Σαν όνειρο μαγευτικό: χτες στο Νειμποριό και σήμερα στη Χώρα

 

Χτες βράδυ στο Νειμποριό ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης, ο πιανίστας Πάνος Λουμάκης και η μέτζο σοπράνο Φωτεινή Αθανασάκη. Και φόντο σαν... νυχτερινός "αποήχος", η φωτισμένη Χώρα... (Φωτο: Εν Άνδρω)

Κυριακή αργά το βράδυ. Ήταν μια ήσυχη και γαλήνια βραδιά στο Νειμποριό. Ήταν από εκείνες τις βραδιές που δεν θες να γυρίσεις σπίτι, αλλά θες να χαθείς για λίγο ακόμα μέσα στη νύχτα. Σηκώθηκες να φύγεις. Το αυτί σου έπιασε κάτι για θέατρο. Στο διπλανό τραπέζι μια άγνωστη παρέα συζητούσε. Ρώτησες απορημένος. Κι απάντησαν το ίδιο απορημένοι.

Ήταν οι τρεις από τους τέσσερις λυρικούς καλλιτέχνες που σήμερα το βράδυ θα δώσουν μια παράσταση για το κοινό της Άνδρου στο κλειστό θέατρο της Χώρας. Ήταν η μέτζο σοπράνο Φωτεινή Αθανασάκη, ο βαρύτονος: Νικόλαος Καραγκιαούρης και ο πιανίστας Πάνος Λουμάκης. Της λυρικής σκηνής. Έφτασαν χτες για την σημερινή παράσταση. Τα είπαμε για λίγο. Θα τραγουδήσουν γνωστά κομμάτια του λυρικού θεάτρου, της οπερέτας, αλλά και ιταλικές καντσονέτες.

Μπορεί στο κλειστό θέατρο να μην έχει τη ροματζάδα, όπως χτες βράδυ στο Νειμποριό, έχει όμως μουσική και τραγούδι με τα οποία μερικές φορές ταξιδεύεις σε εποχές μακρινές και σε χώρες μαγικές! Κάτι δηλαδή «σαν όνειρο μαγευτικό» που λέει και το πρόγραμμα. Ας είμαστε εκεί λοιπόν να τους ακούσουμε για μια βραδιά πριν χαθούν ξανά πίσω «στου κόσμου τη βουή» που λέει ο τραγουδοποιός… - "Εν Άνδρω".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: "Σαν Όνειρο Μαγευτικό"

Δημοτικό Θέατρο Άνδρου - Δευτέρα 30 Μαΐου 2015

Μέτζο Σοπράνο: Φωτεινή Αθανασάκη   

Βαρύτονος: Νικόλαος Καραγκιαούρης

Πιάνο: Πάνος Λουμάκης

Βιολί: Γιάννης Γεωργιάδης

Η μαγεία της όπερας συναντά την ελληνική οπερέτα και το μιούζικαλ, στην παράσταση «Σαν Όνειρο Μγευτικό», που παρουσιάζεται στο Δημοτικό θέατρο της Χώρας, στην Άνδρο, στις 30 Μαΐου, στις 9 το βράδυ. Οι λυρικοί τραγουδιστές Φωτεινή Αθανασάκη και Νικόλαος Καραγκιαούρης ερμηνεύουν με την συνοδεία του Πάνου Λουμάκη στο πιάνο και του Γιάννη Γεωργιάδη στο βιολί.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12 ευρώ. Φοιτητικό, συνταξιούχων και ανέργων 10 ευρώ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ALTERCOM

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet