ΜΠΑΤΣΙ: Ξεβούλωσαν τα φρεάτια με βοήθεια από Σύρο...

Δευτέρα 15/7/19, ώρα 17:00

Επιτέλους τέλος σήμερα στη δύσκολη κατάσταση που είχε περιέλθει για δύο μέρες το Μπατσί. Χτες Κυριακη, το μεσημέρι, ήρθε από Σύρο μεγάλο αποφρακτικό μηχάνημα και κατάφερε μετά τέσσερις ώρες να αποφράξει το κεντρικό αγωγό που είχε φράξει από λίπη, πάμπερς, σερβιέτες κλπ που ρίχνουν απρόσεκτοι στις αποχαρεύσεις του οικισμού.

Με την ευκαιρία έκανε προληπτικό καθαρισμό σε άλλα τέσσερα κεντρικά φρεάτια. Αποτέλεσμα αυτής της παρέμβασης χτες το βράδυ το Μπατσί να έχει απαλλαγή οριστικά από τις δυσάρεστες μυρωδιές. Ο προληπτικός καθαρισμός ξαναέγινε και σήμερα, Δευτέρα, το πρωί και το μήχανημα μετά έφυγε για Σύρο.

Για μια ακόμα φορά οι αρμόδιοι του Δήμου Άνδρου ζητούν μέσω του Εν Άνδρω από τους κατοίκους και τους επισκέπτες να μην πετάνε στις αποχετεύσεις όλα τα παραπάνω και δημιουργούν πρόβλημα στον οικισμό.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΜΠΑΤΣΙ SOS: Βούλωσαν τα φρεάτια! Έρχεται βοήθεια από Σύρο...

Κυριακή, 14/7/19, ώρα 11:00

Λίγο πριν ξεκινήσουμε για έξοδο ρίξαμε μια ματιά στον υπολογιστή. Και βρήκαμε το παρακάτω επείγον μήνυμα από αναγνώστη της περιοχής Μπατσίου:

"Αγαπητό Εν Άνδρω καλημέρα,

τα είχε όλα η Μαριωρη και το Μπατσί βρωμάει και ζέχνει γιατί βούλωσαν τα φρεάτια.

Τι κάνουν οι κυβερνώντες; Για ρωτήστε τους…" - Ωρα 11:31 πρωινή

Πήραμε αμέσως τηλέφωνο τους αρμόδιους στο Μπατσί (ώρα 11:43) και μας είπαν:

"Δυστυχώς έχει βουλώσει ο κεντρικός αποχετευτικός αγωγός από λάδια, λίπη, πάμπερς, σερβιέτες κλπ. Προσπαθήσαμε με ίδια μέσα να τον ξεβουλώσουμε. Δεν τα καταφέραμε γιατι η ζημιά είναι μεγάλη.

Καλέσαμε βοήθεια από Αθήνα, αλλά λόγω της μεταβατικής περιόδου (ποιος πληρώνει, πότε πληρώσει κλπ) δεν έρχονται. Εξασφαλίσαμε όμως βοήθεια (μεγάλο αποφρακτικό μηχάνημα) από Σύρο που θα έλθει γύρω στις 15:30. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει.

Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες σε κάθε περίπτωση να μην πετάνε στις τουαλέτες αντικείμενα υγιεινής και όλα τα μαγαζιά επίσης να μην πετάνε λάδια και λίπη."

Μεταφέρουμε εδώ την είδηση, το τι έχει συμβεί μέχρι τώρα και την έκκληση των αρμοδίων...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Με το βιολογικό στο Κόρθι θα γίνει το party οσονούπω!!!! Δώρο σ' αυτούς που τους ψήφισαν λες και δεν το ήξεραν!!!!! Θα πνιγεί ο Γυαλός στο σκ..ό. Σωστά έχει αναφερθεί σε προηγούμενο σχόλιο καμμένη γη θα βρει ο Δήμαρχος Λοτσάρης. Κατά τα άλλα όλα καλά, άχνα δε βγάζουν οι "άρχοντες" του τόπου, έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Να βγει το Τμήμα Υγιεινης του ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ για έλεγχο λιποσυλλεκτών και να τους περιποιηθεί με τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Αν δεν έχει την πολιτική βούληση ο Λοτσάρης, να καλέσουμε τους αντίστοιχους από Σύρο ή από το Υπουργείο και τότε εκτός από πρόστιμα θα πέσουν και λουκέτα.
αααα, τον λογαριασμό για τον αχόρταγο να τον στείλουν στους Μπατσιώτες, οι υπόλοιποι δεν τους χρωστάμε να πληρώνουμε τις βρωμοδουλειές τους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καμένη γη αφήνει στο Επαρχείο, αλλά το φιλαράκι του δεν θα βγάλει άχνα (όχι πως θα το καταλάβει, βέβαια..)

This comment was minimized by the moderator on the site

Για τον NO NAME,
Γι' αυτό δεν είμαστε Μύκονος, Πάρος, Σαντορίνη! Και όπως πάμε, ούτε πρόκειται!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ας πει ένας που ξέρει :
Πώς η Σαντορίνη μπορεί και εξυπηρετεί πεντέμιση εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο
ενώ εμείς με μόλις 150,000 κόσμο, διαλυόμαστε κάθε φορά και μάλιστα πρίν
να ξεκινήσει η ενάμιση μήνα σαιζόν μας. Σημειωτέον, ακόμη δεν έχουμε φουλ
σαιζόν. Πώς μπορούν και λειτουργούν η Μύκονος, Η Πάρος και άλλα πολλά
τουριστικά μέρη κι εμείς δεν μπορούμε ;

This comment was minimized by the moderator on the site

Καμμένη γή θα παραλάβει ο Λοτσάρης.
Τα πάντα έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού.
Οι διοικούντες κάνουν τα μπανάκια τους ,πάνε απο καφενέ σε καφενέ και άσε να έρθει ο Σεπτέμβρης να τα φτιάξουν οι επόμενοι.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ,
ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ,Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ , ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (SIC) ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ,ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ? , ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ,ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΟΣ ΤΩΝ 2000 ΜΕ 3000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ!!!!! ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΓΑΤΑΚΙΑ!!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ,ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ , ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιος ρίχνει σερβιέτες και pampers στην αποχέτευση; Πού είναι οι λιποσυλλέκτες που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ να έχουν οι επιχειρήσεις;;; Να σας πνίξει το σκ..ό με αυτά που κάνετε και βέβαια να επιβαρυνθείτε εσείς οι ίδιοι τα έξοδα για τον αχόρταγο, γιατί εσείς δημιουργήσατε την απαράδεκτη κατάσταση.