Ευχαριστίες και υποσχέσεις με την ολοκλήρωση του 5ου Φεστιβάλ Άνδρου

Με δελτίο τύπου που έστειλε το φεστιβάλ Άνδρου - με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του - διαπιστώνει πως η αυλαία του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου με την παράσταση «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή έπεσε μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που αποθεώσε τον ημι-ερασιτεχνό θίασο του Θεατρικού Ομίλου Σύρου «Απόλλων». και συνεχίζει:

"Η αγάπη της τοπικής κοινωνίας για το θέατρο και τη δημιουργική διαδικασία εκφράστηκε επίσης στην έναρξη του φεστιβάλ στις 31 Ιουλίου με τον ερασιτεχνικό θίασο Λαϊκή Σκηνή Άνδρου και την sold out παράσταση «Πλούτος». H συμμετοχή του ερασιτεχνικού θεάτρου στο φεστιβάλ και η τεράστια απήχησή του έδωσε μεγάλη ικανοποίηση τόσο στην τοπική κοινωνία του νησιού όσο και στους διοργανωτές του φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ είχε τη χαρά και φέτος να προσκαλέσει άξιους δημιουργούς και να χαρίσει στο κοινό αξέχαστες βραδιές στο Ανοιχτό Θέατρο. Φιλοξένησε πολλές ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές προτάσεις όπως αυτές των Άρη Μπινιάρη, Toula Limnaios, Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Patari Project, Μικροσκοπικού Θεάτρου,  Δημήτρη Τάρλοου.

Φιλοξένησε πολύ επιτυχημένες συναυλίες αγαπημένων και δημοφιλών καλλιτεχνών όπως της Ορχήστρας Κυκλάδων με τον Νίκο Κυπουργό και τη συμμετοχή του ΜΟΥ.Σ.Α.- Φιλαρμονικής και της χορωδίας, του Γιάννη Πάριου, της Ελένης Βιτάλη.

Το κοινό της Άνδρου αλλά και των καλοκαιρινών επισκεπτών του νησιού έδωσε το παρών σε όλες τις παραστάσεις, ενώ σε πολλές εκδηλώσεις γέμισε ασφυκτικά το 900 θέσεων θέατρο αποθεώνοντας τους καλλιτέχνες.

Ο Παντελής Βούλγαρης και η ΑΜΚΕ «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου» αλλά και όλοι όσοι συνεργάστηκαν για την επιτυχημένη διοργάνωση εκφράζουν την ικανοποίηση τους για το αποτέλεσμα και ευχαριστούν τους εθελοντές, τους εργαζόμενους, τους χορηγούς-υποστηρικτές και φίλους του φεστιβάλ. Συνεχίζουν με ελπίδα και ενθουσιασμό για το επόμενο το καλοκαίρι του 2020, ενώ από τους επόμενους μήνες θα δραστηριοποιηθούν σε μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, όπως κάθε χρόνο."

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Mπράβο σε όλους τους συντελεστές. Και του χρόνου!!!