Αηδόνια Άνδρου: Υπάρχουν κι ευχαριστημένα χωριά...

(Από τον κ. Γιάννη Ξανθό, από τα πιο παλαιά μέλη του ΔΣ του Μουστακείου, λάβαμε το παρακάτω ευχαριστήριο του Συλλόγου Αηδονιών για την παιδική χαρά του χωριού που χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου το Κληροδότημα. Είναι χαρά να δημοσιεύουμε την ευχαρίστηση των ανθρώπων για έργα που ολοκληρώθηκαν και βοηθάνε όλους τους κατοίκους της περιοχής. Είναι χαρά να μας γράφουν για τη νέα παιδική χαρά των Αηδονιών προσφορά του Μουστακείου Κληροδοτήματος που τα τελευταία χρόνια έχει δραστηριοποιηθεί και βοηθά όλη την περιοχή του Κορθίου και με έργα κοινωφελή όπως δύο παιδικές χαρές, αλλά και έργα μεγάλης ιστορικής σημασίας όπως π.χ. η ανακαίνιση του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου... - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ολόκληρο το χωριό μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν πολύ το Ίδρυμα «Μουστάκειο» και τη διαχειριστική του επιτροπή, τον κ. Dimitris Lotsaris, τον κ. Γιώργος Τρανάκος, καθώς και τον κ. Ioannis Xanthos, για την κατασκευή της παιδικής χαράς στο χωριό μας στην περιοχή Ποταμός.

Το φυσικό περιβάλλον της νέας παιδικής χαράς στα Αηδόνια είναι μαγικό. Τι πιο ωραίο μια παιδική χαρά με παραδοσιακά υλικά γύρω-γύρω σε μια τέτοια γωνιά της Άνδρου.

Πόσο μάλλον όταν έχει γίνει με όλες τις προδιαγραφές και όλες τις πιστοποιήσεις όπως λένε.

Άλλη μια εικόνα από το μαγευτικό περιβάλλον της παιδικής χαράς προσφορά του Μουστακείου στην κοινότητα.

Λογικό λοιπόν να είναι ευχαριστημένοι στ' Αηδόνια και να στέλνουν ευχαριστήρια στο Μουστάκειο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οπως σχολιάστηκε ήδη νωρίτερα, οτι γίνεται είναι καλό για τον τόπο. Όμως, πρέπει να υπάρχουν προτεραιότητες, οι οποίες πρέπει να αξιολογούνται κυρίως από τις Δημόσιες αρχές του τόπου. Δεν μπορεί για παράδειγμα τη στιγμή που ένα δημόσιο σχολείο, όπως αυτό στο Κόρθι το οποίο αντιμετωπίζει τεράστια κτιριακά προβλήματα, να αφήνεται στην κατάσταση που είδαμε στο φωτογραφικό υλικό του Εν Ανδρω (βλέπε σχετικό ρεπορτάζ), την ώρα που κρίσιμα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου έχουν καταστραφεί, τη στιγμή που δεν έχει γίνει το παραμικρό βελτιωτικό έργο αποθήκευσης των βρόχινων νερών (έστω για ποτιστικούς λόγους), οι διοικούντες τον τόπο ασχολούνται με μικρότερης σημασίας έργα, ανεξαρτήτως του αν το κάνουν για το φαίνεσθαι ή για δικούς τους προσωπικούς λόγους ο καθένας (πχ, πολιτικούς, όπως προαναφέρθηκε σε άλλο σχόλιο). Είναι κρίμα ο ίδιος μας ο τόπος να μην εξελίσσεται και να μην βελτιώνεται στις υποδομές και τα βασικά ζητήματα που σε άλλες περιοχές της Ελλάδας θεωρούνται εδώ και χρόνια αυτονόητα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα περισσότερα χωριά μας που δεν έχουν παιδική χαρά κατοικούνται από απολίτιστους; Ή μήπως οι κάτοικοι τους δεν συναντιούνται; Δεν απαντάτε όμως σε εύλογα ερωτήματα σχολιαστών για το πόσοι είναι οι κάτοικοι αυτού τού χωριού και πόσα παιδιά υπάρχουν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν καποιος πιστευει οτι μια παιδικη χαρα δεν ειναι πολιτισμος, ποιοτητα ζωης, σημειο συναντησης ενος χωριου χωρις καποιο αλλο καταλληλο μερος, αλλα κατι το περιτο, ας κουνησει το κεφαλι μπας και ξεκολησει ο εγκεφαλος και μετα ας παει στους χορηγους φορεις και ιδιωτες να τους πεισει οτι κανουν βλακειες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλησπερα σας ,
Το καλυτερο θα ηταν να υπαρχει συνεννόηση κ προταιρεοτητες δεν ειναι δυνατον το σχολειο να ειναι σε αυτα τα χαλια οι δρομοι κτλ καθως κ ανθρωποι που ισως πεινανε....ας συνεννοηθούν για αυτα κ ύστερα να κάνουν προεκλογικους αγώνες κ πιτες ΕΛΕΟΣ ισχυει για ολους ......

