στο κοινό θα γίνει από την συμπατριώτισσα μας Κατερίνα Πολέμη, η οποία στην συνέχεια θα τραγουδίσει και μαζί του αρκετά τραγούδια.

Έχοντας παρακολουθήσει και πέρσι στο Κήπο του Μεγάρου τη συναυλία του Κωστή γνωρίζουμε ότι θα περάσουμε μια μοναδική μουσική βραδιά γεμάτη ρυθμικές μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τις κλασικές επιτυχίες όπως η “Λόλα” αλλά και τις καινούργιες του δημιουργίες.

Και παραφράζοντας ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του Κωστή (WelcometoGreece) του ευχόμαστε ολόψυχα: 

Welcome to Andros Κωστή!!   

Τιμές Εισιτηρίων: 10 ευρώ στην προπώληση, 13 ευρώ στη πόρτα.

Προπώληση Εισιτηρίων: Super Market Γονέος σε όλη την Άνδρο, Ναυτικό Πρακτορείο Πλοές στη Χώρα Άνδρου, Πρακτορείο Στυλιανού στο Γαύριο.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet