Ο Φιλοπρόοδος Γαυρίου και ο Εξωραϊστικός Πιτροφού έκοψαν τις πίτες τους...

Φιλοπρόοδος Όμιλος Γαυρίου 

Ο Φιλοπρόοδος κόβει την πίτα στις ΓΡΑΜΜΕΣ στον Βοτανικό. Η πρόεδρος με τα μέλη του ΔΣ επί σκηνής μαζί με την πίτα. Από κάτω διακρίνεται ο καπετάν-Κώστας Τζώρτζης (φωτ. Εν Άνδρω).

Οι πίτες παραμένουν σημείο αναφοράς στη ζωή των συλλόγων γιατί δίνουν στα μέλη τους και σε όσους διατηρούν μια αναφορά στο χωριό τους ή στην κοινωνική ομάδα τους ευκαιρία να ξανανταμώσουν. Ή, όπως τραγούδισε κι ο Σαββόπουλος κάποτε: "να μας έχει ο Θεός καλά πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε..."

Του Φιλοπρόοδου η πίτα ήταν σε ένα trendy περιβάλλον στο Βοτανικό μπροστά σε 200 άτομα περίπου. Το αξιοσημείωτο ήταν πως υπήρχαν εκπρόσωποι πολλών συλλόγων του νησιού, αλλά και πολιτικοί των κομμάτων και των δημοτικών παρατάξεων. Κάτι που σημαίνει πως ότι και να λένε ο Φιλοπρόοδος εξακολουθεί να παραμένει ένας Όμιλος που με την παρουσία του και τα στελέχη του, αλλά και τις πολλές και εξαιρετικές εκδηλώσεις του έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων και βεβαίως τον λαμβάνουν και όλοι υπόψη τους. Τώρα αν κάποιοι επιμένουν να τον αγνοούν "κακό του κεφαλιού τους"...

Μια γενική άποψη του γεμάτου με Γαυριώτες και άλλους φίλους κέντρου στον Βοτανικό (φωτ. Εν Άνδρω).

Γαυριώτες εδώ με χωραϊτική ενίσχυση σε αυτό το τραπέζι! Το μέλος του ΔΣ του ΝΟΑ Στέλιος Μαρκουίζος με την σύζυγό του και το ζεύγος Βικτωράτου... (φωτ  Εν Άνδρω).

Ο Γιώργος Δαρδανός με την παρέα του (φωτ. Εν Άνδρω).

Ο Λάκης Μαστραντώνης και ο Δημήτρης Σταυρόπουλος με τις κυρίες τους (φωτ. Εν Άνδρω).

Και το φλουρί πήγε στο κομμάτι της Καπαριάς!!! (φωτ. Εν Άνδρω).

Εξωραϊστικός Σύλλογος Πιτροφού

Το ΔΣ του Εξωραϊστικού Πιτροφού στην Αθήνα κόβει την πίτα στην "ταβέρνα του Ανδρέα"  στα Σπάτα. (φωτ. Εν Άνδρω).

Του Πιτροφού η πίτα κόπηκε σε μια ζεστή και ζωντανή εκδήλωση σε ένα άνετο περιβάλλον στα Σπάτα. Μετά το φαγητό ακολούθησε ζωντανό πρόγραμμα όπου κυριάρχησαν τα νησιώτικα. Όμως την παράσταση έκλεψε λίγο αργότερα η πρόεδρος του Συλλόγου μαζί με τον αντιδήμαρχο Μαραθώνα με ένα ξεχωριστό ζεϊμπέκικο. Ο Μαραθωνίτης έσπασε όμως τα κοντέρ με μια σειρά ζεϊμπέκικα που χόρεψε μόνος του ενθουσιάζοντας τον κόσμο.

Μια άποψη από την εκδήλωση του Πιτροφού (φωτ. Εν Άνδρω).

'Αλλη μια άποψη από το πίτα/γεύμα του Πιτροφού (φωτ. Εν Άνδρω).

Μια παρέα με ασχολούμενους με την πολιτική. Στο μέσο η Κ. Μονογιού, αριστερά ο έπαρχος Άνδρου και δεξιά ο Αντώνης Λάβδας που έκανε ότι μπορούσε στον Δήμο Άνδρου (φωτ. Εν Άνδρω).

Και μια ζεμπεκιά από τις καλύτερες στην πίστα της εκδήλωσης του Πιτροφού από τον αντιδήμαρχο Μαραθώνα και την πρόεδρο του Συλλόγου!!! (φωτ. Εν Άνδρω).

"Εν Άνδρω" 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Άσε που μας βλέπουν αφράτους-αφράτους, να τρώμε, να πίνουμε, να γλεντάμε, συμπεραίνουν: ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΠΟΣ και δώστου νέα μέτρα...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΖΑΒΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Ε???????????

This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