ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ: «Λευκή Νύχτα» στη Χώρα στις 2 Δεκεμβρίου

 

Από την Λευκή Νύχτα του 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Εντατικά συνεχίζονται η προετοιμασίες για τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στη Χώρα, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017. Ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Μουσικός Σύλλογος, το Χορευτικό «Latin» αλλά και οι δημότες που προσφέρθηκαν να συνδράμουν εθελοντικά στη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας», βρίσκονται σε εγρήγορση και σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον κόσμο μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα, με εκπτώσεις στα μαγαζιά και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα τα καταστήματα στον πεζόδρομο της Χώρας θα παραμείνουν ανοιχτά, ενώ παράλληλα έχουν προγραμματιστεί διάφορες δράσεις για να προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία σε όσους θα επιλέξουν να κάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους. Ιδιαίτερα για τους μικρούς μας φίλους, έχει στηθεί στην Πλατεία Γηροκομείου το Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Η έναρξη του προγράμματος της Λευκής Νύχτας θα γίνει στις 7:30 μ.μ. με την ομιλία του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, ο οποίος στη συνέχεια θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου με τη Φιλαρμονική θα «ντύσουν» μουσικά τη βραδιά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και η Σχολή Χορού της Βαρβάρας Σπανού με το χορευτικό τμήμα Latin θα μας ψυχαγωγήσει με τις μοναδικές χορογραφίες της.

Με τη σειρά του, ο Σύλλογος Γυναικών θα τραγουδήσει τα κάλαντα στον πεζόδρομο της Χώρας και ακολούθως θα ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς. Όπως συνέβη και τις προηγούμενες χρονιές, ο Δήμος Άνδρου θα προσφέρει ζεστό κρασί και μελομακάρονα έξω από το Παλαιό Δημαρχείο και οι καταστηματάρχες της Χώρας έχουν ετοιμάσει τα δικά τους κεράσματα για τον κόσμο, που θα επισκεφτεί τα μαγαζιά τους και θα επωφεληθεί των προσφορών τους.

Επίσης, λεωφορεία του ΚΤΕΛ Άνδρου θα μεταφέρουν τους επισκέπτες από Γαύριο και Μπατσί, με ειδικά δρομολόγια που έχουν προγραμματίσει για τις 6:30 μ.μ. και 6:45 μ.μ. αντίστοιχα, με επιστροφή από τη Χώρα στις 11:00 μ.μ.

Μετά τις τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων ετών, ο Δήμος Άνδρου σας προσκαλεί να απολαύσετε τις αγορές σας στα εμπορικά καταστήματα και τη βόλτα σας στον στολισμένο και φωταγωγημένο πεζόδρομο της Αγοράς, παίρνοντας μια πρώτη «γεύση» των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσουν παρόμοιες εκδηλώσεις στις άλλες περιοχές της Άνδρου, Κόρθι, Μπατσί και Γαύριο με τη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας».

29 Νοεμβρίου 2017

Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η πιο επιτυχημένη λευκή νύχτα θα είναι στο ΜΠΑΤΣΙ με τόσα καταστήματα ανοιχτά θα είναι απόλαυση. Μπραβο στο σύλλογο επαγγελματιών για την ζωντάνια που έδωσε στο τόπο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Στις 7:30 μ.μ. με την ομιλία του ο Δημάρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, ο οποίος στη συνέχεια θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο παρακαλείται να παραμείνει μέχρι του χρόνου σαν χριστουγεννιάτικο στολίδι.
Αν και ούτε σαν στολίδι δεν κάνει. Για γλάστρα περισσότερο κάνει.