ΑΝΔΡΟΣ: 9ος πανελλήνιος διαγωνισμός νέων πιανιστών του Μουσικού Συλλόγου

(Με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε πως ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου έφτασε αισίως στο 9ο πανελλήνιο διαγωνισμό νέων πιανιστών που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας με όλους τους κανόνες και τα πρωτόκολλα λόγω κορονοϊού. Διαβάστε την καινοτομία που θα έχει ο εφετινός διαγωνισμός στο περιεκτικό σημείωμα που έστειλε ο Φώτης Δημητρίου - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Καλησπέρα σας,

      Ο 9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νέων Πιανιστών έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου. Αυτή τη φορά, με σεβασμό στην προσπάθεια και την αγωνία των 11 νέων που συμμετέχουν και παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω COVID-19, αποφασίσαμε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (μόνο για τους γονείς των παιδιών), τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα αλλά αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα σύγχρονα εργαλεία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

   Έτσι, ο Διαγωνισμός έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί ζωντανά (livestreamening) μέσω YouTube από το Mousa Andros στις 16.30 το Σάββατο και στις 11.30 την Κυριακή.  Οι σύνδεσμοι (links) από τους οποίους μπορεί το κοινό να παρακολουθήσει τον διαγωνισμό για τις δύο ημέρες αντίστοιχα, είναι οι ακόλουθοι:

https://youtu.be/a8c-qiQrRyo

https://youtu.be/NNU7oH0bIck

Φώτης Δημητρίου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet