Τo survivor στην Άνδρο για τον 9χρονο "μαχητή" Ιωάννη! Μια συγκινητική ευχή…


Ιδιαίτερα συγκινητικές μα πάνω απ όλα ανθρώπινες σκηνές, διαδραματίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου(22.9) στην παραλία του Αγίου Πέτρου. Οι μαχητές του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού  Survivor, αγωνίστηκαν στην αμμουδιά για ένα γενναίο μαχητή, τον 9χρονο Ανδριώτη Ιωάννη, που δίνει - με επιτυχία - την υπέρτατη μάχη της ζωής!

Την εμπειρία του παιχνιδιού μαζί με τους συμμαθητές του και τους αγαπημένους του παίκτες από τα Survivor 2017 και 2018, έζησε ο Ιωάννης , που πάσχει από Μυελοδυσπλαστικό Σύνδρομο. Οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Σάρα Εσκενάζυ, Ειρήνη Κολιδά και Μελίνα Μεταξά, ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος (Make-A-Wish), και αποδέχτηκαν την «πρόκληση» του Ιωάννη.

Έτσι το Σάββατο στις 17:00 επέστεψαν στο στίβο μάχης, αυτήν τη φορά όμως στην Άνδρο, τον τόπο καταγωγής και διαμονής του Ιωάννη, όπου είχε στηθεί μια τεράστια πίστα αγωνισμάτων, βασισμένη στις επιθυμίες του παιδιού. Συντονιστής των αγωνισμάτων ήταν ο κ. Κώστας Καστραντάς, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου.

Ανάμεσα στην μεσαία οργανωμένη παραλία και την «Καλύβα» όλη η περιοχή θύμιζε τηλεοπτικό σκηνικό. Δεκάδες οι θεατές από ολόκληρο το νησί, οικογένειες με τα παιδιά τους, καθηγητές και δάσκαλοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμπαραστάθηκαν στον Ιωάννη, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Η κ. Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανέφερε: «Είναι ύψιστη τιμή για οποιονδήποτε να αποτελεί την πιο βαθιά επιθυμία ενός παιδιού, ενός παιδιού που μπορούσε να ευχηθεί τα πάντα και όμως το μόνο που θέλει είναι να γνωρίσει από κοντά συγκεκριμένους ανθρώπους. Οι παίκτες του Survivor αυτό το αντιλαμβάνονται και όπως και στο παρελθόν, συμμαχούν με τον Οργανισμό μας για να προσφέρουν το όνειρο σε ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του.

Είμαστε ευγνώμονες και νιώθουμε τυχεροί που αυτοί οι χαρισματικοί μαχητές θα σφίξουν στην αγκαλιά τους έναν άλλον τόσο ξεχωριστό μικρό μαχητή!
Κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής, που βγαίνει αληθινή!

Βοηθήστε μας να εκπληρώσουμε περισσότερες ευχές σαν του Ιωάννη! Στείλτε με SMS τη λέξη WISH στο 19808, για να φέρετε ένα παιδί που αντιμετωπίζει μία πολύ σοβαρή ασθένεια πιο κοντά στο δικό του όνειρο!» 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλες οι φωτογραφίες του Εν Άνδρω είναι από το Survivor στην παραλία του Αγίου Πέτρου Άνδρου.

Δ.Σ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet