Παρουσίες και βραβεύσεις στην πίτα των Στενιών και κόσμος στων Λειβαδιών.

ΠΙΤΑ ΣΤΕΝΙΩΝ

 Πολύς κόσμος στην πίτα των Στενιών και στην συνεστίαση που ακολούθησε. Και ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές/ακτοπλοϊκές παρουσίες. Αλλά και ιδιαίτερες βραβεύσεις. Στη φωτογραφία η βράβευση του Ζαννή Αλιφραγκή με στενιώτικη καταγωγή για το χρυσό μετάλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στο πόλο. Διακρίνεται ο πρόεδρος του συλλόγου Χαρίλαος Χαζάπης.

Μια ακόμα βράβευση. Στον Γιαννούλη Καμπάνη για την γενναιόδωρη συνεισφορά του στην ανακατασκευή του δημοτικού σχολείου και για άλλα έργα στο χωριό.

Γενική άποψη της κατάμεστης αίθουσας...

 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το τραπέζι του Γιαννούλη Καμπάνη και των αδελφών Δημήτρη και Γιώργου Στεφάνου όπου φιλοξένησε τον Μάριο Ηλιόπουλο. Επιπλέον στο ίδιο τραπέζι φιλοξενήθηκε και ο έπαρχος Άνδρου. Στην πίτα δεν παραβρέθηκε - λόγω υποχρεώσεων - ο δήμαρχος Άνδρου.

 Σε καλό κλίμα η παρέα παρά τις αντιθέσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν στην ακτοπλοΐα. Μια ακτοπλοΐα που παρά την σημαντική θερινή τουριστική αύξηση έχει προβλήματα γιατί εκτός από το καλοκαίρι υπάρχει και ο μακρύς και δύσκολος χειμώνας για τα καράβια και τα νησιά μας.

ΠΙΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ

Το χαρακτηριστικό των Λειβαδίων είναι πως έχει έναν σύλλογο και όχι δύο όπως άλλα χωριά που έχουν έναν σύλλογο με έδρα την Αθήνα κι έναν με έδρα την Άνδρο. Από αυτή την άποψη την αθηναϊκή πίτα των Λειβαδίων κόβει το ίδιο προεδρείο που απλώς έρχεται στην Αθήνα για την γιορτή.Στην φωτογραφία ο γέροντας Ευδόκιμος και το προεδρείο των Λειβαδίων (Λεωνίδας Ίσαρης και Φιλίτσα Στυλιανού) κόβουν την πίτα στην γιορτή της Αθήνας.

 Πολύς κόσμος και στην πίτα των Λειβαδίων. Σε μια συνεστίαση που κράτησε ώρες και στην οποία παραβρέθηκε ο πάντα αειθαλής και αεικίνητος Ευδόκιμος και ο έπαρχος.

 Άλλη μια άποψη του κόσμου που προσήλθε στην πίτα των Λειβαδίων.

 "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

...κάθε σχεδόν Έλληνας έχει κι από ένα τίτλο! Τι θα λέγατε λοιπόν αν η ιδιότητα με την οποία θα μπορούσε να αναφερθεί ο κ. Γιαννίσης είναι "Τέως Δήμαρχος Άνδρου ";;; (μιας και αναρωτιέστε κε διαχειριστά...)
Ευχαριστώ!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Πάντως στις Στενιές μου είπαν πως δεν ήταν. Πως να προσφωνήσει κανείς έναν που δεν ήταν;
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αναρωτιώμαστε ο Φλεβάρης κοντεύει 10 και όλοι έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητες. Ο κ. Γιανννίσης δεν έχει ανακοινώσει; Εμείς τον ρωτήσαμε γραπτώς και δεν καταδέχτηκε ούτε να μάς απαντήσει! Τέτοια στάση δεν ξανάδαμε... Αφού δεν ανακοινώνει και δεν καταδέχεται να απαντήσει εμείς πάμε παρακάτω. Έτσι κι αλλιώς σε τρεις μήνες έχουμε εκλογές.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ έρωτας με τον επαρχο έπεσε μου θυμίζει τον έρωτα με τον δήμαρχο που υπήρχε κάποτε αλλά μετά ράγισε το γυαλί ?????
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είναι έρωτας η απλή αναφορά της παρουσίας με την ιδιότητα του επάρχου; Εκτός κι αν δεν είναι έπαρχος; Δεν γράψαμε λέξη για υποψηφιότητα ή άλλο; Συνεπώς λέτε τις προκαταλήψεις σας κι όχι την πραγματικότητα.
Μάλιστα γράψαμε όπως αναφέρθηκε η για λόγους φορτωμένου προγράμματος απουσία του δημάρχου. Και τον αναφέραμε ως δήμαρχο. 'Μια πληροφορία: έπαρχος και δήμαρχος είναι ακόμα οι αρχές της Άνδρου. Μάλλον δεν το ξέρετε. Εσείς όμως ζείτε "ερωτικά" την πραγματικότητα και όχι αντικειμενικά. Κατανοητό. Είστε "ερωτευμένος" με κάποιον υποψήφιο και γι' αυτό τα παραμορφωτικά γυαλιά του έρωτα! Εμείς αντιθέτως με ΚΑΝΕΝΑΝ. Και δεν σκοπεύουμε να υποστηρίξουμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Αυτή είναι η διαφορά μας...
Καλημέρα σας...
ΥΓ Για την στάση μας το 2014 έχουμε γράψει άλλοτε και είναι γνωστό πως βρεθήκαμε προ εκπλήξεων με την διοίκηση Σουσούδη. Δεν ράγισε κανένα γυαλί λοιπόν. Πολιτικά ήταν και είναι τα ζητήματα. Συνεπώς κάντε μια βόλτα έξω να δείτε τον σημερινό κόσμο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

παλι δεν αναφερες τον δημητρη γιαννιση. Εσυ θα το μετανιωσεις στο τελος!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν κατάλαβες καλά δεν ήμουν εκεί. Ο ανταποκριτής μου δεν τον είδε πουθενά. Αλήθεια αν ήταν εκεί μπορείς αγαπητέ Δημήτρη να μου πεις με ποια ιδιότητα να αναφερθεί;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro