Καλοκαιρινό εβδομαδιαίο τουρνουά/καμπ μπάσκετ στην Άνδρο!

 

Τα αθλητικά δρώμενα του νησιού εμπλουτίζονται, ενώ συνάμα γίνεται προσπάθεια η τουριστική σεζόν της Άνδρου να επεκταθεί μέσω αυτών. Εφέτος πέραν όλων των άλλων που έχουν ξεκινήσει από την υπεύθυνη Αθλητισμού και τον Δήμο Άνδρου σχεδιάζεται και καλοκαιρινό εβδομαδιαίο τουρνουά/καμπ μπάσκετ σε πέντε νησιά του Αιγαίου.

Στην Άνδρο το τουρνουά/καμπ προβλέπεται από 2 μέχρι 9 Ιουλίου 2022 και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον καθώς διοργανώνεται από μεγάλη αθλητική επιχείρηση με τη συμμετοχή της Άνδρου.

Για το τουρνουά αυτό έγινε σύσκεψη στο δημαρχείο της Άνδρου. Ο δήμαρχος Άνδρου υποδέχθηκε και συζήτησε στο γραφείο του αναλυτικά με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Καράγκουτη, που έκανε επαγγελματική καριέρα στον Πανιώνιο και στον Παναθηναϊκό, με την παρουσία του Ανδριώτη προπονητή μπάσκετ Κυριάκου Μουστάκα και την σύμβουλο Αθλητισμού Ιωάννα Σαραβάνου.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραίες μάσκες ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν παρακολουθούσες μπάσκετ, φυσικά και θα τον ήξερες. Αλλά και σε αυτό το θέμα είσαι άσχετος. Μην λες πολλά εκτιθεσαι όλο και πιο πολύ.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αλήθεια το ζήτημα για την Άνδρο είναι ποιος ξέρει τον Καράγκουτη ή τι θα κάνει η εταιρεία του για την Άνδρο.
ΥΓ Με 25 συμμετοχές στην Εθνική και 100 πόντους σε αυτήν έγραψε ιστορία. Κι όποιος δεν τον ξέρει να φύγει από την Άνδρο.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ο Κυριάκος Μουστάκας που "τρέχει" διάφορα δρώμενα που αφορούν την ομάδα μπάσκετ του νησιού βελτιώνοντας το επίπεδο των αθλητών. Σιγά μην ήξερε ο Λότσαρης και η Σαραβάνου ποιος είναι ο Καράγκουτης!!!
Αυτά για να αποδίδουμε τα εύσημα εκεί που πρέπει!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μας αφήνει παγερά αδιάφορους ο Καράγκουτης. Παρακολουθούσαμε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό χρόνια και δεν τον θυμόμαστε. Παγκίτης ήταν. Γιατί να τον ξέρουν αυτοί που ΔΕΝ παρακολουθούν μπάσκετ; Υπάρχει υποχρέωση να ξέρουμε τον Καράγκουτη για να γίνει ένα καμπ στην Άνδρο;
Ενδιαφέρον λοιπόν για την Άνδρο έχει η αθλητική επιχείρηση του Καράγκουτη που θέλει να κάνει κάτι στην Άνδρο. Και μπράβο στη Σαραβάνου που τρέχει τόσα αθλητικά δρώμενα για την Άνδρο. Αυτά είναι τα εύσημα για την Άνδρο. Κι όχι και εύσημα για να ξέρουμε ποιος ήταν ο Καράγκουτης...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο 'ΠΡΩΗΝ' ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΤΟΥ