Ο μαέστρος Δ. Σιδερής μιλά για την μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Άνδρου

 

Η Φιλαρμονική στην μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του φεστιβάλ Άνδρου.

Η Φιλαρμονική της Άνδρου το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ώρα 20:00 στο θέατρο Άνδρου παρουσιάζει την χριστουγεννιάτικη συναυλία της με τον μαέστρο Δημήτρη Σιδερή. Το Εν Άνδρω επικοινώνησε με τον μαέστρο με αφορμή την παράσταση και είχε μια συνομιλία μαζί του.

 

Η χριστουγεννιάτική συναυλία – εξήγησε ο μαέστρος – είναι ένας θεσμός που πάει πίσω πάρα πολλές δεκαετίες πίσω. Ο θεσμός αυτός σταμάτησε γύρω στο 2005 όταν διαλύθηκε η Φιλαρμονική και επανήλθε πάλι στο προσκήνιο μετά το 2008, το έτος επανιδρύθηκε η Φιλαρμονική.

Από τότε και κάθε χρόνο η Φιλαρμονική της Άνδρου δίνει και πάλι την χριστουγεννιάτικη συναυλία της συνεισφέροντας στην γιορταστική ατμόσφαιρα των ημερών και δίνοντας την ευκαιρία στα νέα παιδιά που την πλαισιώνουν να δείξουν την αξία τους. Επιπλέον, μέσα στον ατέλειωτο χειμώνα της Άνδρου αποτελεί μια νότα χαράς, γιορτής, συνάντησης.

Έτσι, κι εφέτος – ‘όπως τόνισε ο μαέστρος – θα εμφανιστεί σε μια παράσταση προσφέροντας μια βραδιά μουσικής και γιορτής. Καλούνται οι κάτοικοι της Άνδρου να προσέλθουν βοηθώντας με την θερμή παρουσία τους τα παιδιά της Άνδρου και την συνέχεια της μουσικής παρουσίας του νησιού μας.

Η Φιλαρμονική που συνοδεύει χρόνια τώρα όλες τις μεγάλες εθνικές επετείους, όλα τα φεστιβάλ της Άνδρου, όλες τις θρησκευτικές γιορτές, όλα τα μεγάλα γεγονότα του νησιού αξίζει την παρουσία μας και το χειροκρότημα στα παιδιά της.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet