Ζωντανό σκυλάκι κρυμένο σε φούρνο στο καμμένο δάσος!!!... (φωτογραφίες-βίντεο)

 

(Πλήθος οι αποδείξεις ότι η πολιτική ηγεσία της χώρας ήξερε από τις 10:30 της 23ης Ιουλίου για δεκάδες νεκρούς, αλλά έπαιξε επικοινωνιακό σόου στις 11:30 μπροστά στις κάμερες. Για τον κ. Τσίπρα και την ομάδα του όλα είναι επικοινωνία. Όλα είναι φαίνεσθαι. Το είναι δεν υπάρχει γι' αυτούς. Δυστυχώς. Ευτυχώς οι κάτοικοι αυτής της χώρας ακόμα ΕΙΝΑΙ. Και θα ΕΙΝΑΙ: όσο υπάρχουν αυτοί που αναζητούν μέσα στην απόλυτη καταστροφή έστω και μια ζωή. Αναζητούν κάτι από μιαν ελπίδα. Και τι παράξενο και απίστευτο: βρήκαν ένα μικρό μαλλιαρό σκυλάκι κρυμένο σε έναν φούρνο μπαρμπεκιού σε ένα ολοσχερώς καμένο σπίτι σε ένα εντελώς καμένο δάσος. Ανάσα ζωής η φιλική κίνηση του προς τους ανθρώπους που το βρήκαν... - ΕΝ ΑΝΔΡΩ - Αναδημοσίευση από "iefimerida.gr")

Φιλόζωοι εντόπισαν έναν μαλλιαρό σκύλο μέσα σε έναν φούρνο ενός καμένου σπιτιού. Ο μικρούλης κατάφερε να σωθεί και πλέον είναι ασφαλής.

Η Αρτεμις Κυριακοπούλου, που τράβηξε το βίντεο, αναφέρει, σύμφωνα με το zoosos:

«Σε ένα δάσος στην περιοχή Μάτι που έχει καταστραφεί ολοσχερώς και που αποτελεί τάφο για εκατοντάδες ζώα που αναζητούσαμε, καταφέραμε να βρούμε μέσα σε ένα φούρνο ενός καμένου σπιτιού αυτό εδώ το πλάσμα...

 

Καμένο, πληγωμένο, πεινασμένο και φυσικά φοβισμένο καταφέραμε μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας να πιάσουμε αυτό και τον αδερφό του (που βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση) και να τα μεταφέρουμε μαζί με τη βοήθεια του Vets4life στο κτηνιατρείο».

Πηγή: Βρήκαν ζωντανό σκύλο σε φούρνο καμένου σπιτιού στο Μάτι [βίντεο] | iefimerida.gr

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet