Δύο δημοσιεύματα για την Άνδρο: Νίκος Χατζηνικολάου & Κάτια Πάσχου

Νίκος Χατζηνικολάου: Σπάνια εμφάνιση με την πεθερά του, Μαργαρίτα Μπρόγιερ στην Άνδρο

Την Άνδρο επέλεξε η οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου για να χαλαρώσει και να περάσει ειδυλλιακές στιγμές δίπλα στη θάλασσα. Μαζί με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, τα παιδιά τους αλλά και τη γιαγιά Μαργαρίτα Μπρόγιερ, ο γνωστός δημοσιογράφος κατέφθασε στο κυκλαδίτικο νησί για να απολαύσει λίγες μέρες ηρεμίας μακριά από τη βουή της πόλης. Φυσικά δεν έλειψαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες, μία εκ των οποίων μοιράστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου και με τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς του αρέσει να διατηρεί μία άμεση επαφή με τον κόσμο.

 

“Οικογενειακή εκδρομή στην αγαπημένη Άνδρο,με αρχηγό την υπέροχη γιαγιά μας Μαργαρίτα Μπρόγιερ! Μαγικό νησί”, σημείωσε ως λεζάντα κάτω από το ποστ του. Είναι από τις σπανιότατες στιγμές που εμφανίζεται η Μαργαρίτα Μπρόγιερ, το άλλο μισό του μεγάλου διδύμου των αδελφών Μπρόγιερ που μεσουράνησε σε παλιότερες δεκαετίες. Μάλιστα, λόγω ασθένειας δεν είχε παραβρεθεί ούτε στην κηδεία της αδελφής της, Έρρικας.

ΠΗΓΗ: ZNEWS.GR

 

Μουσικά φώτα ανοιχτά το βράδυ στο "Μαγικό Νησί της Άνδρου"

 

Δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας Εθνικός Κήρυκας (The NationalHerald), αναφορικά με την Άνδρο και την μουσική βραδιά με την σοπράνο, που πραγματοποιήθηκε το λυκόφως της 27ης Ιουλίου 2020 στην εκκλησία αγ. Γεωργίου , στην περιοχή του Μπατσίου.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΡΗΞ (ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ)

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet