Όταν τα γεγονότα είναι ξεροκέφαλα...

"Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας τόσο το χειρότερο για την... πραγματικότητα!!! "Ή, άλλως "όταν τα γεγονότα είναι ξεροκάφαλα...  και επιμένουν!" Οι δύο παραπάνω ρήσεις αποδίδουν αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Άνδρο στον χώρο του λιανεμπορίου. Αλλιώς αντιδρά και συμπεριφέρεται η κοινωνία της Άνδρου και αλλιώς όπως θα ήθελαν ορισμένοι... (φωτ. Εν Άνδρω). 

Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για ένα κίνημα καθημερινότητας που ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι με την είσοδο μιας νέας επιχείρησης - με σαφώς μειωμένες τιμές - στην αγορά της Άνδρου. Τα ερωτήματα των σκεπτικιστών πολλά: θα μείνει η νέα επιχείρηση, θα αντέξουν τα μικρά καταστήματα, θα αντιδράσουν οι ανδριώτες επιχειρηματίες. Τις απαντήσεις τις δίνει πλέον καθημερινά η ζωή. Το γεγονός είναι πως η επιχείρηση εγκανίασε το Σάββατο και νέο κατάστημα στην είσοδο της Χώρας  Και ο κόσμος έσπευσε (φωτ. Εν Άνδρω). 

Άραγε μπορεί κανείς να αγνοήσει πως γύρω στο μεσημέρι οι δρόμοι και τα Πευκάκια είχαν γεμίσει με αυτοκίνητα πελατών και πως στην στροφή Γαληνού η κυκλοφορία διεξαγόταν δύσκολα; Κάτι που σημαίνει πως υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Οι τμές ήταν πάντα μεγάλο θέλγητρο στην εποχή της κρίσης (φωτ. Εν Άνδρω). 

Φυσικά και μέσα στο κατάστημα ο κόσμος πολύς. Είχαν πάει και πελάτες του άλλου καταστήματος, αυτού του Αγίου Σπρίδωνα. Κάτι που διαπιστώσαμε καθώς για πρώτη φορά το μεγάλο πάρκινγκ του δεν ήταν γεμάτο. Το πως θα μοιραστεί η πίτα μεταξύ όλων στο λιανεμπόριο θα φανεί στην πορεία. Προς το παρόν βλέπουμε να αυξάνει ο τζίρος και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον κλάδο. Κι αυτό είναι σημαντικό καθώς ο συγκεκριμένος κλάδος επιρρεάζει πιο πολύ από όλους την καθημερινότητα όλων μας. Μια καθημερινότητα που αλλάζει και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να αλλάζει. Στο τέλος του καλοκαιριού θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα... (φωτ. Εν Άνδρω).

"Εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε παιδιά αφού η Προμηθευτική δεν πάει καλά και οι ανδριώτες πάνε καλά γιατί σκάτε; Όπως βλέπουμε κάποιοι λένε πως πάνε καλά το EXPRESS. Πολύ ωραία τότε τι ανησυχείτε; Και ο Γονέος πάει καλά στη Χώρα. Μπράβο. Και όπου νάναι ανοίγει ο ΑΒ στην Χώρα και κλείνει η Προμηθευτική. Και πάλι μπράβο. Τότε τι σας πειράζει που είχε καμιά 40αριά αμάξια στα Πευκάκια το Σάββατο κι έκλεισε ο δρόμος. Αφού θα κλείσει το μαγαζί όπως λέτε στο τέλος εσείς τι ζόρι τραβάτε; Αλήθεια πόσα αμάξια ειχε απέξω στου Γονέου και στο EXPRESS; Σχεδόν... πολλά ε; Όλα καλά λοιπόν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο...........................Πάνω στην στροφή πάμπολα αυτοκίνητα παρκαρισμένα τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος(που δεν φρόντισε να εξασφαλίσει χώρους στάθμευσης των αναμενόμενων πολλών πελατών του) , προικαλώντας υψηλότατο κίνδυνο τροχαίου! Ο απέναντι χώρος parking κλεισμένος με αλυσίδα και φυσικά Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΥΣΑ όπως πάντα!
Ντροπή και αίσχος σε όλους

This comment was minimized by the moderator on the site

ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΤΑ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ CARREFOUR EXΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα φρέσκα supermarket της Ανδρου EXPRESS και ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ δουλεύουν καλά το διότι ο κόσμος είχε αγανακτήσει από το παλιό κατεστημένο σέβονται τον πελάτη και έχουν φέρει μεγάλες αλλαγές τιμών στην ΧΩΡΑ.
Το καινούριο κατάστημα της προμηθευτηκης είναι μια παταγωδώς αποτυχημένη κίνηση διότι πολύ άπλα δεν θα χρειάζεται να φτάσεις μέχρι ποτάμι για να ψωνίσεις. Θα ψωνίζεις από του Γαληνού (μέχρι να ανοίξει ο ΑΒ........).

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ξενομανια εχει φαει ολους τους ελληνες και οχι μονο τους ανδριωτες. Γιατι εσεις στην αθηνα δεν πατε στα lidl που ειναι και γερμανικα; οποτε τις εξυπναδες αλλου και οχι σε εμας. Επισης θελω να απαντησω οτι παρα πολλοι ντοπια και απο χωρα και απο χωρια πανε προμηθευτικη και το ιδιο θα κανουν και τον χειμωνα.ο γονεος ειδικα στην αγορα εχει πεσει πολυ και αναγκαζευε τωρα να ριχνει τις τιμες τοσα χρονια πριν που ηταν; γιατι εκανε οτο εκανε εις βαρος μας; τωρα ειναι η ωρα που σφογγουν τα πισω . Οσο για βρεττο ας ετοιμαζετε αυτος για μεταβαση προμηθευτικης στο γαυριο και τα υπολοιπα τα λεμε μετα. Την σημερον εποχη η καθε οικογενεια κοιταζει να τα βγαζει περα και αν καποιος της προσφερει καλες τιμες την σεβεται και την εξυπηρετει εκει πηγανει. Δεν ειδα ο γονεος πριν να ενδιαφερεται για τους ντοπιους παρα μονο γοα την τσεπη του οποτε τα περι υποστηριξης τοθ ντοπιου ειναι λογια του αερα

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν διαθέτατε λίγο μυαλό η ανδριωτες θα είσαστε πολλοί καλύτερα
Αλά σας έχει φάει η ξενομανία
Η κόντρες και τα πανηγύρια έχουν κοντά πόδια

This comment was minimized by the moderator on the site

ΘΕΩΡΏ ΠΩΣ Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚH ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΆ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΑΚΌΜΑ.
ΕΓΏ ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ SUPERMARKET ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΊΔΑ ΚΆΠΟΙΟ SUPERMARKET ΝΑ ΖΟΡΊΖΕΤΑΙ. ΌΛΟΙ ΈΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΆ , ΜΠΟΡΕΊ ΟΙ ΠΑΛΙΟΊ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΟΠΩΣ ΉΤΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΉ ΠΡΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΏΣΟΥΝ.ΑΝ ΠΕΡIΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΕΟΥΣ.... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ LIDL ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.
(διαγράφονται δύο παράγραφοι με αρκετές χυδαίες λέξεις...)
ΜΌΝΟ Ο ΓΟΝΕΟΣ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΊ ΟΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΆΝΤΑ.
ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΚΡΑΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟΣ ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ΒΡΕΤΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΤΟΥ ΛΕΞΗ . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΘΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΤΙ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΑΒ

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

τα περι βουνων και δασων τα εχουμε ξανακουσει πολλες φορες στο παρελθον....τοσο καιρο που καποιοι πουλαγανε τον κουκο αηδονι και θησαυριζαν εις βαρος μας αισχροκερδοντας και κοροιδευοντας δεν τα λεγατε αυτα!!! μακαρι να ανοιξουν και σε αλλα σημεια , και αν μπορουν οσοι θελουν να επιβιωσουν ας τους ανταγωνιστουν και στις τιμες και στην τεχνογνωσια και στην εξυπηρετηση !!! ετσι ειναι ο ανταγωνισμος , σε αλλα δηλαδη προιοντα του εμποριου στο νησι πως υπαρχει και επρεπε δηλαδη στα σουπερ μαρκετ να ειναι μονοπωλιο ορισμενων ;;;; εεεεε;;;; η ζωη και οι καταναλωτες της ανδρου θα δειξουν και τον δρομο και την διαρκεια του εγχειρηματος, μεχρι τοτε στις δυσκολες ημερες που ζουμε για τα νοικοκυρια ειναι μια μεγαλη ανασα και αυτο ειναι που μετραει!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ (ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ) ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ.
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ….

This comment was minimized by the moderator on the site

Όλοι κοιτάτε το βουνό αλά θα χάσετε το δάσος