Κέρδισαν αγωγή και επιστρέφουν στον Δήμο 7 εργάτες καθαριότητας

Δ Ε Λ Τ Ι Ο        Τ Υ Π Ο Υ 

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ:  Η Άνδρος μπορεί να είναι καθαρή με σχέδιο και με τις δικές της δυνάμεις. 7 νέοι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας.

Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου ενισχύεται πλέον με 7 άτομα ως μόνιμο προσωπικό, μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και άτομα που ο κ.Σουσούδης απέλυσε μόλις πήγε στο Δήμο. Ήταν η πρώτη του κίνηση, η πρώτη του προτεραιότητα. Παράλληλα οι υπηρεσίες του Δήμου ενισχύονται με άλλα 5 μέλη ως προσωπικό και διάφορες ειδικότητες.

Η παράταξη μας στήριξε από την αρχή την προσφυγή των εργαζομένων που διεκδικούσαν τη μονιμοποίηση τους γιατί η Υπηρεσία Καθαριότητας έχει ανάγκη από προσωπικό για να μπορεί να κρατά το νησί καθαρό αλλά και γιατί οι άνθρωποι αυτοί κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Το ζήτημα είναι αν η σημερινή δημοτική αρχή έχει σχέδιο για να βελτιώσει τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας αλλά και για να αξιοποιήσει, παραγωγικά και αποδοτικά, τα 7 νέα μέλη της υπηρεσίας .

Η Άνδρος μπορεί να είναι καθαρή με το δικό της σχέδιο και με τις δικές της δυνάμεις αντί να οδηγηθούμε και πάλι στην εποχή των απευθείας αναθέσεων και των εργολάβων καθαριότητας. Η παράταξη μας ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, έχει διάθεση συνεργασίας, καλεί τη δημοτική αρχή να συζητήσουμε σοβαρά το θέμα της καθαριότητας για να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κέρδισαν την αγωγή και μπράβο τους οι 7 εργατες καθαριότητας ,αλλά οι 3 κάθονται στα γραφεία και οι 4 δουλεύουν
Ότι έκανε ο λοτσαρης κάνει και ο Σουσουδης