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητό εν Ανδρω. Σε παρακολουθώ συστηματικά όλο το διάστημα που υπάρχεις σαν ιστοσελίδα. Δεν θυμάμαι και σε παρακαλώ διόρθωσε με αν κάνω λάθος να έχει στείλει τέτοιο ευχαριστήριο ο συγκεκριμένος σύλλογος. Και ρωτώ. Δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα κανένα έργο σε αυτό το χωριό και από κανένα φορέα;; Και ρωτώ. Ο λόγος που έγινε τώρα αυτή η ανακοίνωση , συνδέεται με τον καταστατικό ρόλο του συλλόγου ως πολιτιστικού συλλόγου;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γραφουμε στην αρχή του προλόγου μας: "Από τον κ. Γιάννη Ξανθό, από τα πιο παλαιά μέλη του ΔΣ του Μουστακείου, λάβαμε το παρακάτω ευχαριστήριο του Συλλόγου Αηδονιών για την παιδική χαρά του χωριού που χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου το Κληροδότημα."
Άρα από τον κ. Γ. Ξανθό το λάβαμε. Πως το λάβαμε; Το λέμε στον πρόλογο της ανάρτησης στο F/B: "... την κοινοποίηση του κ. Γ. Ξανθού στο Εν Άνδρω... "
ΑΡΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ο Γ. Ξανθός το ευχαριστήριο των Αηδονιών στο F/B ΄(οπως άλλωστε φαινεται και στην αναδημοσίευση μας.)
Μάλλον δεν διαβάσατε τι γράφουμε. Ή, ακόμα χειρότερα τα διαβάσατε και δεν καταλάβατε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Στην εποχή της κρίσης, και όταν υπάρχουν στο νησί συμπατριώτες μας που ζουν σε άθλιες συνθήκες, είναι προτιμότερο ένα κληροδότημα να κάνει φιλανθρωπικό έργο , παρά έργο για το θεαθηναι. Σωστός και ο προηγούμενος σχολιαστής. Τι αντίκρυσμα έχει αυτή η παιδική χαρά;; Ποιός φορέας έχει την ευθύνη της λειτουργίας της και με πια συχνότητα χρησιμοποιείται;; Δεν μας λέτε και πότε έγινε η παιδική χαρά ..... Τελικά όπως προβάλεται το ευχαριστήριο του συλλόγου φαίνεται να είναι στο πλαίσιο προεκλογικής προπαγάνδας.....
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Άμα σας στειλουν ευχαριστήριο για οτιδήποτε έγινε ή θα γίνει στο νησί εσείς να μην το προβάλετε. Να προβάλετε μόνο φιλανθρωπίες που εσείς εγκρίνετε. Εμείς δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο που προβάλουμε.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να ρωτήσω κάτι;;πόσα παιδιά ζουν στ Αηδόνια και πηγαίνουν σ αυτή την υπέροχη ''παιδική χαρά'';;;Το Μουστάκειο πως αποφάσισε να κάνει αυτή την δωρεά;;ποιοι το αποφασίζουν;;;