Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω!!!

Από την αναγνώστρια Βιβή Κωσταντέλου λάβαμε πριν λίγα λεπτά τις τρεις φωτογραφίες και ένα σχόλιο για το παρκάρισμα στο Γαυριο απόψε.

"Να είναι καλά ο άνθρωπος που κόλλησε στο παράθυρο το είμαι γάιδαρος."

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Kε Δημήτρη Στρατή ,δηλαδή το για το ότι κάθε Ελληναράς με ''μεγάλο αμάξι'' ιδίου μεγέθους με την γαιδουριά του μπορεί να παρκάρει όπου γουστάρει ,φταίνε οι υποδομές;;;άλλο πάλι και τούτο......Δυστυχώς δεν υπάρχουν υπηρεσίες να του πάρουν τις πινακίδες για κανένα μήνα συν ένα τσουχτερό πρόστιμο........

This comment was minimized by the moderator on the site

Πλάκα πλάκα, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοια αυτοκόλλητα? Τα ψάχνω καιρό για κάτι τυπακια που παρκάρουν στας Αθήνας και όχι μόνο, στις διαβάσεις πεζών.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο συγκεκριμένος-η τουρίστας-τρια που έχει και σπίτι σε κοντινή παραλία κ.Στρατή Δημήτρη βεβαίως δεν παρκάρισε όπου βρήκε τυχαία-γιατί ανάλογο parking θα μπορούσε να βρή και ποιό κάτω και στον πίσω δρόμο και στο Γυμνάσιο κλπ κλπ.Παρκάρισε ακριβώς λόγω γαιδουριάς όπου τον(-ην) βόλευε για να πιεί το σφηνάκι του(-ης) και μας έγραψε ακριβώς στα ......όλους τους υπόλοιπους διερχομένους.
Τέτοιο τουρισμό να τον φιλοξενήσετε εσείς αγαπητέ κύριε στην αυλή σας.Για την Ανδρο αποτελεί ζημιά. Εγινα αντιληπτός οδηγάρα της Cayenne ;

This comment was minimized by the moderator on the site

MA KΑΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ...ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ..ΝΑ ΜΗΝ ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΣΕ ? ?
ΤΙ ΚΡΙΜΑ ...
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ...ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ...
Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΙΔΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ...ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ..
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...
ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτό είναι καθαρά θέμα παιδείας! Είστε επιεικώς αστείος «κύριε γάιδαροι...και ανοχές» που για άλλη μια φορά τα βάζετε με τους επαγγελματίες του Γαυρίου, όπου κάποιοι από αυτούς που όντως κόπτονται για τον τόπο τους έχουν διαπληκτιστεί με ιδιοκτήτες ΙΧ και τους έχουν διώξει από το μαγαζί τους... Παρολα αυτά, οι επαγγελματίες του Γαυρίου, για τους οποίους λέτε ότι «τρώνε και πίνουν» στα μαγαζιά τους, ειδικεύονται ακριβώς σε αυτό, στο να δίνουν στον κόσμο να τρώει και να πίνει. Δεν είναι ούτε υπάλληλοι της τροχαίας, ούτε ο αστυνόμος Σαινης, ούτε τροχονόμοι, ούτε θα ψάχνουν ανάμεσα στους πελάτες τους ποιος έχει παρκάρει και που... Έκαστος στο είδος του. Αλίμονο αν ο κάθε ιδιοκτήτης μαγαζιού, τσακώνονταν με τον κάθε ιδιοκτήτη ΙΧ. Το Γαυριο θα ήταν πεδίο μάχης, όχι λιμάνι. Καλό σας απόγευμα !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιός φτωχός -φτωχιά κε την Πόρσε του είχε αυτό το θράσος ?
προφανώς κανένα απο αυτά τα κακομαθημένα παιδάκια των ΒΠ ...
η κανένας ..πλούσιος στην τσέπη, αλλα φτωχός στο μυαλό...
μα καλά αστυνομία ..έτσι απλά κι ωραία, να του πάρει τις πινακίδες κυκλοφορίας δεν υπάρχει ?

This comment was minimized by the moderator on the site

EΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΖΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ... ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ.? ?
Ο ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ... ΠΟΥ ''ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ'' ...ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ? ?...ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ? ?
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ! ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ! !
ΚΑΙ ΟΣΟ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ...ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ..ΠΑΓΩΝΙΑ....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ...
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΛΥΣΣΙΔΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...
ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ''ΚΑΟ-ΜΠΟΥ'' ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Ι.Χ....ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ....ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ...ΣΧΟΙΝΙ ΚΟΡΔΟΝΙ...
ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΙΟ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...
ΚΡΙΜΑ..ΚΡΙΜΑ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Για το ίδιο όχημα τηλεφώνησα νωρίτερα το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Γαυρίου. Τελικά στην κλήση μου, απάντησαν από τα κεντρικά στη χώρα. Ρώτησα αν θα ρθει κάποιος να κόψει κλήση. Είπαν θα δούμε τι μπορούμε να κανουμε. Μήπως στείλουμε κάποιον από το λιμενικό κλπ. Τελικά δεν νομίζω να ήρθε κανείς. Ήμουν αρκετή ώρα εκεί κοντά και περίμενα. Συνεπώς η όλη παράνοια και ασυδοσία στο Γαυριο, μάλλον τρέφεται από την αδιαφορία των αρχών.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ψάχνω να βρω ποιος είναι ο Γάιδαρος !!! Ο τουρίστας Γάιδαρος δεν είναι και δεν παρκάρει όπου γουστάρει παρκάρει όπου βρει και αν βρει!!! Το πρόβλημα είναι στις υποδομές μας !!! Οπότε η να μειώσουμε τουρισμό η να σκεφτόμαστε τι ανεβάζουμε και τι λέμε!!! Προστατεύσετε τον τουρισμό η μην του επιτρέπεται να επιβιβαστεί προς το νησί μας έχει και άλλα παρακάτω με υποδομές!!!!!!! Γκρίνια Γάιδαρε..... !!!!!