Ο Άρης Διαπούλης πρόεδρος και η Ευαγγελία Λιαποπούλου διευθύντρια στο Κέντρο Υγείας Άνδρου. Παρουσίαση και παρασκήνιο.

 

Ο φαρμακοποιός Άρης Διαπούλης και η παιδίατρος Ευαγγελία Λιαποπούλου ορίστηκαν αντιστοίχως πρόεδρος και διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άνδρου. Την τριμελή επιτροπή της διοίκησης συμπληρώνει εκ μέρους του Δήμου Άνδρου η φαρμακοποιός και αντιδήμαρχος Μαρία Βενετίκη, ως τακτικό μέλος και ο αντιδήμαρχος Χώρας Δημήτρης Γιαννίσης ως αναπληρωματικό μέλος.

Υπενθυμίζουμε πως ο φαρμακοποιός Άρης Διαπούλης είχε οριστεί εκ μέρους του Δήμου Άνδρου πρόεδρος της επιτροπής για την αντιμετώπιση της πανδημίας στο νησί και επί δίμηνο ήταν τακτικότατος και προσεκτικός στην ενημέρωση όλων μας. Ο Άρης Διαπούλης είχε στο παρελθόν υπάρξει δημοτικός σύμβουλος Άνδρου (2010-2014), αλλά έκτοτε δεν πολιτεύθηκε. Ο ορισμός του αποτελεί επιβράβευση της συνεπούς παρουσίας του και της συνεχούς δραστηριότητας του για το Κάντρο Υγείας.

Η παιδίατρος Ευαγγελία Λιαποπούλου μέχρι σήμερα ήταν διευθύντρια στο Κέντρο Υγείας Άνδρου και συνεχίζει. Για την επιλογή της αυτή τη φορά υπήρξε και σχετικό πολιτικό παρασκήνιο αφού ο γιατρός και πρώην δήμαρχος Θ. Σουσούδης έδωσε έντονο κομματικό αγώνα για να οριστεί αυτός. Εικάζουμε πως η κομματική χροιά που επιχείρησε να δώσει στην υποψηφιότητα του ο κ. Σουσουδης γύρισε μπούμεραγκ μιας και η κ. Λιαποπούλου σε αντίθεση με αυτόν υπήρξε μέχρι σήμερα αμιγώς γιατρός και τεχνοκράτης και αυτό όπως φαίνεται βάρυνε ιδιαίτερα στη ζυγαριά για την επιλογή της.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μα ευτυχώς όλοι έχουν καταλάβει ότι Σουσουδης σε αντίθεση με τον πατέρα του δεν πρόσφερε πουθενά εργο.Το μόνο που κατάφερε ήταν να πάει πίσω Πολλά χρονια κάθε τι που του εμπιστεύτηκαν οι Ανδριωτες.
Δεν Θα συμφωνήσω για Διευθυντής στον ραδιο αστέρα διοτι θα τον χρεοκοπησει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δείξε μας λοιπόν πώς ο ακατονόμαστος προσπάθησε με απίθανους τρόπους να καταλάβει την πολυπόθητη θέση;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Διαγράφηκε το υβρεολόγιο σας, αλλά κρατήσαμε την ερώτηση σας. Και απαντάμε:
(α) Εξέδωσε αρχικά ανακοίνωση η πρόεδρος της τοπικής της ΝΔ υπέρ του κ. Σουσούδη.
(β) Η τοπική της ΝΔ - που δεν είχε ιδέα για την ανακοίνωση - εξέδωσε κόντρα ανακοίνωση που "άδειαζε" την πρόεδρο λέγοντας πως δεν είχε εξουσιοδότηση για κομματική παρέμβαση.
(γ) Κι έγινε το έλα να δεις στη ΝΔ Άνδρου.
Αυτά είναι κομματισμός ή όχι;
Αυτά τα λίγα...
Καλημέρα σας και μην βρίζετε. Κάνει κακό στους προσαγωγούς...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

απο προέδρους και αντιπροέδρους καλά πάμε , Κανένας γιατρός; ακτινολόγος; Το κεντρο υγείας υπολειτουργεί , υπάρχει δεν υπάρχει το ίδιο είναι. Αν για κακή σου τύχη χρειαστεί να περάσεις την πόρτα του αμέσως σε μπαρκάρουν για Αθήνα ή Σύρο μιας και δεν υπάρχει επ΄ουδενί όρεξη για περίθαλψη και νοσηλεία. Κάνετε κάτι πρίν κλάψουμε κανέναν....

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλό θα ήταν να είχαμε λίγη ενημερωση για το παρασκήνιο! Δεν μπορεί τόσο σοβαρά θέματα να περνούν με μισόλογα και υπονοούμενα, ειδικά αν δεν είναι μόνο φραστικό το παρασκήνιο αλλά υπάρχουν και αποδείξεις!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο κ Σουσουδης πρέπει να σκεφτεί κάτι άλλο να παραμείνει στην δημοσιότητα!
Προτείνω να μιλάει στον asters radio για θέματα υγείας όπως κάνει ο Τάκης ο Μέγας που νομίζει ότι είναι ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ....
Η να πίνει καφέδες κατά Κορθι Μεριά ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Χωρις κοινωνική παρουσία και υπόσταση ο Τέως δήμαρχος Ανδρου κ Θ. Σουσουδηα, λυπηρό για τον τόπο μας, τέτοια προσωπικότητα στην αφάνεια