Το Γαύριο κάνει την έκπληξη με φιλαρμονική Ραφήνας και… Μενεγάκη!

 

(Από τους εθελοντές που εργάζονται για την μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γαυρίου εστάλη το παρακάτω δελτίο που έβγαλε ο Δήμος. Το δημοσιεύουμε με την προσθήκη πως την χορηγία για την φιλαρμονική της Ραφήνας την έκαναν και οι δύο εταιρείες της γραμμής μας. Ήτοι, η Golden Star και η Fast Ferries. Τέλος την Ελένη Μενεγάκη προσκάλεσε ο πατήρ Αέτιος εκ μέρους των τοπικών συλλόγων του χορευτικού και των επαγγελματιών - Εν Άνδρω.)

«Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στο Γαύριο. Όλα τα έχει η Παναδριακή γιορτή στο Γαύριο, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. Λάμψη και στολίδια, Χριστουγεννιάτικο Bazaar, κεράσματα και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους και ένα καράβι γεμάτο «φως» και ελπίδα. Ξεχωρίζει η δράση «Το Αστέρι της Ευχής», για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Make-A-Wish» Ελλάδος.

Μαθητές από όλα τα σχολεία της Άνδρου θα δώσουν το «παρών», συμμετέχοντας ενεργά με τις παρουσιάσεις τους και τη γιορτή θα πλαισιώσει μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Τέλος, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η κ. Ελένη Μενεγάκη.

Η Τοπική Κοινότητα Γαυρίου και ο Δήμος Άνδρου, μέσω ανακοίνωσής τους, παρακαλούν τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής να μην παρκάρουν τα οχήματά τους κατά μήκος της παραλιακής οδού του λιμανιού του Γαυρίου την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018. Οι προετοιμασίες κορυφώνονται και είστε όλοι καλεσμένοι για να γιορτάσετε μαζί μας!»

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

G.T.P

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Η ΦΙΑΛΡΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΦΥΟΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ ΑΥΤΗ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΥΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΡΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΣΟΥΣΗ, ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ ΜΑΜΑΗ, ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΜΗ( ΕΙΔΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥΣΟΥΔΗ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΔΑ 2017).
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ PARTY ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΑΥΡΙΟΥ.
ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ,ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ,ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΤΑΙΡΑΙΖΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ....

This comment was minimized by the moderator on the site

ΝΑΙ...ΝΑΙ...ΝΑΙ...ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ .... ΝΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΝΕ ΕΥΩΔΙΕΣ .....ΘΕΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ...
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥ Σ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΛΗ ΩΡΑ... ΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ( ΕΛΕΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΥ ΜΙΛΤΟΥ) ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΕΛΑΜΕ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Στο Γαυριο το καράβι τους μάρανε ντροπή τους Έχουμε Δήμαρχο αντιδήμαρχο πρόεδρο τοπικού???οι Βοθροι πέφτουν μπροστά στο λιμάνι βρωμάει όλο το Γαυριο και αυτοί θα φέρουν πούλμαν με παιδιά από Χώρα και Μεσσαρια .Αίσχος ας πάνε να κρυφτούν

This comment was minimized by the moderator on the site

Μόνο στο Μπατσι μαυρίλα. Όση μαυριλα θα φάνε και οι υποψήφιοι. Διαλυσανε το Μπατσι. Να φύγετε ολοι.