Σπορ και θέαμα στο Βιτάλι!

Παιχνίδια του καλοκαιριού, των διακοπών, της ανεμελιάς, του ήλιου και της θάλασσας στο Βιτάλι. Η πανέμορφη και γραφική παραλία είναι φέτος must στην Άνδρο. Θες η διαδρομή μέσα από το χωριό Άγιος Πέτρος, θες η θέα από ψηλά, θες τα χρώματα, θες το κοσμοπολίτικo περιβάλλον;

Στο τέλος ο άγριος φυσικός όρμος σε αποζημιώνει και σε καθηλώνει. Βότσαλα, σμιλεμένες από την αλμύρα πέτρες, βαθιά γαλάζια νερά, όλα αυτά, τίποτε άλλο από Ελλάδα.

Το couleur localείναι ο φυσικός βατήρας για βουτιές που βρίσκεται πάνω από μια εκπληκτική σπηλιά, στην αριστερή πλάγια της παραλίας. Διπλός μάλιστα!

Πήδημα από τα βράχια στο νερό από ψηλά για τους θαρραλέους και πιο χαμηλά για τα παιδιά και όσους δεν είναι ιδιαίτερα τολμηροί. Ατέλειωτα μακροβούτια, θέαμα και κάποιες φορές χειροκρότημα!

Η ξεγνοιασιά σε όλο της το μεγαλείο. Μη φανταστείτε ότι βλέπετε τον Πρέκα (τον γνωστό ηθοποιό και πρωταθλητή καταδύσεων στα νιάτα του), ούτε το Κασιδόκωστα (τον πρώην δήμαρχο Βουλιαγμένης). Η… πλάκα γίνεται μεταξύ μας. Και γι αυτό έχει αξία και πολύ γέλιο!

Π.Κ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είσαι μέγας καλαμπουρτζής και αστειάτορας ρε μπαγάσα