Σοβαρός τραυματισμός στην Ξυλοκαρύδα Μπατσίου

 

ΕΚΑΒ και Κέντρο Υγείας Άνδρου: σε αδιάκοπή κίνηση αυτές τις μέρες (φωτ. αρχείου Εν Άνδρω).

Την Πέμπτη 16/8 ειδοποιήθηκε στις 14:15 ο Αστυνομικός Σταθμός Γαυρίου για αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην περιοχή Ξυλοκαρύδας Μπατσίου. Η αστυνομία μετέβη εγκαίρως στον τόπο του συμβάντος και διαπίστωσε πως στις 14:00 ΙΧ με οδηγό 35χρονος έλληνα συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε γαλλίδα 51 ετών.

Αποτέλεσμα ο σοβαρός τραυματισμός της γαλλίδας στο πόδι. Η τραυματίας μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Άνδρου όπου κρίθηκε αναγκαία η άμεση αερομεταφορά της σε νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση. Ειδοποιήθηκε ελικόπτερο που ήρθε αργά το απόγευμα και την μετέφερε σε νοσοκομείο των Αθημών.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Υδρούσας.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Συγκρίνοντας το παραπάνω άρθρο με το άλλο για το αυτοκίνητο που αναποδογύρισε στον Χαρκολιμνιώνα, θα ήθελα να σας πω πως σαν αυτό (Αυτό που έχει να κάνει με το ατύχημα στο Μπατσί) είναι τα άρθρα που έχουν να κάνουν με ενημέρωση κ δημοσιογραφία. Το άρθρο του Χαλκολιμνιώνα έχει να κάνει περισσότερο με "χαβαλέ". Γιατί λοιπόν η διαφορετική αντιμετώπιση; Κ στις δύο περιπτώσεις είχε ανθρώπους που είχαν ατύχημα (κ όχι δυστύχημα, πολύ σωστά) κ στις δύο περιπτώσεις οι άνθρωποι πήγαν Αθήνα για τα περαιτέρω .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Οι πρώτοι πήγαν για "εκδορές και κακώσεις" και περαιτέρω εξετάσεις. Αυτά λένε αυτοί που ξερουν. Ο νεαρός - πέρα από το σοκ και το ότι τράβαγε βλακωδώς και επικίνδυνα από τα πόδια να βγάλει τη μια κοπέλα - δεν έπαθε τίποτα. Μάζευε απλώς τα βιβλία του.
Η άλλη με το μηχανάκι πήγε με ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ κινδυνεύοντας με ακρωτηριασμό και σοβαρές αναπνευστικές επιπλοκές. Δεν γράφουμε άλλα γιατί βαριόμαστε έναν αδαή που μπερδεύει το ιατρικό απόρρητο με την αστυνομική ανακοίνωση.
Λοιπόν, είπαμε μιας και δεν έπαθαν τίποτα σοβαρό οι άνθρωποι να το ελαφρύνουμε. ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΧΑΒΑΛΕ... Δείτε τι γράφουμε καρέ-καρέ για το ατύχημα...
Στενοχωρήσαμε κάποιους. Κάναμε νέα δημοσίευση με την άλλη εκδοχή. Παρότι ο κ. Μηνδινός προφανώς για προσωπικούς λόγους τους οποίους κατανοούμε αλλά δεν ακολουθούμε έγραψε του κόσμου τα ψευδεπίγραφα γι' εμάς.
Συγκρίνετε όσα γράφετε εσείς με όσα γράφει αυτός... Θα δείτε την διαφορά...
Καλημέρα σας...
ΥΓ Λαμβάνω υπόψη μου τις όποιες παρατηρήσεις σας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro